lana1 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 O, Vojko! A si bil Božiček? Jaz pa danes v črnem. Počutje pa zelo dobro 427Tudi tebi srečno. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvetka 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Glede na tole čudno dopoldne (dež, pa še kaj...) sem oblekla temno zelen puli in črne hlače, pa črne bulerke, ha, perilo pa cvetlično 6 3 8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 no danes sem v črnem... mi paše da se malo zaščitim pred zunanjimi vplivi. sem še vsa slabotna... pa da me še kej druzga ne bo matral... drugače je razpoloženje zelo v redu samo zmatrana sem... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. december 2004 Avtor Prijavi Deli 27. december 2004 Danes Bež hlače (no, približno)bela srajca z zelenimi tankimi črtamibordo brezrokavnik počutje posebej, če ga primerjam z včerajšnjim. lp, Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Danes oblecena v bele hlače, rjavo bluzico, z drobnimi drap crticami, rjave semis skornje, rjava jakna... spodaj belo belo Pocutje odlicno ogenjcek PsDanes sem nasla ful lepo darilo, za mojo najboljso prijateljico GOmetuljcico... metuljcka brosko...superca, ful vesela grem sedaj zavit darilo zanjo... lepo se imejte... pa pa Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 danes nekako tako kot včeraj oblečena.razpoloženje ful boljše.... ampak zdravje pa ne... eh... tud to se bo poštimal. upam, da še letos... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. december 2004 Avtor Prijavi Deli 30. december 2004 moder jeansrdeč pulover počutje odlično - razen ko sem bil v nakupovalnem centru, tam me je pričela boleti glava... Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Zadnje čase se spet bolj oblačim v modro barvo. Prvi 481 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. december 2004 Avtor Prijavi Deli 30. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zadnje čase se spet bolj oblačim v modro barvo. Prvi 481 Prvi Je to morda bolj turkizna - takšna kot so črtice v tvojem avatarju???? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Prvi Je to morda bolj turkizna - takšna kot so črtice v tvojem avatarju???? lp, Vojko Je več plasti modre, med drugim tudi turkizna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. december 2004 Avtor Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Je več plasti modre, med drugim tudi turkizna. Hvala Prvi Lep dan, veselo praznovanje, želim tebi in vsem bralcem LNF, posebej pa vsem, ki prebirajo tele strani. Srečno, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Je to morda bolj turkizna ?lp, VojkoTo barvo sem dosti nosil leta nazaj, ko sem bil še v osnovni in srednji šoli. Potem sem se pa začel bolj oblačiti v temnejše barve, temnomodra, črna... LP 481 Prvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>To barvo sem dosti nosil leta nazaj, ko sem bil še v osnovni in srednji šoli. Potem sem se pa začel bolj oblačiti v temnejše barve, temnomodra, črna... LP 481 Prvi Seveda Prvi Temnomodra in črna sta tudi barvi bele vode 1 in ta podpira energijo drevesa. Srečno, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vse črno, razen škornjev,plašča in baretke(beli) Rdeč nakit iz moranskega stekla(uhani,ogrlica) 187! Počutje-energično in delovno! Hvala ti za opis. Danes si bila v hiši črne prsti 2!!!! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Tudi sama danes v črnem, naklučje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 danes seveda v črno rdeči kombinaciji... k smo v škorpjonu! paše 100 na uro! zato je tudi počutje fantašišn 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 178modra, bež kombinacija,bela bunda....počutje - prehlajena, utrujena, neprespana, mah bo že boljePozdravček vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 črna, oker in neka oker-zelena.....mi nekam na oker vleče zadnje čase....skrajno neznačilno... počutje....hm...dolga zgodba...fajn v bistvu 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 men tud na rjavo!!! sem si kupla take oker in rjave čevle...zdej si mislim še torbico. rjavo oranžna kombnacija me neki daje.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>črna, oker in neka oker-zelena.....mi nekam na oker vleče zadnje čase....skrajno neznačilno... počutje....hm...dolga zgodba...fajn v bistvu 1 9 6 Kaj ti ne bi, Amis Oblačimo se dostikrat (vsaj zunanja oblačila) po svoji zunanji številki - zate 9.In 9 je januarja v hiši rumene prsti 5. Enka je v beli kovini (siva) , je pa res, da bela kovina 6 jača belo vodo 1. Se pa ljudje različno obnašamo. Eni se oblačimo v dnevno, drugi v mesečno, tretji v prevladujočo energijo leta - spet drugi pa išejo ravnovesje.... Lp., Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>men tud na rjavo!!! sem si kupla take oker in rjave čevle...zdej si mislim še torbico. rjavo oranžna kombnacija me neki daje.... Zanimivo, a ne AiWa! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 hvala, vojko! mogoče je pa to varovalni sistem, da mi počutje ne udari preveč na čustva. ni zmer dobro. aiwa... ...medve sva vzorčni primerek nedvojčevskih dvojčkov Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 No fino - danes sem v zivordece roza kombinaciji (zaenkrat) - imam zivordeco majico in zivoroza hlace. Pocutje - OK. (9 4 1) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala, vojko! mogoče je pa to varovalni sistem, da mi počutje ne udari preveč na čustva. ni zmer dobro. aiwa... ...medve sva vzorčni primerek nedvojčevskih dvojčkov Amis Saj je med vama menda kakšen dan (ali pa leto) razlike v rojstvu, a ne? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 kar nekaj let ...zato pa pravim da nedvojčevskih dvojčkov ....mi je pa zanimivo opazovat, kako se nekatere stvari vseeno poklapajo danes: črno, rdeče, oranžno, pa še nekaj bele počutje: razmišljajoče 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.