Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

Priznam, da roka v predalu s spodnjim perilom izbira nagonsko....

Če so moji občutki seksipilni, je velika verjetnost, da bom segla po črnem ali živo rdečem perilu...; če žalosta...bo moje perilo črno ali v naravni barvi...; če brezskrbna...pastelnih barv, če brezvoljna...bo velika verjetnost da bom pristala v belem, bombažnem perilu....

Bolj se najdem v "perilu" kot v zgornjih oblačilih...včasih so zgornja pač zaradi...službe takšna, kot so.

Ali pa ne, ne vem.

Za spodnje vem...

Bi lahko rekla...poglej mi perilo in boš videl vame...  x;)x

Zanimivo Sanjalica

Če bi naredil "statistiko" x^x na tvojem primeru bi rekel takole:

- ko si seksipilna - izbiraš svoje KI-jevkse barve (črna, rdeča, mogoče celo oranžna)

- če si žalostna - barve črne prsti 2 in/ali vode

- brezskrbna...... uf, pastelnih barv je mnogo, le katere, zeleno, oranžno pastelne...??? :sori:

- brezvoljna - barve bele vode 1

Hvala ti za tale komentar, me prav zanima, če bo še katera rekla kaj na to temo na podoben način kot ti.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa zadnje dneve ali v modri pidžami ali v modrem hlačnem delu trenerke in modri majici /danes/ x:Dx .......Hm.....zanimivo......pa med meni bolj ljubimi barvami ni modra.....razen pri kavbojkah x;)x ...Aja.....že zadnjič pozabil x:Ix .......moji številki.....9 in 5.... x:)x

Ja Mick, da si danes v modri razumem, zakaj bi bil zadnje čase v modri pa ne vem. Toreje ne vem nič, vse dokler ne bom našel načina, da pravilno napovem barvne kombinacije oblačil za večino od vas, vsaj za nekatere (laže določljive) dni.

Če boste vztrajali, bom vztrajal tudi sam in vsake toliko poskusil.

lp, Vojko

P.S. MIck - pa ti daš dosti na to, kakšne barve imaš oblečene doma? in ali ti je lagodno in prijetno, ali pač navlečeš nase, kar je bliže?

Vojko J Kalan

x;)x Pozdravljen Vojko!

Moj današnji dan čisto v znamenju črne in temno rdeče! Spodnje perilo črno,ravno tako hlače in majica,rdeče-črna karirasta rutica,rdeča usnjena jakna in rdeči čevlji! :vragec:

Moji številki sta 1 in 8!

Lep dan še naprej! x8Dx

Contessa

Zdi se mi, da kar dobro usklajuješ energije.

1 je danes v hiši črne prsti 2 - torej črna in/ali temno rjava barva

osem je danes v hiši ognja - torej rdeča barva

ker je 1 letos celo leto v hiši ognja je pri vodah celo leto poudarjena rdeča barva, čeravno se je pri vodah rdeča barva začela pojavljati že leta 2001, Letos jo lahko zamenja tudi bela ali oranjžna, 2001 pa je ni mogla zamenjati nobena druga.

Torej se jutri Contessa oblečeš: črno rjavo zeleno belo, nekje pa boš najbrž vključila tudi rdečo barvo. Prav lahko se zgodi, da bo jutri barvna kombinacija iz veliko večje palete barv kot danes.

Najbolj kontrastno bomo ljudje oblečeni v tem kratkem času 9. oktobra 2003. Pa opazujmo!

Vojko J Kalan

Hoj

Sem hotel obleči črne hlače in mikico - ker je petek,

pa mi ni uspelo, nisem se počutil dobro,

zdaj imam puli z ovratnikom peščene barve in skraj ravno takšne hlače

svetlorjave čevlje, počutim se kul

Pa pogledam na LO -SHU

Danes je dan 3 in Vojko je v hiši bele gorske prsti 8.

