aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 hm punce... oranžna barva je za spolnost... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Tisto črno kitaro še imam gospod, tista še vedno je dobra.. hehe poznam ta komad ja blazno dober, tak na easy za zaigrat, ampak more met ogromno duše.... in jasno eno črno kitaro heh dvojčice pa oranžna barva pa spolnost.... bolj ta energija, ki jih blazno poživi, majo to dvojčice vsebi pol pa skakljajo naokrog.... ko na baterije... kar pa je v bistvu njihov glavni čar... jutri pa si bom pobrskal mal še razmišljam kaj čem oblečt zaeno barvo.... tam gledam moj 9ki 766 hm rdeče bela... mrbit bom kaj v tem stilu čeravno mam ogromno rdeče pa oranžne v sobi, že... haha mrbit si dam celo rdečo kravato čez let's get creative .... zdaj pa spat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Zdele vas vse "premagam" z moja roza piđamo in z nadvse pozitivnozaspanim počutjem....jutri bo modra barva...hladno ponedeljkova... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2004 Zdele vas vse "premagam" z moja roza piđamo in z nadvse pozitivnozaspanim počutjem....jutri bo modra barva...hladno ponedeljkova... Pozdravljena Apolonija na DZK forumu Tvoje KI številke so 7 6 7 Vabim te na obisk spletne strani. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 rozaaaaaaaaaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Včasih, ko pridem domov,sedim pod kostanjiin pijem,pijem s prijat'li,ki tam še živijo.Takrat, skoraj vednopri miziza nas zaigrajoin vprašajo,otroški obrazis hripavim glasom: Gospoud, tisto gitaro šče mate,gospoud, tisto čarno gitaro šče mate?Gospoud, tista je bijla dobra,tista je bijla dobra. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Vabim te na obisk spletne strani. Hvala...se že izobražujem Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Hoj! Temnomodra jeans in zlatorumena. Počutje: u redu. Malo nostalgično, ker sem tamalega odpravila za 5 dni s klubom v hribe, pa mi je že hudo. Lep začetek tedna želim vsem! Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Tista črna kitara Bil sem še Vladek,ko so - kot vedno za praznik -prišlibrkati cigani v hišo igrat.Oče je stopil v sobo po tisto črno kitaro,ki jo je kupilza prvo plačo. Gospod tisto kitaro še imate,gospod, tisto črno kitaro še imate?Gospod, tista bila je res dobra. So ga spraševališe dolgo po tem,zmeraj, ko hoteli so prositi drobiž.Zmeraj, ko igrali so v vaški gostilniin hodili v pavzah do šanka.Pa njihove žene,ko prišle so pred vratapo stare obleke,so rade vprašale: Gospod, tisto kitaro še imate,gospod, tisto črno kitaro še imate?Gospod, tista bila je res dobra. Včasih, ko pridem domov,sedim pod kostanjiin pijem,pijem s prijat'li,ki tam še živijo.Takrat, skoraj vednopri miziza nas zaigrajoin vprašajo,otroški obrazis hripavim glasom: Gospoud, tisto gitaro šče mate,gospoud, tisto čarno gitaro šče mate?Gospoud, tista je bijla dobra,tista je bijla dobra.... se glih uleže na malo nostalgično razpoloženje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 modra bluza z belim vzorčkom, črne hlače razpoloženje smrkastično 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 svetlo modri sandali, svetle sivomodre hlače, vijolična bluza, granati počutje: nekam je bilo že boljše 1 9 6 moram se nazaj u ta prave energije spravit in se uskladit, pa bo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2004 svetlo modri sandali, svetle sivomodre hlače, vijolična bluza, granati počutje: nekam je bilo že boljše 1 9 6 moram se nazaj u ta prave energije spravit in se uskladit, pa bo moram se nazaj u ta prave energije spravit in se uskladit, pa bo Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 a me hecaš, al hočeš rečt, da velja tud zate isto <_< Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 kok mam js dons dobr srajčko, črna bela oranžna in rjava črtice pa to, navpične ful dobr filing to oblečt... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 dons mam svetle kavbojke pa sluzbeno modro majcka kr neki...... 279 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Bela, rumena. Počutje: u redu. 353 Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Pozdrav! 3 4 4 Bela.....modra.....rjava, ob počutju za 8,5 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 jeans hlače , pa črna majčka počutje ...niha od 5 do 10.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 počutje si pozabil? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Črrrrrrrn...................črni čevlji, črni zokni, črne hlače, črne spodnjice, črna majica, črni lasje...ups....no skratka....črnc Mick, kaj so te z globinom namazali Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 temno modra majčka, črne hlače, belo perilo razpoloženje - igrivo 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 PINKI MAJČKA ,PA JEANS... POČUTJE .....10 X SUPER Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Hello. Bela in svetlo modra. Razpoloženje: zaskrbljeno... intuziazem upadel... 353 LP, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ups! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Borism , Žaža - blo včeraj boljše počutje k dans, ko : rdeča majčka, modre kavbojke in spodnjice, rjav pas, črne nogavice, rjavi čevlji. Čudno, hm Dans sm nekak brez energije. Treba to hiter porihtat HMMMM... Mick, mogoče si pa v črnem bolj sexsi, pa se več ženskic ozre za teboj? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.