Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 a se sploh splača kaj komentirat...ne ne ...že drugi trapast dan aiwa 1 9 6 aha, pa vojkota bomo vpisali med pogrešane x!x x!x x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hello! Ma nič ni trapastega na temle dnevu! Men se zdi prov luštn... Barve: Svetlo modro bela obleka. Počutje: razvidno iz prej povedanega. Če probam v številke dat: 8 na lestvici do 10. Lep sončen dan vsem želim! Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pozdrav! Ker res Vojka ne opazim, bom napisal samo, da se kar fajn počutim, lep dan vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pozdrav! Ker res Vojka ne opazim, bom napisal samo, da se kar fajn počutim, lep dan vsem, B. Teb tud! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Tole, da sem prva danes, upam, da ne pomeni, da sem se edina oblekla?! Ker pol sem fouš vsem! Barva: bela, oker Počutje: kar malo zaskrbljeno, pa brez jasnega razloga. 353 Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Temno zelena....7 + 6Počutje - fenomenalno. I feel good....TnNnnnnTnTnnn... <=beri prepevanje ob pesmi..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 178belo perilo, kavbojke, srajca brez rokavov modro siva bež...počutje ah ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Pozdrav! 3 4 4 Dopoldan ob večinski modri barvi slabše počutje, pa saj ni čudno, ker je moja cifra na sredini, pa bi moral mirovati, ampak vedno situacija to ne dovoljuje, popoldan sem pa bolj v svetlejših odtenkih, pa tudi počutje se je uredilo, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Dopoldan v nebo modrem kostimu, ostalo belo, belo, belo..... , sedaj v temnih kavbojkah in beli majcki. Pocutje super, energijo pa mi je nekdo podaril , tako da sem se sedaj dobre, kaj dobre, odlicne volje in razpolozenja Lep vecer vam zelim ogenjcek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Pozdravljena MBmetuljčica ! V katerem energijskem hramu pa podeljujo to energijo ...lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Boris haj! A ti dam telefonsko? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ja, prosim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 KAJ DAS? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ker sva že v temi o oblačilih, a lahko kos garderobe Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 LP. Barve: bela, temno modra. Počutje: OK - ni za prevale delat, slabo pa tudi ne. 353 Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ker sva že v temi o oblačilih, a lahko kos garderobe Boris Pozdravljen Vojko in ostali folk! Danes rdeca majcka, drap hlace, drap sandalcki, spodaj rdece... Pocutje v stilu rdece barve - super odlicno ogencek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Črnordeči čevlji , črne nogavice, modre kavbojke, modre spodnjice, rdeča majčka ....9,5 in 9, počutje skor super zanič. rdeca majcka... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 bele hlače, zeleno-rumena tunika, svetli sandali počutje: bilo je i boljih dana...pa vseeno nekoliko bolje kot včeraj 1 9 6 vojko, se mi zdi, da me nisi kar tako opozoril, naj dobro razpoloženje ohranim še nekaj časa...si že vedel, kaj prihaja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 rdeče hlačke (kok je fino k mam doma net! Pa še računalnik sem si v postlo prnesla: Pol sm pa lohk tko komot) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 huaha? Js sem pa black nd white čist bel, v rokah pa črno kitaro Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 kuuul........črna kitara..... jaz sem pa nekam oranžno razpoložena..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 kuuul........črna kitara..... jaz sem pa nekam oranžno razpoložena..... ja vidim tvoj srček tisto ozadje je pa najbrž črna kitara hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2004 kuuul........črna kitara..... jaz sem pa nekam oranžno razpoložena..... ja vidim tvoj srček tisto ozadje je pa najbrž črna kitara hehe Vlado Kreslin 2 2 5 Tista črna kitara Bil sem še Vladek,ko so - kot vedno za praznik -prišlibrkati cigani v hišo igrat.Oče je stopil v sobo po tisto črno kitaro,ki jo je kupilza prvo plačo. Gospod tisto kitaro še imate,gospod, tisto črno kitaro še imate?Gospod, tista bila je res dobra. So ga spraševališe dolgo po tem,zmeraj, ko hoteli so prositi drobiž.Zmeraj, ko igrali so v vaški gostilniin hodili v pavzah do šanka.Pa njihove žene,ko prišle so pred vratapo stare obleke,so rade vprašale: Gospod, tisto kitaro še imate,gospod, tisto črno kitaro še imate?Gospod, tista bila je res dobra. Včasih, ko pridem domov,sedim pod kostanjiin pijem,pijem s prijat'li,ki tam še živijo.Takrat, skoraj vednopri miziza nas zaigrajoin vprašajo,otroški obrazis hripavim glasom: Gospoud, tisto gitaro šče mate,gospoud, tisto čarno gitaro šče mate?Gospoud, tista je bijla dobra,tista je bijla dobra. Vlado Kreslin se je rodil 29. novembra 1953 Njegovi KIjevski znaki 2 2 5 To so zelo občutljivi ljudje, ki pa so zelo stabilni in radi podpirajo v svoji okolici vse tiste, za katere menijo, da delajo za “prave” cilje. Delujejo iz ozadja, pomagajo soljudem in hkrati želijo obvladati vse nitke. Vedno pa nimajo dovolj energije, da bi vse to obvladovali, posebej, če se stvari dogajajo izredno hitro. To pa jim dostikrat zagreni življenje, saj se njihove želje ne izpolnjujejo. Čeprav jih ljudje včasih ocenjujejo za ne preveč inteligentne - ker se pač odločajo šele tedaj, ko so o stvari izvedeli dovolj podatkov, so zelo bistroumni in zelo dobri opazovalci. Vendar pa so lahko utrujajoči, ker neprenehoma kritizirajo tako sebe kot svojo okolico. Kljub temu, da kritizirajo tudi sami sebe, so zelo samozaščitniški. Pri opravljanju dela, se zdi, da so preveč premišljeni in preveč pazljivi. Kar pa naredijo, naredijo zelo dobro, naredijo pa skoraj vse kar si zamislijo, saj se ne vdajo zlahka. Kljub temu, da so svoji okolici v veliko pomoč pri skoraj vsaki zadevi ali opravilu, pa sami ravno tako potrebujejo močno oporo pri odločanju. Njihova stalnost in marljivost jim običajno pomagata, da si najdejo takšnega partnerja. Ko so ti ljudje soočeni z resno odločitvijo - omahujejo - celo takrat, ko točno vedo katera odločitev je prava. Če hočejo biti odločni, morajo imeti podporo samozavestnih in močnih ljudi. Ko najdejo razumevanje in podporo, jim je uspeh zagotovljen. Imajo srečo z denarjem - kadar se obladujejo in znajo ostati hladni. Obnašanje v vsaki situaciji, v kateri so, je močno odvisno od tega kakšno pozornost dobivajo v taistem trenutku. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 jaz sem pa nekam oranžno razpoložena..... jaz tudi 252 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.