Vojko J Kalan

Halo x;)x

Danes pa kar pokam od energije. :vragec:

Pozitiven adrenalin, je treba svetu povedat kar mu gre, hehe xchatx x:Dx

Oblečena - črno-belo mini krilo, črn ozek pulover, črne žabe :frog: , črne čevlje..., sivo-zeleno jakno - samo za zjutraj, ker je mrez :OO!:

Kar se mojih otrok in oblačenja tiče, moji nikoli nič ne komplicirajo :eek:

Cat x:Xx 1 6 9

Halo  x;)x

Danes pa kar pokam od energije.  :vragec:

Pozitiven adrenalin, je treba svetu povedat kar mu gre, hehe  xchatx  x:Dx

Oblečena - črno-belo mini krilo, črn ozek pulover, črne žabe  :frog: , črne čevlje..., sivo-zeleno jakno - samo za zjutraj, ker je mrez :OO!:

Kar se mojih otrok in oblačenja tiče, moji nikoli nič ne komplicirajo  :eek:

Cat  x:Xx 1 6 9

Cat - 1 6 9

To, da pokaš od energije mi je jasno.

Bela voda - in s tem vodne barve podpirajo tvojo dnevno- veselo energijo drevesa 3 in očitno ti je ta dinamika všeč.

Sivo-zeleno pa povezujem s tvojo "zunanjo" energijo (KI-jevski podznak), saj si tu pod vplivom energije odraslega drevesa - bela kovina 6 - siva + odraslo drevo = zelena = sivozelena!

Bogve če res. Ampak pomembno je, da se odlično počutiš!

Vojko

Vojko J Kalan

Oj, Vojko!

Veš, saj ne gre za to, da bi zdaj na silo hotela nekaj dokazat (hm, a sem sama napisala številke zraven x8Dx )

Gre zame, za spremembo navznoter, gre za 'odlaganje' starega (tudi določenih cot - zanimivo kolikokrat se mi je zadnje čase zgodilo, da sem nekaj kupila po stari navadi - potem pa sem naslednji dan nesla nazaj in zamenjala za nekaj čisto drugega :eek: )

No, kot zanimivost - do nedavnega nisem prenesla roza (posebej nežne barve), zdela se mi je tako nekako uboga, rada sem imela divje šokantne kombinacije - zdaj pa se zvečer mirno pocrkljam z roza mehkimi štumfki :wub:

Kamorkoli že to vodi...

Lep dan vsem - CAt xyiyax

Guest sanjalica

Dan za en velik K..C, počutim se k.....o, oblekla sem se k.....o; torej... končni rezultat... slabše ne more biti kot je danes.

Torej obstaja samo pot - ... navzgor. x^x

Vceraj je bil zame zelo naporen dan, pocutila sem se kot mobitel, ki mu zmanjkuje energije, a ves tista fora peee peeee, toliko da ne ugasne. In se vedno se pocutim, tako izzeto.

Danes sem v svetlo modri zg. del in pa spodnji je roznat vijolicast in sv. zelen (ponavadi pidjame vedno oblacim obratno, zamenjam spodnje in zgornje dele)

Katero barvo naj si danes nadanem? 2 in 6

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dan za en velik K..C, počutim se k.....o, oblekla sem se k.....o; torej... končni rezultat... slabše ne more biti kot je danes.

Torej obstaja samo pot -  ... navzgor.  x^x

Bravo Sanjalica

Le pojdi navzgor, na boljše na lepše. jutri je dan, ko bo življenje zoper zavrelo v tvojih žilah. Danes se le sprosti in vse kar počneš prej dobro razmisli, pa bo kul, Velja!

Vojko J Kalan

Vceraj je bil zame zelo naporen dan, pocutila sem se kot mobitel, ki mu zmanjkuje energije, a ves tista fora peee peeee, toliko da ne ugasne. In se vedno se pocutim, tako izzeto.

