lia 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 (popravljeno) Bele vode se vsekakor bolje počutijo.... Zeleno-olivno hlače, bela majica 187 sem ga spet butnila v skalovje, zgleda da nisem voda spljoh sem šla še enkrat preverjat Popravljeno 5. februar 2005 -> lia Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, In se bele vode 1 (Amis, Selene) danes kaj boljše počutijo? Lp, Vojko ...vsaj en del dneva... lp Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Rdeča trenirka,zgornji in spodnji del,črno perilo,črne nogavice...813,počutje:slabo :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Pozdravjen Vojko in ostali Danes oblečena v svetlo rjave žametne hlače in temno rjavo bluzico s belimi tenkimi črtami, spodaj pa ... rdeče... Počutje superogenjček Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 O, Lia, ti tudi 187 Sicer nisem ne Amis in ne Selene, bela voda pa vseeno. Počutje pa... ful mešani občutki... v bistvu ne slabo, a nekam razdraženo in brez energije Danes v bordo-antracit-sivi kombinaciji (bolje), precejšen del dneva pa v "uradni" modro-beli opremi. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bele vode se vsekakor bolje počutijo.... Zeleno-olivno hlače, bela majica 187 sem ga spet butnila v skalovje, zgleda da nisem voda spljoh sem šla še enkrat preverjat Ja Lia V začetku sem sam trdil zase, da nimam prav nobene lastnosti kovine 6. Saj veš - stvar zornega kota in širine in...... e.. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Se strinjam s teboj ja...čisto odvisno od zornega kota pa tudi od natančnosti absorbiranja podatkov Skratka počutje je OK, kljub zelenim hlačam in kljub temu, da še zdaj ne vem kako prideš do tistih treh cifer Tam mi napiše, stran je v delu lp, vsemše posebej tebi Vojko ...nisem še obupala, bomo našli te cifre ni vrag.. BOMO ZMOGLI, BOMO JA! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Črna ter zeleno-modro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Prišla se, do pomembnih ugotovitev, da v življenju zaupam samo še sebi, pa še tisto je včasih le iluzija, tako, da je počutje temu primerno. Je bil pa včerajšnji dan bistveno boljši kot dnevi prej.danes je 178 v beli mikici, modri trenirki ter črnem perilu - zaenkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prišla se, do pomembnih ugotovitev, da v življenju zaupam samo še sebi, pa še tisto je včasih le iluzija, tako, da je počutje temu primerno. Je bil pa včerajšnji dan bistveno boljši kot dnevi prej.danes je 178 v beli mikici, modri trenirki ter črnem perilu - zaenkrat Draga Selene, upam, da prideš še do pomembnejše odločitve, da zaupaš vsem ljudem okrog sebe, zadnjo besedo in odločitev pa prepustiš svojemu notrenjemu glasu in srčku... Danes v trenerki, spodnji del temno moder, z svetlo modro črto, zgoraj pa lep svetlomoder pulover... spodaj pa...hmmm.. gledam... belo...hihiLep dan vsem, pri nas je -15 stopinj, počutje pa super, dobim obisk dveh prijateljev , ki sem jih spoznala na internetu Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 danes v črni... (mam vse v pranju - stroj crknu, pa sm skor vse cune že ponosila ) počutje oki doki 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 ojla..tudi jaz v črnem, uradniško sivem no....pa rdeča kravata.... vse lepo, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Hojla vsem, jaz danes v crnih hlacah in puloverju , barve peska...spodaj rdece belo...za pogret energijo ( pri -23 stop. ).. pocutje...lepo in umirjeno Prijazen pozdrav, Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 super, ste glih prikladno osvezili... sem danes cist v crnem. vse vse vse...a imam pa zgoraj tak divji zelen brezrokavnik oprijet...zivozelenorumenooranznovsezivozelen. ne sam ker mi barvno sede, pac pa tud ker... je ravno pravsnji za temperaturo in vse... zadnje cajte ful nosim rdeco, skoz sem v rdecem prakticno. aja sorchy - 9 4 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 danes sem v modro frjolčni kombinaciji.... počutje superrrrr!!!! 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Hm,jz pa v črno-bordo rdeči kombinaciji. 813....počutje:nabrito,nagajivo Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 črno in oker..... počutje: :xx!: ...sam bolš kot včeraj vseeno... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 jaz pa dons belo ... tko redko dam nase kaj belega... bela pljuznica in bel pulover z enimi drobnimi srebrno zlatimi vzorčki, kavbojke... 