Amis 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 črni sandali in hlače, vijolična srajca, granati počutje: hm, nekaj se kuha...sam ne vem al bo zavrelo al zamrznilo... 1 9 6 klicaj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Js pa dons kar v črni svileni hali po flatu skačem! Zvečer pa verjetn kej športnega(v modrem,da se mi z učki ujema) tko je moji škorpjonki všeč! Te cifre pa ne vem kak dobim? Me kdo razsvetli? A rabte kakšne podatke? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 cifrie : 7,4,8 oblačila : svetlo modra majca, in svetlo roza hlače : ) počutje : deževno ; ) Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 a to katerikoli sta dve tvoji številki ?Dve? Sm mislu da so tri? Bela cvetica, a si to ti na fotki? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 a to katerikoli sta dve tvoji številki ?Dve? Sm mislu da so tri? Bela cvetica, a si to ti na fotki? sem ugotovila da so tri.. : )) hmm.. mogoce. Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Uu,beyba! A znaš zračunat te cifre? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 hmm... greš na stran : http://www.9zvezd.com/si/dzk/index.html -- > moj element, zbereš letnico, pol pa zgoraj ko je ikonca.. dveh krogov, pa pise podznak kliknes na tisto ikonco.. dobis stran osebni podznak, spodaj pa so meseci, in pol se na mesec kliknes kateri je.. Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes za sedaj v črni trenirki, belem perilu in beli majici, popoldan, če bom šel kaj ven, se bo pa potrebno malo drugače obleči, počutje za sedaj 7,5 ....sem ga spravil malo višje, ker ko sem vstal me je hotetl glavobol uničiti, ampak sem ga zeznil, pa sem jaz njega ....lepo nedeljo prav vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 -- > moj element, zbereš letnico, pol pa zgoraj ko je ikonca.. dveh krogov, pa pise podznak kliknes na tisto ikonco.. dobis stran osebni podznak, spodaj pa so meseci, in pol se na mesec kliknes kateri je..Hvala ti! To pomen da sm 656-bela kovina, rumena prst,bela kovina! hee,tole k tm piše, je pa vse res! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 sam pleh Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 A prst je tud pleh-o ne, to pomen da sm tud zemelski! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ah ne...po dzk-ju zemlja "dela" kovino...seveda si zemeljski...rudniki so ja v zemlji (če zanemarim površinske/dnevne kope )... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Kaj si pa ti? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 he he...zemlja glih ne... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pol si pa voda,a ne? Moja škorpija je tud-pa greva dobr skup! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 kar tako naprej Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 225 sinje modro in oranzno polna energije danes vojko, se dolgo nisem pofockala...ampak sem bila pretezno v crnem... zdaj se mi pa dogaja, ze tri dni sem na rumeno-rdece-oranzno-zelenem valu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 olivno zelena majčka, kavbojke, črno perilo malo manj zgaženo 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v modri, rjavi in črni...ob počutju za sedmico, lep vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Hvala za mejl Borism in lep vikend tudi tebi Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Tudi tebi enako Stankaaa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Dobro jutro! 3 4 4 Danes v beli, zeleni, modri, črni.....počutje za 8,5, lepo soboto prav vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 jst mam pa belo majčko, pa bele boksarce s plavimi delfinčki 2 7 9 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Rdeče obdobje se je umaknilo plavemu, al pa vsaj bolj umirjenemu - očitno. danes v kavbojkah, svetlo moder puli, bež ževlji, bež jakna in rjavo-bež šal. Ko sem bila v šopingu prejšnji teden sem kupila dve svetlo modri majci in en črn pulover. Neke spremembe se odagajo, vidim da tud drugi bolj svetle, hladne barve uporabljate... 6 4 7 lep začetek tedna in naj vam sije sonček Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v modrem jeansu, oranžni majici, sivih nogavicah in belem perilu....ob počutju za devetko, tako visoko je malokdaj ....lep ponedeljek še naprej in uspešen nov delovni teden, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.