Danes sem v svetlo modri zg. del in pa spodnji je roznat vijolicast in sv. zelen (ponavadi pidjame vedno oblacim obratno, zamenjam spodnje in zgornje dele)

Katero barvo naj si danes nadanem? 2 in 6

Cosma

Jaz bi ti danes oblekel nekaj iz sledečih barv: rdela, oranžna, bela, črna. Pika!

Vojko J Kalan

Oj, Vojko!

Veš, saj ne gre za to, da bi zdaj na silo hotela nekaj dokazat (hm, a sem sama napisala številke zraven x8Dx )

Gre zame, za spremembo navznoter, gre za 'odlaganje' starega (tudi določenih cot - zanimivo kolikokrat se mi je zadnje čase zgodilo, da sem nekaj kupila po stari navadi - potem pa sem naslednji dan nesla nazaj in zamenjala za nekaj čisto drugega  :eek: )

No, kot zanimivost - do nedavnega nisem prenesla roza (posebej nežne barve), zdela se mi je tako nekako uboga, rada sem imela divje šokantne kombinacije - zdaj pa se zvečer mirno pocrkljam z roza mehkimi štumfki :wub:

Kamorkoli že to vodi...

Lep dan vsem - CAt  xyiyax

Hoj Cat

Dobro veš, da sem (prav potiho in prav na koncu) številke dopisal jaz.

Tole z roza barvico pri vodah, je pa prav zanimivo. Zanimivo mi je tudi - tako pri vodah kot pri ognjih, da enostavno ne vedo ali ne priznajo da vedo, da imajo danes radi nekaj česar včeraj niso marali in obratno.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

Ej tole se mi zdi pa ful zanimiva tema. :palec:

Se mi je že zgodilo, da sem bila zjutraj že popolnoma oblečena, pa sem se preoblekla, ker neki ni blo ok. In po možnosti je to pomenil skok iz keke vijola-svetlo sive kombinacije v kamela (rjava)-rdečo. Ko sem bila v puberteti npr. nisem prenesla rdeče barve, zdaj pa jo že nekaj let z veseljem nosim v različnih kombinacijah. Moja "obsedenost" z modro barvo pa se je popolnoma umaknila. Zdaj imam raje zeleno, kamel, rdečo, tudi rumena ni več prepovedana. Ostale pa sta seveda črna in bela barva.

Mojih številk pa ne vem. Sej mislm, da si že enkrat izračunal, pa sem pozabila. (24.2.1978 ob 12.15)

Danes sem oblečena v rdeče, kamel (bol na oranžno) in malo črne.

Čau

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Ej tole se mi zdi pa ful zanimiva tema.  :palec:

Se mi je že zgodilo, da sem bila zjutraj že popolnoma oblečena, pa sem se preoblekla, ker neki ni blo ok. In po možnosti je to pomenil skok iz keke vijola-svetlo sive kombinacije v kamela (rjava)-rdečo. Ko sem bila v puberteti npr. nisem prenesla rdeče barve, zdaj pa jo že nekaj let z veseljem nosim v različnih kombinacijah. Moja "obsedenost" z modro barvo pa se je popolnoma umaknila. Zdaj imam raje zeleno, kamel, rdečo, tudi rumena ni več prepovedana. Ostale pa sta seveda črna in bela barva.

Mojih številk pa ne vem. Sej mislm, da si že enkrat izračunal, pa sem pozabila. (24.2.1978 ob 12.15)

Danes sem oblečena v rdeče, kamel (bol na oranžno) in malo črne.

Čau

Mašinca! to je tako kot jaz danes. Se oblečem, zlikam srajco in se potem slečem in zlikam drugo stvar, da sem se lahko preoblekel......

Sicer pa so tvoje številke 4 8 1

Vojko J Kalan

x:)x Pozdravljeni Vsi! x^x

Danes tudi jaz tako kot Cat prekipevam od energije

in dobre volje. Polna sem optimizma in veselja do življenja.

Danes gre Helena x:)x 3 3 5 x:)x domov in sem xloveyx

Oblečena sem pa v črne hlače, črno spodnje perilo,

šampanjec majčko - obtisnjeno x:Dx

in črno jakno z zelenimi, rdečimi, rumenimi, modrimi in belimi karami xrainbowx

in na ovratniku zlata broška,

čeveljci pa temno sivi.

