borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Pozdrav! Črna, drap, bela, rjava.....počutje za osmico, lep dan, B. 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Pozdravljen Vojko! Danes v rdece, roza, modri, beli kombinaciji. Pocutje napeto in zelo stresno :xx!: , prevec se dogaja, sem doma rekla, da rabim dopust, da bi sla nekam, kjer ni ljudi, pa me je moj nezno spomnil, da ni dolgo, kar sem se vrnila z dopusta Vojko? Kako si mi rekel? Kdaj bo bolj umirjen cas zame? Lp Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 187! Contesa, so to tvoji centimetri Jaz imam pa vojaške barve majico, pa kavbojke navadne modre barve, pa čevlje petrol barve, perilo roza in črno (ha ha ha, dons sem pa mavrica) počutje navihano, mal zaspano 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Uf, kok sem pa JST pol svinjsko težka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Možno možno, veš kok so levi težji od škorpjončkov, pol se še kar dobr držim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 bele kavbojke, plava majčka;pa zaenkrat še mal čudne volje279 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Vojko pozdravljen! Danes v oranzni jopici in svetlo modrih kavbojkah... ostalo belo... Razpolozenje, hvala bogu, da je petek... , se kar umirjeno, v primerjavi z vceraj. Ognejcek PSUpam, da kje uzivas Vojko... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Pozdravljeni! Danes bom bolj v svetlješih oblačilih.......belo, svetlo rjavo, zeleno, počutje za sedaj na 8,5...lep dan, Borism 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Pozdravljen Vojko in ostali! Danes v roza majcki, modrih kavbojkah, spodaj roza, in rdeco belih adidaskih. Odlicno razpolozenje, kateremu je vzrok vcerajsnji sms Ogenjcek Lep dan zelim vsem, tistim ki greste na kolo pa se posebej x;)x Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 178 počutje 9 na lestvici do 10 oblečena belo perilo, rjave hlače, bež mikico pa neki tazga tud čevlji, anje anje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Pozdravljeni! Belo, rjavo, črno, zeleno......počutje, ne vem, še prehitro za oceno, mogoče napišem popoldan, lepo nedeljo prav vsem, B. 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 isto k včeri Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 svetlomodro, belo, temnomodro...vijoličen lak za nohte počutje: ....v bistvu si moram ta teden nardit boljši plan za popoldneve, kot sem ga imela lani...lani je bila čista pandula in sem veliko časa vrgla stran oz. neporabila za kaj ustvarjalnega...in take odločitve, da se bolje organiziram me neznansko veselijo...realizacija pa še bolj 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 siva tako tudi počutje 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
2227 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ..bele patike, črne nogavice (zokni ), plave hlače beli t-shirt. Razpoloženje? - ponedeljkasto.. Gre skozi... Citiraj ..try to be pleasant and polite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ...svetlo zeleno majico, bež hlače, črne nogavičke, pravtako črne čevlje, podaj pa belo in zeleno... ..baje sem 2 8 8 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes od znotraj navzven.....belo, črno, sivo, modro, rjavo, počutje 5 :o|o: , ampak ni panike , vem, moja cifra je v sredini , moral bi mirovati, prišlo je na ponedeljek in žal ne morem mirovati. Lep popoldan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Bela bluza, temno modre hlače, temno modri čevlji... Moje barve... Počutim se smrkastično 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 črni natikački, svetlomodre kavbojke, majčka brez rokavov z krogci.... rdečimi, črnimi, belimi, rozastimi.... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 svetlomodro, belo, sivomodro....vijolični nohti počutje: nebeško...pa kaj je to meni...hm 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 178 belo rdeče, bež.... počutje hm čisto naravnano na včerajšnje popoldne....sem se pa rdeče že znebila, danes se nisem v njej počutila ok... torej belo, bežtorej počutje - zasanjeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 4 2 7 Danes v črtastih hlačah (rdeče, bele in safari črte) in beli majici. Počutje: Glede na situacije in dogodke danes se mi zdi, da sem navzven delovala zelo odprta, ustrežljiva, dostopna, v resnici pa se nisem počutila taka (nisem bila pri volji sprejemati vse iz okolice). Porabila sem ful energije, da sem ljudem pokazala, kje so meje pri meni. Celo malo manj prijazna sem morala biti, da sem naredila distanco, potem pa sem se slabo počutila, ker sem taka morala biti - ker so me drugi napačno obravnavali. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 (popravljeno) Pozdravljeni! Danes v jeansu in svetlih niansah, počutje pa podpovprečno, no migamo še, se ne predamo ,če bi ocenjeval, več kot štirko si ne bi dal :xx!: . Upati moramo, torej upam, na boljše počutje, ki mi ga tudi barva oblačil v teh 3-4 dneh ni popravila ali bistveno spremenila. Lep dan, B. 3 4 4 Počutje se je v popoldnevu dvignilo na 7 Popravljeno 9. september 2004 -> borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 danes bolj v črni... ampak razpoloženje ni tako temno. bi lahko bilo ful boljše in upam, da kmalu bo. 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 bele hlače, zeleno rumena tunika... počutje: men je fajn 1 9 6 haj aiwa, upam, da bo tebi tud kmalu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.