Vojko 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>v črni... počutje kr neki... čist sem neki nesigurna vase... hallooo kaj je zdej to? pa jaz nisem taka... 1 9 6 zlata praviš? no bomo probal... a mam kej tazga... sej se mizdi da nimam nč... bom že kej najdla... eno fajn majčko mam k je kombinirana z rumeno.... bom poiskala kej... Zate velja isto kot za Amis. ZLata sama po sebi odseva celo svetlo paleto rumene.Seveda lahko izbiraš med navedenimi. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>črna bluza, črne hlače z belimi črtami, črni čevlji, črn plašč.... počutje dobro, kljub temu da so me sekiral jutri za valentinovo pa.... povem jutri:)))) 335 Vojko Lp! pa-pa Ja, ja. Temnomodra in črna sta tvoji barvi uspeha.Pa to ne pomeni, da se kdaj pa kdaj ne bi smela obleči bolj živahno.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala! A lahko sam malo namigneš, kje mi bo bež pomagala zmagati? V življenju! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Hojla, jaz pa danes v crnih hlacah, belem puliju in modri jopici.Spodaj roza rdece..( svasta, koliko barv sem skombinirala ) pocutje mirno, lepo, polno energije...vmes mi je je zmanjkalo za kaksno urico , okoli poldneva, sedaj spet "globoko" mirno Prijazen pozdrav Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>V življenju! in to mi zdaj poveš, ko sem že skoraj položila orožje danes temno modro od spodaj , temno modra mikica in bež srajca 528 počutje lp Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla, jaz pa danes v crnih hlacah, belem puliju in modri jopici.Spodaj roza rdece..( svasta, koliko barv sem skombinirala ) pocutje mirno, lepo, polno energije...vmes mi je je zmanjkalo za kaksno urico , okoli poldneva, sedaj spet "globoko" mirno Prijazen pozdrav Mojca 234 xrosex Zanimivo, hvala lahko noč, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Hojla, Vojko, pozabila pomantrati mojo radovednost... ..katera pa je moja barva uspeha bom lazje spala, ce izvem... Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ja, ja vem Vojko.... sem mela dons lep namen da bi bila pisana (za valentinovo).... pa sem čutla, da bo mogla še neki postorit (nekomu končno reč DOVOLJ)... pa sem mogla bit prizemljena aja neki mi pa vseeno ne štima: kako si pa razlagaš da ne maram modre barve na sebi, sicer obstaja kakšna niansa modre, ki bi jo sicer imela, ampak temne pa sploh ne????? sicer pa standard: v črnem kr uredu... smo si kar lep vzdušje naredil na ta dan 335 pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 danes sem v rdeče črni kombinaciji... sej vem da si reku rumena... ampak, nimam nič v omari... bo treba kej nabavit. počutim se ful fajn... zadovoljno 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 vojko, hvala!!! sicer pa oker modro in črno....kot aiwa nimam nobene priporočene barve v omari in bo res treba kaj nabavit in probat počutje: hm.... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nati77 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 modra in rumena kombinacija...pozivi duha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>modra in rumena kombinacija...pozivi duha Živijo NatiZ Pozdravljena na forumu Devetzvezdni KI Tvoje KI številke so 5 9 1 pa še kaj se javi. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla, Vojko, pozabila pomantrati mojo radovednost... ..katera pa je moja barva uspeha bom lazje spala, ce izvem... Mojca 234 xrosex Živo rdeča lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 rdečo-črno majčka, črne hlače, črni čevlji, krtka črno krzneno jakna.... danes prav zanimivo srečala kar nekaj ljudi k jih že dolgo nisem vidla počutje: utrujena 355 pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Živjo Danes v sivi barvi, pa nekaj bele in bež. Ne prenesem pa več rdeče barve, niti bordo rdeče... Počutje pa lenobno. 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Temno modro in bež z nekaj sive; spodaj belo.Počutje... nenavadno, malo v luftu 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>rdečo-črno majčka, črne hlače, črni čevlji, krtka črno krzneno jakna.... danes prav zanimivo srečala kar nekaj ljudi k jih že dolgo nisem vidla počutje: utrujena 355pa-pa Prav nič čudno, da si se počutila utrujeno.3 v vodi - mirno a brez energije.5 v trojki - kot, da te nekdo opazuje! Ooooo, je pa prav gotovo dinamičen mesec tole! Uživaj, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo Danes v sivi barvi, pa nekaj bele in bež. Ne prenesem pa več rdeče barve, niti bordo rdeče... Počutje pa lenobno. 427 Očitno mesečna energija močno vpliva nate.Ker si letno v rumeni prsti, je siva tista, ki prenaša energijo rumene prsti skozi kovino (siva) proti hiši, kjer je tvoja energija v tem mesecu - torej beli vodi 1. Bež pa je očitno posledica tega, da je tvoj podznak v beli prsti 8 - bež- Tvoja barva uspeha pa je zelena! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Temno modro in bež z nekaj sive; spodaj belo.Počutje... nenavadno, malo v luftu 187 Zanimiva - tale hoja nad zemljo, ali ne? Samo, da ne bo preveč! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimiva - tale hoja nad zemljo, ali ne? Samo, da ne bo preveč! lp, VojkoVčasih pa malo paše itak bo še prehitro prišla prizemljitev Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zagotovo res - če si mi dal prave podatke. Si v moji bazi lp, Vojko A tako 8 5 8 izgleda? Andres http://www.kartomantik.com/sramnadeska/srecanje1/slika14.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 danes v rozaaaa... kwa mi paše.. prov roza nohtki, roza puli, torbica... še špangice mam roza, hlače in čevlje pa imam črne... uuu pa spodnje hlačke so roza, modrčk črn... kwa sem se dobr barvno uskladila 1 9 6 počutje... danes bo še zelooo dober dan... ga čutim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 jaz sem prvic v tej temi in bi prav rada videla vojkov komentar.danes imam oblecene crne hlacezgoraj pa vojasko zeleno srajcko,cez pa temno vijolicno zametno jaknco.oci obrobljene z modro-vijolicnim sencilom.torej kaksne volje sem danes? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 astrološki lahko ugotovimo barvo spodnjih hlachk, denimo Uran je ponavadi karmin. v i ching je uran :|| seveda http://neodruid.tk Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živo rdeča lp, Vojko Vojko, hvala... saj me ze od nekdaj vlece k zivo rdeci..se pocutim v njej tako " rdece " , pa sexipilno.. Lepo se imej Mojca xrosex 234 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.