lana1 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Črna, rdeča, bela, svetlo siva in modra. Počutje precej dobro. 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 kavbojke, črn pulover... počutje bi blo lohk bolš. in upam, da bo 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 kavbojsko krilo pa črna srajca.... počutje: .....kr ok... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 jeans, svetlo siva, bela in nekaj svetlomodre, pa malo črne počutje: zaenkrat 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 črna in bež... kar OK sploh v zadnjem času vedno manj v variantah rdeče, ki me je spremljala večji del druge polovice preteklega leta... v zadnjem času prevladujejo odtenki lila, pa črna in bež, pa tudi siva 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 črn kostimček, bel puli... počutje tha bast!!! 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2005 Hvala za te prispevke! Vidim, da ste zelo pridne. Se bom malo več posvetil v februarju, ko bom zmašil skupaj vse časovne obveznosti, ki sem si jih nabral pred časom in jih zdaj izvajam Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Pridni Vojko, kar v miru naredi svoje obveznosti, boš se že tukaj posvečal, ko bo prišel čas za to. Večkrat razmišljam o barvah in kakšen sistem je tisti, ki vpliva. Zadnje čase skušam slediti splošnemu načelu: v pon.-rdeče (in imam danes rdeče hlače, rdeč puli, rdečo sp.majčko in ...) v tor.-rumeno, v sre-vijolično, v čet.-oranžno, v pet.-zeleno, v sob.-belo in v ned.-modro. To je bilo priporočilo na osnovni stopnji tečaja Bioorgonomije. Vendar bistvo ni v oblačilih, ampak v vsakodnevni meditaciji vnašanja barve v telo.Nekatera zdravljenja, ki vključujejo tudi vpliv barv vidim, da odobravajo različnost, ker tako vnašamo različne energije v naše življenje, le črno priporočajo, da se ne bi skozi nosilo, še posebno ne čevlji, ker deluje kot energetska kletka. Kaj meniš na ta razpored? Na različnost barv? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Danes... kombiniranje svetlo in temno modre... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 kavbojke in roza puli. črni čevli, modri štumfki... počutje je gud... mičken mamo mucka... ampak bo hitr minil... sam da se spočijem 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Živjo Vojko Danes sem prvič pokukala na tem sajtu.... prav zanimivo Glede barv oblačil ti verjetn jaz ne morem pomagat, ker mi je črna najbolj priljubljena in jo tudi najraje nosim..... verjetno mi ni treba razlagat, da se v njej najbolj "močno" počutim. No, ne bom rekla da se ne najde tud kaj drugega (rdeče, bež, belo...sploh pa vzorec leopardove kože mi je zelo fajn), sicer pa opažam da je teh "šarenih" kosov vsako leto več... pa še vedno tok mal da ni panike Najbolj hecen občutek sem imela ko sem si dala belo bluzo nase, sem mislila da sem prozorna , zato sem raje nosila bež- zdaj pa raje posegam kar po beli. Mislim, da ti jaz ne bom mogla prov pomagat, lahko ti pa sporočim, če se mi bo kdaj čist utrgal Danes v črnem- s tem da je imela srajca bel vzorček 3 3 5 pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 aja počutje..... OK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Temno moder jeans, svetlo rjava in črna. Doma pa svetlo in temno siva in bela. Počutje pa zelo dobro 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pridni Vojko, kar v miru naredi svoje obveznosti, boš se že tukaj posvečal, ko bo prišel čas za to. Večkrat razmišljam o barvah in kakšen sistem je tisti, ki vpliva. Zadnje čase skušam slediti splošnemu načelu: v pon.-rdeče (in imam danes rdeče hlače, rdeč puli, rdečo sp.majčko in ...) v tor.-rumeno, v sre-vijolično, v čet.-oranžno, v pet.-zeleno, v sob.-belo in v ned.