aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 hvala amis... sem prepričana da bo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 no še ena vodica tule 178črno perilo, kavbojke, svetlo modra mikica, adidas copati... torej glede na oblačila bi rekla, da nisem ravno najbolj vriskajoča ne vem, dva dneva že ene čudne energije zaznavam, ki vplivajo na moje razpoloženje. torej na 4 recimo... ma bo boljše bo boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 bo. mora biti. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 temno zelena majčka, kavbojke, petrol čevlji ležerno, sproščeno 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 js mam dons rde;o in belo, ter mal rumene... bemu ej... kaka ubita;na.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 spet ti tipkovnica šteka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 BELA IN JEANS....POČUTJE...SUPER Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Dobro jutro vsem ! Danes v svetlorjavih odtenkih, pa nekaj svetlo modre, pa počutje se končno popravlja na 7,5 ....lep dan, B. 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Dobro jutro! Izgleda, da se še samo jaz oblačim ....danes v drap, sivo modri kombinaciji, pa rjav brezrokavnik bo vseeno imeti poleg, ker zunaj je le 3 st. C , počutje odlično 8,5, pa bi želel naj potraja še ves dan .....lepo soboto želim prav vsem, Borism 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Pozdravljen Vojko in ostali! danes v svetlo modri mikici in sivih hlacah, ostalo belo... Glede na to, da se moja danasnja zelja , ni uresnicila, sem zalostna , na sreco vem, da je jutri se en dan in pojutrisnjem se en... Lepo soboto vsem... ogenjcek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Čudno meni tudi :xx!: , ampak je še počutje ostalo na nivoju, dvomim, da zaradi barve oblačil, vmes sem se preoblekel, ker ne morem biti ves dan "mašno" oblečen , sedaj imam za nianso bolj temne odtenke , lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 bele hlače, zelena majica počutje: ni za opisat...lunohodno 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Pozdravcek vsem! Danes v beli majcki in crnih hlacah... ostalo belo Pocutje super, sicer malo zaspano, glede na jutranji prihod domov... pa bom prezivela Lep dan zelim ogenjcek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Čudno meni tudi :xx!: , ampak je še počutje ostalo na nivoju, dvomim, da zaradi barve oblačil, vmes sem se preoblekel, ker ne morem biti ves dan "mašno" oblečen , sedaj imam za nianso bolj temne odtenke , lep večer, B. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 svetlo modri sandali, temno modro dolgo jeans krilo, oranžna bluza počutje: sveže. rahlo vetrovno 1 9 6 jacilk ne ap atokjov az Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Pozdravljeni! Danes v jeansu ob črni srajci kratkih rokavov in počutju za oceno 9, torej odlično....lep dan vsem, Borism 3 4 4 Upam, da zna Vojko "rikverc" brati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Pozdravljeni! Danes v jeansu ob črni srajci kratkih rokavov in počutju za oceno 9, torej odlično....lep dan vsem, Borism 3 4 4 Upam, da zna Vojko "rikverc" brati Le kako drugače bi bilo Boris,ko si pa z vsemi svojimi "številkami" na svojem mestu! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 VIJOLČNA!!!!! IN RDEČA TER MODRA. Številk ne vem.Mačona Hvala lepa za opis. Tvoje številke so 8 5 8 - Človek z dobro izdelanim pogledom na svojo pot, ki v družbi ljudi gradi trdne in trajne stvari.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 siva, srebrna, rjava, rdeča , črna... 1 9 6 razpoloženje.... super Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 črna, rumena in modra počutje zdajle odlično, zjutraj pa malo manj odlično 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 bela bluza, modro-oker-belo krilo, svetlo modri sandali počutje: 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Pozdravljen Vojko in ostali! Danes, ko pri nas nezno dezuje, sem v belih hlacah, crni mikici na kateri je bel metuljcek, beli jakni... ostalo belo Razpolozenje super ogenjcek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v sivo, rjavo, modri barvi....ob dobrem počutju skozi dan, za oceno 8,5....še veliko takšnih dni si želim Lep dan vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 moder pulover, temo zelena majčka, navadne kavbojke počutje super fajn 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Modri jeans, siva majica in rjav pulover, ob počutju 8,5 ...lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.