Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

vijolična srajca, bele hlače, svetli sandali s 5cm peto (ma za se ubit-sam je ves ostal obutek v fazi sušenja)...če ne dobim gipsa, si lohk čestitam...

počutje: matejina meditacija in španija rolata sto na uro, ves folk zaznavam tja nekam v globine resnice in se trudim ohranit sebe...pa včasih ne vem prav, kje se končam jaz in kje se začnejo drugi...energije pa nič ne briga, kaj si o tem mislim, kar teče in teče in teče....in kjub zmedi nekako ni zmedeno...pa zastopi če moreš...

vojko, mal že manjkaš tle...vem, da si ziher zaseden, sam povedat ti moram pa vseeno....

...pa en klicaj zate...mej se :palec:

1 9 6

:vio: :vio: :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

No, jaz se javim samo ce je kaj posebnega (zame) in zdajle sem vsa v belem, razen kavbojke imam sinjemodre. xduhx xcivx

(9 4 1)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pozdrav vsem! x:)x

Po dolgem obdobju bež, roza, svetlo modrih, zelenih barv, sem že nekaj dni spet v temno modri, črni in občasno v rjavi barvi oblačil.

Počutje dokaj ugodno.

Lep večer. x:)x

427

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...