Vojko 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Pozdravljeni Hvala vam, da ste pridni in pišete zanimive objave o vašem počutju in oblačilih. Danes modre jeans hlače in siva polo majica. 6 2 9 . Mi je zadnje čase ta kombinacija zelo všeč in se dobro počutim. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 živjo vojko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 656Dons pa bl jeans stil kavbojke,pripadajoča srajca, kombinirana z bordo-poleg modre,sv.rjavi športni copati in svetlo rjava usnjena jakna! Dobr dan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ves sm v belem 2 7 9 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 meni spet na ognjeno vleče ... oranžna majica, rdeče perilo, rdeče nogavičke, rdeče soperge, kavbojke (te pa modre, celo ) in rdeča jakna 252 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 656Dons pa bl jeans stil kavbojke,pripadajoča srajca, kombinirana z bordo-poleg modre,sv.rjavi športni copati in svetlo rjava usnjena jakna! Dobr dan! Živijo "trojni X" Dobrodošel na forumu DZK.Me veseli, da si se oglasil.Vidim, da obvladaš sceno in upam na nadaljnje sodelovanje. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Hvala,Vojko se oglasm še kej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 bordo rdeči nohti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Hojla , po dolgem casu.Danes v crnih hlacah, pa sivi jopi z crnimi rokavi, spodaj belo s kombinacijo rdece..Pocutje...po nekaj dneh groznega pocutja :o :o :xx!: , se danes pocutim kul..umirjeno... Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 tudi jaz sem v temnem danes. Kavbojke, črna majca z dolgimi rokavi, čez pa še črn puli... vsaj perilo mam svetlo. štumfki pa čevli so tud temni.. 1 9 6 počutje. kokr tok uredu. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes v sivo-črnem žametu in sivi srajci, ob počutju za devetko, lep popoldan in večer prav vsem, B. http://www.gifs.ch/Baerli/images/baer010.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 bordo rdeči nohti Hehehehe,muca Dons pa črni čevli,črna srajca,črne hlače,črna dalša usnjena jakna,sivo perilo,počutje-špica! 656 Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 OPRAVIČILO Vsem, ki ste čitali predvid za mesec 3in ste rojeni v znaku TEMNO ZELENO DREVO 4 se opravičujem, ponagajal mi je INŠK - Internetni škrat. Objavljen je bil predvid za preteklo obdobje. Zdaj je objavljen pravi predvid in vas vabim,da spet obiščete stran in si prečitatepravi predvid za tekoči mesec. Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 ves sm v belem 2 7 9 ujjjj si pa kot bi z 'dr.romana' pršu Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 Bordo srajcabež obleka počutje: 7 od 10. Tudi boljše volja sem lahko.... 6 2 9 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 za boljšo voljo xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hojla, danes zopet v crno sivem, spodaj roza, pa bezjakna...hja, ce dobro premislim, same cudne kombinacije ..pocutje, dopoldan polno elana, malo prej jezna kot strela :xx!: :xx!: ...sem pa malo bila zunaj in predihala...sedaj sem z vami...umirjena. Lp Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 sivo-bela črtasta bluza, črna žametna srajčka čez, kavbojke. dobro sem 252 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
~DiViNE_GR|~ 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 hmmm oblecena sem (bila) v temne jeans hlace in modro majico in usnjeno jakno. Moje stevilke so: 1 7 8 (upam da sem prav zracunala) ce je 1 znak in 7podznak kej je stevilka 8?Pocutim se nekako srednje, sem redkobesedna in hitro se razburim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 vijolična srajca na črte, svetlo oker krilo, svetli in temni čevlji, temno rjave nogavice+ granat+mesečev kamen počutje: ringlšpil...trenutno zlo ok 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 hmmm oblecena sem (bila) v temne jeans hlace in modro majico in usnjeno jakno. Moje stevilke so: 1 7 8 (upam da sem prav zracunala) ce je 1 znak in 7podznak kej je stevilka 8?Pocutim se nekako srednje, sem redkobesedna in hitro se razburim....Živijo Devine Girl Lepo, da si se oglasila na tem forumu.Tretja številka kaže na to, kam pelje tvoja življenjska pot - na kakšen način se lotevaš novih stvari - ali drugače: 1. številka - bistvo, srce2. številka - naš zunanji jaz - telo3. številka - naša aura Seveda pa je teh "številk" še kar nekaj, vendar je to za osnovo dovolj. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 vijolična srajca na črte, svetlo oker krilo, svetli in temni čevlji, temno rjave nogavice+ granat+mesečev kamen počutje: ringlšpil...trenutno zlo ok 1 9 6 Ali ni pri 1 9 ringlšpil skoraj vedno? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Js pa dons bl Matrix look! Vse v črnem, obleku moj nov usnjen plašč,hehehehe,full je dobr! 656 razpoloženje-Seksualno nabito Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 pa dajta vidva nehat s črnimi oblačili.Jutri bo sončev mrk in mlaj...ej nekaj, konkretno ,svetlega nebo odveč Me je resno zaskrbelo za vaju :OO!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.