aiwa 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 v črni... počutje ok... zaspano...1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 oker, črno in rdeče med marianskim jarkom in vesoljem ni nobene razdalje 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Za spremembo brez trohice rdeče črno, temno modro, več odtenkov bežpočutje dnevu primerno... zaspano Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Jaz mam pa sam brisačo okol riti, sm izpod tuša prišu. conti Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. november 2004 Avtor Prijavi Deli 30. november 2004 Hvala za BARVE,Hvala za OBČUTKE in za prispevke vsem stalnim in malo manj stalnim opisovalcem svojih oblačil in občutij. Redno čitam tole temo in si skušam predstavljati vasskupaj z vašimi KI-jevskimi energijami, s stanjem vašega in svojega zdravja. Kajti notranji organi so tisti, ki nam dajejo našo "zunanjo"energijo, naše razpoloženje. Prav zato sta HRANA in stil življenja zelo pomembnav našem vsakdanu. S hrano lahko bolj kot z barvami spremenimo našaživljenja v prijetnejšo in bolj osvobajajočo in izpolnjujočo se izkušnjo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 ooo vojko. sem lih razmišljala zadnje čase o hrani in da moram mal spremenit svoj način prehranjevanja. danes sem v redeče črni kombinaciji. počutje je super. 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Jeans in črna srajca.Počutje : 225 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marya 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Pozdravljeni, jaz sem pa danes v rjavi barvi - svetli in temni. In veste kaj, zelo zanimivo je da imam pet sodelavk, ki so danes prav vse oblečene v rjave kombinacije. To se zgodi redko, da smo vse v istih barvah, ampak včasih pa se. Lepo se igrajte, Marya Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Danes pa spet zvesta rdeči barvi... pravzaprav bordo hl. kostim, roza majica s cvetličnim vzorcem, spodaj roza in črno Počutje boljše kot včeraj Aja, 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Kdor vidi barve, ta ŽIVI! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 oker, črno in oranžno počutje: po globinskem šoku zdaj veliko bolj znosno...ej vojko, a je to padanje v ekstreme za 1 in 9 življenska nuja, al se da kaj omilit zadevo? včasih mi je prav tu mač ....v olajšanje mi je, da še zmer vem, kje so tla 1 9 6 ......................... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kdor vidi barve, ta ŽIVI! Vojko Jaz jih vidim, torej živim , vem pa, da nimajo v zadnjih dneh kaj dost vpliva na moje počutje :xx!: bomo drugič kaj več napisal Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 name pa ful vplivajo barve. pa ne vem, če je tako pomembno katere barve nosim. važno je, da jih vidim. če mam filing, da mi kdaj katera manjka al pa bi mi pasala, jo enostavno pokličem, si jo vizualiziram, kakorkoli. ja, barve so ful sicer pa spet oker, oranžno in črno počutje: ah.... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Včer pa v črnem, sam puli sm meu bel,žural smo ga kt pr norcih dons pa mal glava boli! 656! Počutje dobr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 danes svetlo modre kavbojke, roza majčka, modre učke hi hi hiful energije...1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 vse črno počutje: zaznavanje vsega 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 hm, spet roza, zadnje dneva se super počutim v roza puloverju, kombinacija črno, kavbojke..počutje - danes sem imela pogovor sama s seboj - v smislu, a si nisi zadala v tem lajfu preveliko nalogo, a si pomislila, da mogoče ne boš dovolj močna... ampak sem se dogovorila 178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. december 2004 Avtor Prijavi Deli 4. december 2004 Hoj Sem danes cel v bež oblačilih. Počutje Kul in lenobno. Prav lepo sem se namedititral popoldan..... lp, Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. december 2004 Avtor Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dopoldne v jeansu v kombinaciji z malancan-bordo barvo, zvečer v črno- srebrni kombinaciji! 187! Počutje naspidirano! Še dobr' , da si naspidirana zaradi energije - ko je tvoja bela prst v hiši vijoličnega ognja 9. Lep večer, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 jeans in bordo počutje: kr neki 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Jaz pa bele hlače, črna srajčka in črno-bele supergicePočutje - spočito in ql225 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 rjave hlace, bez pulover in nogavicke pocutje: rahlo zaspano 876 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 siva majcka in crne hlace pocutje: se bolj zaspano kot vceraj sm cist brez energije :xx!: 876 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 v črni... z modrimi učki (senčilo) počutje enkratno... sam mičken mam mačka... ampak finga... ni tečen, se dobro razumeva 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 178črna, kavbojke...počutje - hja, so bili že vedrejši časi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.