tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 svetlo modra in rdeca od nog do glave, pocutje super! 225 helou vojko Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Pozdrav! 3 4 4 Belo, sivo, rjavo in črno obarvano pri tkaninah ob povprečnem počutju ( ocena 8 !), lep dan vsem še naprej, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 danes sem vsa v modrem in se počutim kot oblaček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Jaz danes v oker kombinezonu z kratkimi hlacnicami.. ..da ne bo kdo pomislil, da me zebe.. ..spodaj neskoncno belo.. pocutje umirjeno ...Le kaj se pripravlja ? Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 svetlo modro, belo, belo modro počutje: pustimo se presenetiti 1 9 6 xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 temno kot vreme.... počutje kar v redu... malo zaspana.... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Dons Službena srajca (bela naj bi bla)pa svetle kavbojke pa žareča nasmejana dobra volja 279 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 madonca aiwa ...a ti si tud 1 9 6 ...kako da tega do sedaj nisem opazila ....še mucmac pa smo tri Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Aiwa, ikonca: . Barve: svetlosiva in malancan vijolična. Počutje: umirjeno, zaspano. V redu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 BARVA...RJAVA RAZPOLOŽENJE...RJAVO Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Hm... v zadnjih dneh opažam, da se oblačim v vedno več modrine Svetlo modro z bež, pa svetlo modro z rumeno (za vikend malo več sive, lila in rdeče), potem svetlo modro s temno modrim... danes pa temno modro z rdečim.Počutje malo nihajoče, ampak niti ne slabo 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v sivo, črno, modro, beli barvi...počutje za 8,5 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hi, temnomodre kavbojke in bela majica ter jakna. Črni čevlji, torbica. Počutje: solidno. Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 modre kavbojke, lila puloverček s kratkimi rokavi razpoloženje odlično, razigrano, jezikavo 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Pozdrav! Danes....belo, črno in oranžno, počutje za 8 , lep dan, B. 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Zanimivo bi te bilo videti Mick Pozdravljen Vojko in ostali! Danes v modri majcki, temno modrih kavbojkah, spodaj belo in belo rdeci adidaski... Pocutje solidno, glede na to, da sem v sluzbi. Raje bi se s kolesom vozila Lep dan vsem, ki ga znate uzivati Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 modro zelena trenirka, pa bela majčka navihana, kot vedno 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Svetle kavbojke, pa svetlo siva majčka, pa mal sm zmatran 279 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 črno siv jeans, bela bluza, zeleni nohti, pa še nekaj svetlomodregapočutje: že nekaj časa dokaj nihajoče...sem že mal pozabila kako je to... 1 9 6 zgleda, da se nekako ne morem dobro ulovit z energijami...pa še ta služba :xx!: no ja... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Hola! Lep pozdrav, Vojko. Barva: variacije na belo (nedolžna, he,he) Počutje: OK. 8 od 10. 353 Lep dan vsem, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Pozdrav! Ob odličnem počutju v belem in črnem, lep večer, B. 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 danes imam črne tople čeveljce, kavbojke in črn puloverček z belo šnorlo... pa moja očalca.... 1 9 6 cmokkkkaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 doma vijolične hlače in rdeča majica z nekimi črnimi lisami... počutje: zgleda da raste obratno sorazmerno z barvno kombinacijo = 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 4 2 7 Danes temno modra majica in svetlo drap hlače. Počutje: nabito z emocijami (najbrž zaradi 1. dneva šole). Kar na jok mi je šlo , ko sem danes prvič peljala oba moja sončka v šolo. Pa ne od žalosti. Ne vem, ne znam opisati... Prej od sreče ali ne vem česa. Kar neka čustva so mi ven udarjala. Sprememba pač - sin v 1. razred, hči pa v 5. (prvič na predmetno stopnjo). Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 1 9 6danes sem v kavbojkah... in puliju brez rokavov (bel), pa rjav rekelček čez... počutim se fiiinoooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.