Pixy 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 hej hoj jaz danes v beli srajčki, bel pas, kavbojke, mavrični šal za dodatek počutje - bad, tesnoba, nestrpnost, naveličanost, skratka lahko bi blo puno bolje :o|o: 6 4 7 Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Jaz pa temno modra majčka in modre hlače razpoloženje navihano igrivo, majčkeno lenobno (zaradi dopusta) 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Siva majčka, pa črne spodnje hlačke , to je vse kar imam oblečeno razpoloženje odlično 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Belo, črno, svetlo rjavo...počutje 8,5 ...lepo soboto, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Hlače od trenirke - Črna;Majčka - Rumena 279 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 pol dneva rdeče in belo, pol dneva rdeče in črno počutje: prva liga ne vem kakšno obdobje je, men je še kar naprej fajn in naj prosim tako tud ostane 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Pozdravljen Vojko in ostali! Oblecena v belo majcko in svetlo modre tricetrt kavbojke, spodaj belo, beli adidaski. :xx!: dan se je zacel vznemirljivo in se se bolj nevarno in vznemirljivo nadaljeval... pa vseeno je moje pocutje kar v redu, se posebej ob misli, da smo jo dobro odnesli. Kaksen dan je danes za kovino in vodo Vojko? Moj sin je 6, in moz je voda 1? Hvala! ogenjcek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2004 Pozdravljen Vojko in ostali! Oblecena v belo majcko in svetlo modre tricetrt kavbojke, spodaj belo, beli adidaski. :xx!: dan se je zacel vznemirljivo in se se bolj nevarno in vznemirljivo nadaljeval... pa vseeno je moje pocutje kar v redu, se posebej ob misli, da smo jo dobro odnesli. Kaksen dan je danes za kovino in vodo Vojko? Moj sin je 6, in moz je voda 1? Hvala! ogenjcekMBM Počutje v dnevu je v veliki meri odvisno od človeka samega.Če je človek spočit, v dobri psihofizični kondiciji, potem veliko laže prenaša kakršnekoli vplive okolje. Seveda to ne pomeni, da teh vplivov ni ali, da se ti vplivi ne bodo pokazali na človeku kasneje - kadar dela kaj na silo. Najboljše je, če je človek z energijo usklajen, kajti vsak od nas je pod vplivom vseh energij, ki jih opisuje DZK a glede na to, v kakšnem stanju so naši organi - ali so vsi zdravi in funkcionalni - te energije tudi vplivajo na naše obnašanje. Danes 15. avgusta 2004 je po moji evidenci dan 6 Za bele kovine 6 je to soliden - karmični dan. Počutje odvisno od prejšnjih dni, mesecev Za bele vode 1 pa je danes lahko odličen dan, lahko pa so hitro utrujeni, iskrivi, lahko pa tudi malo nesramni. Načelno je bil za bele vode 1 težak dan včeraj - posebej težak pa za tiste okrog njih. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 bela bluza, vzorčasto krilo (oker, svetlo modra, bela), svetlo modri sandali počutje: odlično, če odštejem, da so mi v službi že spet skenslali en projekt...pišuka, res bo treba menjat 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 simpl k pasul....kavbojke in črna majčkapočutje: gudič Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 kavbojke, plava majčka, lila perilo počutje zgaženo - prvi dan po dopustu 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Pozdrav! Črno, rjavo, belo......počutje za 9 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 črno perilo, senf hlače z enimi šnolami, črna mikica... počutje - po dolgem času kr prilično ok to pomeni da sem že navihana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 črna majčka, rdeče hlače, rdeči sandali - to ne blo najbolj pri roki zjutripočutje na psu - al pa da ne rečem skor pod psom že dva dni ne vem kva me daje- upam de bo kmal bulej Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Živjo spet! Včeraj svetlo modra in bela, počutje ok. Danes zlatorumena in temno modra - jeans. Počutje: solidno - verjetno tudi zato, ker sem dan začela z vrelcem mladosti. 353 Lp, beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Svetlomodre kavbojke, modra majca. 481 Počutje povprečno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Hojla Hm... zadnje dni izbiram pretežno pisana oblačila ... hlače v glavnem bež ali zelenkaste (pač odraz stanja v moji omari)... zgornje dele pa v najmanj 4-5 barvah 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Pozdrav tebi Vojko in ostalim Danes v hmmmm, gledam kaksne barve je oblekca... pa ne morem dolocit barve, no za lazjo predstavo, nekje med oranzno in drap... , spodaj belo, beli natikaci Pocutje super, soncek je zunaj, soncek je v srcku, kaj je lahko lepsega od tega? ogenjcek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Pozdrav! 3 4 4 Ob dobrem počutju v belo, drap, črni barvi...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Jaz pa bela bluza, temno modro krilo pa roza - belo perilo razpoloženje sproščeno, polno energije 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Metuljčica, pošlji mal tega sončka okrog srčka še do mene zunaj je neusmiljen, moj srček je pa mal zebst začelo aja 178 se je spreoblekla, črno perilo, modra trenerka, modra mikica... počutje, ma sej bo boljše pismo sama sebe že tolažim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Metuljčica, pošlji mal tega sončka okrog srčka še do mene zunaj je neusmiljen, moj srček je pa mal zebst začelo aja 178 se je spreoblekla, črno perilo, modra trenerka, modra mikica... počutje, ma sej bo boljše pismo sama sebe že tolažim takole izvoli ... cel sopek soncnik zarkov naravnost zate Si predstavljas Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 trapasto sem oblečena.... primerno za trapast dan... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.