urshy 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 ŽIVJO,VOJKOMOJI ŠTEVILKI STA 8 IN 9,DANES IMAM PA OBLEČENE KAVBOJKE,SVETLE SUPERGICE,SVETLO MARELIČNO MAJČKO,IN ROZA PULOVER.SEM PRESENEČENA,KER MI ZADNJE ČASE BOLJ PAŠE BOJ TEMNO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Živijo , jaz pa sem danes v svetlem s kombinacijo črne , počutje pa okoli 8. Številke pa 5 7 3. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 rdeči čevelcimodre kavbojkebel puli brez rokavov... in en velik bel nasmeh 1 9 6 pa rdeči nohtki, pa mal nakita... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 vijolična srajca, bele hlače, svetli sandali s 5cm peto (ma za se ubit-sam je ves ostal obutek v fazi sušenja)...če ne dobim gipsa, si lohk čestitam... počutje: matejina meditacija in španija rolata sto na uro, ves folk zaznavam tja nekam v globine resnice in se trudim ohranit sebe...pa včasih ne vem prav, kje se končam jaz in kje se začnejo drugi...energije pa nič ne briga, kaj si o tem mislim, kar teče in teče in teče....in kjub zmedi nekako ni zmedeno...pa zastopi če moreš... vojko, mal že manjkaš tle...vem, da si ziher zaseden, sam povedat ti moram pa vseeno.... ...pa en klicaj zate...mej se 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Danes v beli majčki z dekoltejem;temno-modrih kavbojkah;svetlo sivem puloverju,sivih nogavičkah,in svetlih supergicah;in da pašem zraven še jaz,svetel make-up.194 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ojla urshy...medve pa ful podobne cifre Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Jaz pa črno - modra navihana, jezikava, delovna 8 6 7 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ojla urshy...medve pa ful podobne cifre :palec res? zanimivo, kako se počutiš danes? js mam bolj tihi teden..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 nekam naspidirano.... ....pa saj tišina tud paše Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v črni, modri, beli, rjavi.....počutje pa za devetko , skratka super, čeprav ni toliko povezano z barvo oblačil, ker sem se vmes že preoblekel, pa se vseeno zelo dobro počutim ...lep dan vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 nekam naspidirano.... ....pa saj tišina tud paše najbrž tišina bolj zarad okolice,drugače pa bolj belo počutje že nekaj dni zadovoljna da še nekdo deli moje številke lepo popoldne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 enako xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 rdeče in bež... že dolgo nisem oblekla takšne kombinacije pa se čisto kul počutim... samo ful delovno 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Danes v rjavem,belem in olivno zelenem..... počutje..DRUŽABNO,ZABAVNO 194 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Danes pa sem v sivi, beli in roza in počutje iz minute v minuto boljše, sem že nekje okoli 8. Številke pa 5 7 3 . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Pozdravljeni po dolgem casu... Danes v oranzni majcki in crnih hlacah, crnih cevljih... spodaj belo. Pocutje zmedeno ogenjcek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Pozdravljena MBmetuljčica Tebe pa že res dolgo ni bilo med nami ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 predolgo Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Če se tebi tako dozdeva, kako se šele potem drugim, škoda, ker nimamo spovednice tukaj na lunci .....lep dan in uživaj življenje, prijateljev pa le ne pozabi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 No, jaz se javim samo ce je kaj posebnega (zame) in zdajle sem vsa v belem, razen kavbojke imam sinjemodre. (9 4 1) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Pozdrav vsem! Po dolgem obdobju bež, roza, svetlo modrih, zelenih barv, sem že nekaj dni spet v temno modri, črni in občasno v rjavi barvi oblačil.Počutje dokaj ugodno.Lep večer. 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ooooooooooo, Lana1 Long time no see Sem pogrešala tvoje poste Pri meni (187) pa zadnje čase prevladuje rdeča v vseh variantah Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Coccinelle Veliko dela, pa lepo vreme, bo več časa mogoče zdaj, ko bodo daljši večeri, pa mraz, pa to... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Pozdravček vsem, jaz pa sem danes v beli, svetlomodri in temnomodri. Počutje je okoli 8,5. 5 7 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Dobro jutro! 3 4 4 Danes v svetlo rjavi, drap in črni, pa, če gledam po sedanjem počutju bo O.K., sem že nekje na osmici , lepo soboto vam želim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.