urshy 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Tudi jst danes cela v črnem... očitno je bolj črn dan : počutje zelo vredu 194 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 oker čevlji in dolgo krilo, črna bluza in nogavice...počutje: delovno, ok, super, zmeda...vse a smo vode danes za črno al kaj...čist v stilu mrka ...saj za kompenzacijo mam srebrn prstan z mavričnim mesečevim kamnom ...če kaj pomaga 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 črn puli... modre kavbojke... rdeči nohti, čevlji in majčka... razpoloženje superrrrrrrrrrrrrrrrr!!!po moje bo to rdeča barva! 1 9 6 ( ponvaljam za amisko) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 danes sem pa malo bolj zelena. Mam spet kavbojke, rdeče nohtke in čevelce... pa zelen puli in zeleno sem namazana...1 9 6 razpoloženje za enkrat še ni tako super kot včeraj... upam pa, da bo! če ne bo... sem jutri spet v rdečem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ho, Conti, medva sva pa čist barvno usklajena! Ka čem pisat, enak barvni spekter,sam štiklov nimam ampak čevle,pa namest bodi-ja mam srajco , pa parfum ni sladek! 656! Mogoče te pridm gledat! Razpoloženje-hehehehehe-dobro! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Oblečen sem, počutim se pa povprečno... Lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ker mi je v sredo ful pasala rdeča in je bilo počutje na višku... sem se še danes odločila za tako kombinacijo. In moram povedat da mi res paše. Tudi počutje je super. 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 187 danes v temno modro in turkizno, pa spodaj kombinacija črne in bele. Je bilo že bolje, a tudi dosti slabše. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 če naštejem čisto vse: rdeče, vijolično, črno, belo, svetlo modro, temno modro, zlato, srebrnopočutje: ustrezno mavrično (nč bat, u službo hodim bolj normalno oblečena ...doma pa poplava barv iz užitka) 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 jaz pa danes vsa v rdecem, razen belordece majice in jopice, sal in torbica rumeno pase v tej turobi... splo zadnje case nekam zive barve udarjam...mi je vedno vsec, itak, samo nisem dolgo nosila sama tega....lep vikend! 2 2 5 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 cˇe nasˇtejem cˇisto vse: rdecˇe, vijolicˇno, cˇrno, belo, svetlo modro, temno modro, zlato, srebrnopocˇutje: ustrezno mavricˇno (ncˇ bat, u sluzˇbo hodim bolj normalno oblecˇena ...doma pa poplava barv iz uzˇitka) 1 9 6 zlato in srebrno tudi...? waw! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 cˇe nasˇtejem cˇisto vse: rdecˇe, vijolicˇno, cˇrno, belo, svetlo modro, temno modro, zlato, srebrnopocˇutje: ustrezno mavricˇno (ncˇ bat, u sluzˇbo hodim bolj normalno oblecˇena ...doma pa poplava barv iz uzˇitka) 1 9 6 zlato in srebrno tudi...? waw! samo v obliki prstana in micenih uhančkov Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 mick amis, sem si te pa predstavljala v zlatih copatkih... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 mick amis, sem si te pa predstavljala v zlatih copatkih... ...tinka, sem se narežala do sto...pa s srebrnimi cofki po možnosti Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ja tako, amis...malo 1001 noc... mick, sem, v zgoraj opisanih... rdeci skorenjci rdece krilce rdece bela majcka bela jopica in tako dalje Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 hm...tinka, kakšne zanimive ideje v tem vremenu... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 micki, malo tezko bi tole razlozila mojim sodelavcem, mogoce...ceprav v bistvu ne bi imel nic proti po moje...caki, grem probat...BRB Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 tko, nazaj. so preziveli. so rekli, da se kdaj. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 sem bila v kletki Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ja, me je treba nazaj drzat bom rajsi nehala, da ne bom zlorabljala teme... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pozdravljeni! 3 4 4 Danes, za sedaj v svetlejših barvah, svetlorjave hlače, podobna majica in tudi v takšni niansi še jopič, ne vem to me je privlačilo to jutro pa sem si izbral , počutje za 7 , lepo soboto vam privoščim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 178belo perilo, modri sp. del trenerke, modra mikica kratek rokav, modri copati...počutje hm če dobro razmislim - razmišljujoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Danes..black magic woman....danes sem v črni...že dolgo je nisem nosila , pa paše! Počutje ...prav fajn... Pozdravček PS....kaj pomenijo te številke Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ojla Strelka02! Te številke pomenijo kam spadaš po DZK-ju(devetzvezdnem kiju-vzhodnjaška astrologija), če želiš sem ti pripravil bližnjico, pa si lahko sama pogledaš kam spadaš, lepo soboto, B. Izračunaj si svoje številke po DZK-ju! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 sem "izačunala" za svojga strelca... ma isto kot ti: 344, je pa gol, k spi js pa 335, v 2 rdečih majicah (ker sem ju imela oblečeni le včeraj zvečer... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.