252 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 modro belo, počutje boljše kot včeraj... če gledamo iz zd. vidika, drugače bom pa še videla, dobro jutro178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nati77 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 rjave hlace in crn puli...depresivne barve 100 na uro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 zanimivo tole! kako močno je obleka prodrla v človekovo notranjost. brez zanimive poudarjene obleke si za zunanjost, materialnega človeka ničla.. ampak obleka ni nič druga kot moda, kriterij sepravi vsiljena je od zunaj. ste videli morda budiste, ki imajo eno in isto barvo halje? postali so sanjasin - človek, ki ne gleda več na zuanjost, ki se je odrekel zunanjemo svetu, in spoznava notranjo bogastvo.. npr. vsak hoče bit lep, s to zunanjo lepoto pa hoče pritegnit pozornost. z obleko, nakitom, lišt, bilokakšne maske daje nase.. to pa ni nič drugega, kot pa skrivanje resničnega sebe. vsak pride z svojo izdelano masko in tako se srečajo "mrtvi ljudje". zvečer srečaš zlo dobro bejbo, ko pa se zjutraj zbudiš z njo v pojsli, pa te kar srat.. pa ne zato ker bi bla grda, ampak zato ker sedaj ni nič več skrito, pokaže svojo naravo, ki jo je prej skrila. celo lep človek lahko postane grd, ko začne nekaj skrivat. in kriterijsko grd človek postane lep, ko pokaže tapravega sebe, ko se razgali. je takšen, kot je. dobi subtilno lepoto..vsak človek je lep, ko se neha pretvarjat in se skrivat.. no, kakorkoli, nisem mogel mimo tega.. drugače, z barvami ni nič narobe, ampak zato jaz uporablam naravo. živo lepoto stvarstva.. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ojla..tudi jaz v črnem, uradniško sivem no....pa rdeča kravata.... vse lepo, Živjo Tijanti Dobrodošla v forumu Devetzvezdni KI.Te vabim, da obiščeš spletno stran in si tam izračunaš svojo KI število Pa še kaj nas obišči tukaj na forumu. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>super, ste glih prikladno osvezili... sem danes cist v crnem. vse vse vse...a imam pa zgoraj tak divji zelen brezrokavnik oprijet...zivozelenorumenooranznovsezivozelen. ne sam ker mi barvno sede, pac pa tud ker... je ravno pravsnji za temperaturo in vse... zadnje cajte ful nosim rdeco, skoz sem v rdecem prakticno. aja sorchy - 9 4 1 Lepo, hvala za obisk na "mojem" koncu foruma. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>rjave hlace in crn puli...depresivne barve 100 na uro Živjo Lepo, da se javljaš tudi v forumu Devetzvezdni KI. Bom vesel, ko boš objavila tudi svojo KI številko. In upam, da se še javiš lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanimivo tole! kako močno je obleka prodrla v človekovo notranjost. brez zanimive poudarjene obleke si za zunanjost, materialnega človeka ničla.. ampak obleka ni nič druga kot moda, kriterij sepravi vsiljena je od zunaj. ste videli morda budiste, ki imajo eno in isto barvo halje? postali so sanjasin - človek, ki ne gleda več na zuanjost, ki se je odrekel zunanjemo svetu, in spoznava notranjo bogastvo.. npr. vsak hoče bit lep, s to zunanjo lepoto pa hoče pritegnit pozornost. z obleko, nakitom, lišt, bilokakšne maske daje nase.. to pa ni nič drugega, kot pa skrivanje resničnega sebe. vsak pride z svojo izdelano masko in tako se srečajo "mrtvi ljudje". zvečer srečaš zlo dobro bejbo, ko pa se zjutraj zbudiš z njo v pojsli, pa te kar srat.. pa ne zato ker bi bla grda, ampak zato ker sedaj ni nič več skrito, pokaže svojo naravo, ki jo je prej skrila. celo lep človek lahko postane grd, ko začne nekaj skrivat. in kriterijsko grd človek postane lep, ko pokaže tapravega sebe, ko se razgali. je takšen, kot je. dobi subtilno lepoto..vsak človek je lep, ko se neha pretvarjat in se skrivat.. no, kakorkoli, nisem mogel mimo tega.. drugače, z barvami ni nič narobe, ampak zato jaz uporablam naravo. živo lepoto stvarstva.. Lp Hvala, Vasudeva za tale tvoj prispevek Prav gotovo je obogatil tale delček foruma, kjer skušamo ozavestiti to, kako naše razpoloženje vpliva na izbiro barv oblačil - ali pač nasprotno. In vsak od nas ima drugačno razmišljanje, drugačen pogled na svet, tako si dobrodošel še s kakšnim podobnim prispevkom. In res kul si napisal. Saj se v marsičem strinjam s teboj. Živim pa zunaj samostana. Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.