MBmetuljcica 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Pozdravljeni, odkar sem se vrnila iz Sibirije, se oblacim v oblacila rjave barve.Tako tudi danes, rjavi kostim, rjavi semis skornji, rjava jakna, torbica rjava... in seveda ostalo belo. Moje razmisljanje, rjava barva je barva zemlje, ocitno se zelim prizemljit, po vseh pripetljajih, ki so me malo odnesli v nebo Ima mogoce kdo podobno razmisljanje ali drugacno... me prav zanima Razpolozenje je danes ze umirjeno in v starih tirnicah... z zdravilom Cold3, pa se pocutim "zdravo". Lep dan vam zelim ogenjcek Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Jst sem tudi danesy v rjavih tonih.Temno rjave hlače, bež majčka in srajčka in čevlji tudi.... Počutje rahlo zaspano.225 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 kavbojke in črna kombinacija... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 črno, rjavo178 počutje - počas bom imela sama sebe dovolj v teh niansah, ajd prestavi se iz mesta... - no nekak tko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 črno in jeans... počutje: kdo bi vedel...malo tako in malo drugače... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 amis... danes sva spet barvno usklajeni!!! 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 ...sem opazla, ja... se nama skupne številke kar dobro poznajo, ker sva pogosto v istih barvah, pa še obe novemberske... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 res naju je zanimivo opazovat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 temno rjava, taka kostanjeva ali pa cokoladna. pocutim se pa kot kaksno drevo. mirno, mocno, zadovoljno in v stiku s samo seboj. ja, tocno tako! ce ne bi tega napisala, se niti ne bi zavedala. no, fino! pozdrav,lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 aj se moji stevilki! 4 4lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 kavbojke pa puli 'globoko' vijolične barve, čisto meni na kozo pisana barva, plavala bi v morju globoko vijolične barve med mojimi številkami je globoko vijolični ogenj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 svetlo modre kavbojke in crna majicka za energijo pa zivo roza jakna sem prav dobre volje ze cel dan 876 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 črna in bordo kombinacija.... 1 9 6 ful fajn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 temno in svetlo roza kombinacija pocutje: tud roza 876 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>aj se moji stevilki! 4 4lea Ej, lea, ali imaš ti poln nabiralnik ali imaš blokiranega?! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. december 2004 Avtor Prijavi Deli 13. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>črna in bordo kombinacija.... 1 9 6 ful fajn To, da se imaš fajn je pa zelo spodbudno. Posebej v tvojem karmičnem mesecu! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. december 2004 Avtor Prijavi Deli 13. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>temno in svetlo roza kombinacija pocutje: tud roza 876 Roza počutje hmmmmmm zanimivo.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. december 2004 Avtor Prijavi Deli 13. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ej, lea, ali imaš ti poln nabiralnik ali imaš blokiranega?! Pozdravljen-a Nimbus v forumu Devetzvezdni KI. Upam, da pogledaš tudi na druge teme tega foruma. Kakorkoli že, vesel sem tudi tvojih objav. in danes je tvoj karmični dan..... v dokaj težkem mesecu....... za tvojo okolico seveda..... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Hojla, danes v crnih hlacah in bez puloverju, spodaj belo z pridihom rdecega.pocutje...hja 70% v redu, 30% izgubljeno Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 oranzna x!x mi poudari polt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. december 2004 Avtor Prijavi Deli 13. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>oranzna x!x mi poudari polt Aira 8 4 9 Oranžna zato, ker je tvoje osnovno število danes v hiši ognja in podznak v hiši rumene prsti 5 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Danes bila v temno modrih kavbojkah in vijoličnem puliju, ker je najbolj topel od vseh, ki jih imam. Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 v črnem.... z roza hlačkami in nohtki.... 1 9 6 naspano... pa zgleda da bo lušten dan.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 jeans in vijolično, malo svetlomodrega zraven počutje: skladno s karmičnim mesecem, se veliko dogaja, rezultati še nepredvidljivi...kot bi dokončevala staro domačo nalogo. ohranjanje miru in stabilnosti kljub zunanjim okoliščinam 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.