-modro. To je bilo priporočilo na osnovni stopnji tečaja Bioorgonomije. Vendar bistvo ni v oblačilih, ampak v vsakodnevni meditaciji vnašanja barve v telo.Nekatera zdravljenja, ki vključujejo tudi vpliv barv vidim, da odobravajo različnost, ker tako vnašamo različne energije v naše življenje, le črno priporočajo, da se ne bi skozi nosilo, še posebno ne čevlji, ker deluje kot energetska kletka. Kaj meniš na ta razpored? Na različnost barv? Živijo Stankaa Se strinjam z izjavo o kombinaciji barv. Tako pravi tudi Dr. Thom Chalko (avtor knjige: Kako vidimo in izboljšamo svojo avro") Kljub temu pa menim, da so: prehrana, stil življenja, usmerjenost uma, gibanje v naravi itn. pomembnejši faktorji lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes... kombiniranje svetlo in temno modre... Pozdravljena Tinal Dobrodošla na forumu DZK.Če želiš, si lahko izračunaš svoja KI-jevska števila na moji spletni strani.Potem je opis počutja in oblačil veliko več "vreden". Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo Vojko Danes sem prvič pokukala na tem sajtu.... prav zanimivo Glede barv oblačil ti verjetn jaz ne morem pomagat, ker mi je črna najbolj priljubljena in jo tudi najraje nosim..... verjetno mi ni treba razlagat, da se v njej najbolj "močno" počutim. No, ne bom rekla da se ne najde tud kaj drugega (rdeče, bež, belo...sploh pa vzorec leopardove kože mi je zelo fajn), sicer pa opažam da je teh "šarenih" kosov vsako leto več... pa še vedno tok mal da ni panike Najbolj hecen občutek sem imela ko sem si dala belo bluzo nase, sem mislila da sem prozorna , zato sem raje nosila bež- zdaj pa raje posegam kar po beli. Mislim, da ti jaz ne bom mogla prov pomagat, lahko ti pa sporočim, če se mi bo kdaj čist utrgal Danes v črnem- s tem da je imela srajca bel vzorček 3 3 5pa-pa Rubi Vsak opis pomaga.Pomaga tudi zato, ker prikazuje tvoje stanje.In ker so tvoje energije 3 3 5, je prav razumljivo, da oblečeš črno, belo in morda celo temno modro, kajti to so barve energije vode, ki te - jasno - krepijo.Je pa dobro, da se kdaj pa kdaj oblečeš tudi malo bolj pisano.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heheh, zimsko opremljen Visoki črni čevlji, črne nogavice, črne kavbojke, temne hm, grozdne (baje mat al umazano vijolčne ) barve pulover, rdeča puhovka, črna kapa, črne rokavice......9, 5 in 9........počutje še vredi, bil mal tečn dan Hvala, Mick Ti vedno zelo slikovito in nazorno opišeš svoj izgled. Hvala ti. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Temno moder jeans, svetlo rjava in črna. Doma pa svetlo in temno siva in bela. Počutje pa zelo dobro 427 Seveda je počutje dobro, ko pa ste štirice v energiji slave, uspeha - vijoličnega ognja 9.Je pa prav, da pazite nase, kajti energija, ki jo čutite - je vaša lastna.... Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 siva trenerka - zgornji in spodnji del, črni debeli štunfki s svetlikajočo rdečo nitko:)) polnim baterije , pripravila sem si solni kopel- prov fajn mi je k mam mir 335 pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živijo Stankaa Se strinjam z izjavo o kombinaciji barv. Tako pravi tudi Dr. Thom Chalko (avtor knjige: Kako vidimo in izboljšamo svojo avro") Kljub temu pa menim, da so: prehrana, stil življenja, usmerjenost uma, gibanje v naravi itn. pomembnejši faktorji lp, Vojko Najlepša hvala Vojko, kakor vedno doslej, če sem te karkoli vprašala, me tudi sedaj nisi razočaral, hvala za ta naslov knjige in lepo se imej - svetlo in pisano! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 črne hlače, črna bluza s sivim sijajem in tankimi belimi črtami 3 3 5 pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 spet pozabla napisat počutje (kt da sem blond )... uredu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 178 črna, črna črna....počutje - jutri bo bolje... Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 temno modro, svetlomodro pa nekaj bele in oker počutje: je 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2005 No, In se bele vode 1 (Amis, Selene) danes kaj boljše počutijo? Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.