Lep konec tedna vsem!

http://images.webshots.com/ProThumbs/31/41631_wallpaper280.jpg

Helena

Muca Maca 1 9 6

včeraj 2. oktober vsa v rjavem: jakna, krilo, puli, čevlji. Grem kupovat črne čevlje in kupim...temno rjave? x:o)x

Danes , pa o groza ---nimam nič v omari (pri tem, da je -jasno- ne morem niti zapret x;)x ),

po dolgem preoblačenju (ponavadi se zjutraj hitro odločim!) oblečem:

nežno rumeno pastelno bluzico z zlatim odtenkom, bele hlače, bele čevlje, temno modro jakno!

(pa vmes dva dni nisem šla brat tvojih priporočil x:Dx )

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Sem umirjena in odločna, okoliščine se izravnavajo v mojo smer :palec:

x:)x  Pozdravljeni Vsi!  x^x

Danes tudi jaz tako kot Cat prekipevam od energije

in dobre volje. Polna sem optimizma in veselja do življenja.

Danes gre Helena  x:)x  3 3 5  x:)x  domov in sem  xloveyx

Oblečena sem pa v črne hlače, črno spodnje perilo,

šampanjec majčko - obtisnjeno  x:Dx

in črno jakno z zelenimi, rdečimi, rumenimi, modrimi in belimi karami  xrainbowx

in na ovratniku zlata broška,

čeveljci pa temno sivi.

Lep konec tedna vsem!

Helena

Se vidi, da je močan vpliv črne prsti 2, pod njenim vplivom si vse leto - črna in vode mesečno; črna, bela - ravno tako je tudi mavrica - "barva" vode.

In seveda zlata - rumena prst pod katere vplivom si danes. Poleg tega je zlata še nekaj več....

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Muca Maca  1 9 6

včeraj 2. oktober vsa v rjavem: jakna, krilo, puli, čevlji. Grem kupovat črne čevlje in kupim...temno rjave? x:o)x

Danes , pa o groza ---nimam nič v omari (pri tem, da je -jasno- ne morem niti zapret x;)x ),

po dolgem preoblačenju (ponavadi se zjutraj hitro odločim!) oblečem:

nežno rumeno pastelno bluzico z zlatim odtenkom, bele hlače, bele čevlje, temno modro jakno!

(pa vmes dva dni nisem šla brat tvojih priporočil x:Dx )

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

Sem umirjena in odločna, okoliščine se izravnavajo v mojo smer :palec:

MucaMaca

Tebi pa priporočil res ni treba čitat - ti samo škodijo x:Dx Spomni se tiste prometne nesreče!

Sicer pa ti je menda jasno, da si bila včeraj pod vplivom črne prsti (temno rjava) in vode.

Vojko J Kalan

Vojko, pliiiiiiiz!

V torek 07.10. je eden najpomembnejših dni v mojem življenju. Kaj mi svetuješ glede barvne

lestvice? Delovati moram resno, preudarjeno, odločno in mirno... skratka ne gre za poroko ali kaj z xsrcx-ki .

1 9 6

xsrcx xsrcx xsrcx Muca Maca

Helena

Se vidi, da je močan vpliv črne prsti 2, pod njenim vplivom si vse leto - črna in vode mesečno; črna, bela - ravno tako je tudi mavrica - "barva" vode.

In seveda zlata - rumena prst pod katere vplivom si danes. Poleg tega je zlata še nekaj več....

lp, Vojko

xflirtx

x:)x Hvala Vojko xchatx

Helena

Vojko, moje številke so 5 1 9.

Moja garderaoba je glede barv pusta, v glavnem črna in bela, vmes pa kaj rdečega in bež, čeprav sem pri izbiri materialov in krojev zahtevna.

Tudi nima rada nobenih močnih barv, vzorcev, čipk, samo enobarvne materiale.

