beba 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 IN danes v sivi polo majici, blue jeans hlače, rdeče spodaj. Vojko 6 2 9Ja kaj pa počutje, Vojko? A niso pravila taka? Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 vinsko rdeče hlače, bež bluza, črno perilo, črni japanki počutje gud 252 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 IN danes v sivi polo majici, blue jeans hlače, rdeče spodaj. Vojko 6 2 9Počutje KUL Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 V nov delovni teden sem vstopila v belem perilu pod sivorjavimi hlačami in majico barve pistacije.Počutje - se izboljšuje 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 4 2 7 Danes sem bila v krem hlačah in pisani bluzi (turkizno modra, temno modra, bela, rumena). Počutje: hmm... naporen dan (gužva), malo mi je bilo vse odveč, ampak sem zdržala in obvladala situacijo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2004 Hvala Danes ste pa pridni.Takšen nabor opisov pa že nekaj pomeni pri obdelavi podatkov.Kajti, le en ali dva opisa povesta bore malo. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Živjo vsem. Črna obleka (dvodelna) z bisernimi gumbi, bela jopica. Razpoloženje: OK, delovno razpoložena. Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 natikački, kavbojke, smešna siva majčka... pismu sploh se ne morm odloč kako se počutim. nisem slabo. ampak ful super pa tudi ne. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 lila majčka, modre hlače počutje smrkastično 867 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2004 lila majčka, modre hlače počutje smrkastično 867Očitno ti hiša vijoličnega ognja 9 zelo paše!Pa še po barvi se vidi (Lila) LP, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Pozdrav! Siva, modra, oranžna, bela.....počutje na višku, čeprav bi bilo danes bolje mirovati, ko je moja cifra na sredini, lep dan, B. 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 črna trenerka - hlače in bela majčka --- feeling bad :xx!: 2 7 9 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 črna obleka, črni sandali, črno perilo ... dobro se počutim po dolgem času spet v črni Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 black magic woman Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Danes v modro zelenem mini krilu, beli majcki, spodaj modro belo...pocutje toplo, prijetno, ceprav me ze dva dni intenzivno boli desna roka :xx!: ..le cesa ne morem oddati ??? Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 A če te leva, pa česa ne moreš sprejeti :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Živjo, vijolična in črna. Razpoloženje: 6 na lestvici do 10 353 Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ...jaz se super počutim....oblečena sem pa v naslednje barve...zelena, roza, jeans modra, rdeča...počutje super....sam mogoče zraven še mal vplivata dva vilinska simbolčka, ki ju imam v ritnih žepkih... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Hojla svetlozelene hlače, bluza bež z zelenimi, oranžnimi in rdečimi progami.I feel good Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 178 evo i menedanes v rdečo črni kombinaciji... počutje 7 na lestvici od 1 - 10 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Pozdrav! 3 4 4 Danes v modro/rdeči, jeansu, pa dopoldan ni bilo počutje najboljše, ko se je dan prevesil v drugo polovico, je povsem druga pesem, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 doma vijolične hlače in živo svetlozeleno srajco+obvezno bose noge poleti ... počutje: dopoldan mirno, zdej pa delovno na računalniku (če odštejem občasno visenje na lnf ), pa nekaj je v zraku, nekaj... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Jaz danes v kapri belo-modrih hlacah, majcka rdeca, spodaj belo rdece..pocutje dopoldan mirno , urejeno...popoldan zaspano in rahlo utrujeno ..se vedno me boli desna roka.. in se vedno nisem pogruntala, zakaj Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 črno siv jeans, rdeča bluza in rdeči japonki, uhani z granati in tanka mavrična zapestnica počutje: ah, svet je lep Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Živjo vsem! Bela, rdeča. Počutje: na psu. 353. Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.