Dejstvo je, da se najbolje počutim v črno beli kombinaciji, ali samo v črnem, počutim se nakako močno in samozavestno.

Včasih se zavestno odločim za kaj drugega, pa se ne počutim dobro in ponavadi se preoblečem.

Tudi danes sem vsa v črnem, razen bele majčke.

Tako je v službi.

V prostem času, poleti, za šport, pa je drugače. Ta garderoba je modra, svetlo modra, bež, veliko bele barve in rdeče.

Sonce

Guest sanjalica

Ja....Sonce, spomnila si me na nekaj, kar je verjetno posebnost pri meni... vse je enobarvno...

Izjema ena poletna obleka...bordordeča, dolga, z bež vzorcem, vendar je kroj tak, da mora bit potisk, drugače bi bila preveč monotona...

Vse ostalo - enobarvno in redko se oblečem v pisana oblačila...dodatek je samo črna ali bela.

Izjema...poleti ... rjave (bež) hlače in svetlomodra majica...

9_4_1

Vojko, pliiiiiiiz!

V torek 07.10. je eden najpomembnejših dni v mojem življenju. Kaj mi svetuješ glede barvne

lestvice? Delovati moram resno, preudarjeno, odločno in mirno... skratka ne gre za poroko ali kaj z  xsrcx-ki .

1 9 6

xsrcx  xsrcx  xsrcx Muca Maca

MucaMaca

Zastavila si mi težko nalogo. - Če pogledaš na začetek tele tematike, sem jo odprl zato, da bi znali biti pozorni tudi na tem delu našega življenja, da bi čutili energijo, ki nas preveva v tistem času, ko se oblačimo, da se zavedamo našega počutja v različnih oblačilih ob različnih priložnostih in ne nazadnje, da bi sam skušal vse to povezati v nekaj več znanja kot ga imam sedaj.

Torek 7. oktober je zate prav lep in prijeten dan in menim, da če boš sama izbirala oblačila po svojem občutku, da boš zagotovo izbrala pravilno.

Ta dan je dan 8, to je dan, ko ste vode v hiši 7, ko vam cel svet okrog vas želi pomagati in vam bo tudi zares pomagal, če le te pomoči ne boš vehementno odklanjala (kar se ti lahko zgodi, saj boš tudi pod vplivom energije ognja. Če pa se boš tega dejstva zavedala, boš znala sprejeti ponujeno ti roko.

Predvsem je pomembno, da se v tem času - do 7. oktobra dodobra spočiješ, saj, če si čitala moje zadnje poste, sem večkrat opozoril bele vode 1, da bo od 9. oktobra naprej za vas najbolj dinamičen in naporen, lahko pa tudi uspešen, skoraj zvezdniški mesec v vseh devetih letih - in čisto nič ne pretiravam!.

Torej:

- bodi spočita

- vsak dan začni z nežno telovadbo

- izogibaj se hrane težke za zgornje prebavne organe - mastno, svinjsko, začinjeno in alkohola

- ni ti treba čisto na vsako stvar, kamor te kdo povabi - vedeti moraš kaj je tisto kar odtehta urico spanja.

- bodi točna tako v prihodih kot v dokončevanju zadev RESNO!!!!

- ničesar ne skrivaj, saj bo vse prišlo na dan: plačaj račune, vrni dolgove, knjige.....

- bodi vedno (prav vedno) urejena do pikice (morda rezervne nogavice v torbici) pa blazinica za čevlje! - za ličila tako vem, da jih imaš vedno s seboj!

Oblačila:

- boš pa tako ali tako izbirala brez, da bi se kaj dosti ozirala na tuje predloge

in se boš najbrž oblekla črno, belo, rdeče in zlato (naj tega ne bo preveč, saj boš že sama sijala)

morda pa boš namesto čisto bele našla kakšen kos oblačila, ki bo beš, da te naredi malo manj ostro.

Veliko sreče in uspeha ti želim, Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...