Vojko 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem prvic v tej temi in bi prav rada videla vojkov komentar.danes imam oblecene crne hlacezgoraj pa vojasko zeleno srajcko,cez pa temno vijolicno zametno jaknco.oci obrobljene z modro-vijolicnim sencilom.torej kaksne volje sem danes? Živijo Navihanka Lepo, da se javljaš v forumu Devetzvezdni KI. In - danes si (kot sem napisal v pozdravu) Navihana. Sicer pa bi ti lahko bolje povedal, če bi lahko kje izvrtal tvoje rojstne podatke ali pa vsaj KI števila. Vojko 344 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>astrološki lahko ugotovimo barvo spodnjih hlachk, denimo Uran je ponavadi karmin. v i ching je uran :|| seveda http://neodruid.tk Kaj je bolj zanimivo iz astroloških podatkov ugotoviti barvo hlačkaliiz barve hlačk ugotoviti astrološke podatke? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 V zadnjemčasu ugotavljam, da je postala bež (v različnih odtenkih) kar stalnica v moji garderobi, seveda kombinirana z drugimi barvami... danes je bila to črna. Po eni strani še vedno lebdim nekaj centimetrov nad tlemi, a je bila danes občutna tudi neka teža, ki pa mi ni prišla preveč do živega. lp od 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Očitno mesečna energija močno vpliva nate.Ker si letno v rumeni prsti, je siva tista, ki prenaša energijo rumene prsti skozi kovino (siva) proti hiši, kjer je tvoja energija v tem mesecu - torej beli vodi 1. Bež pa je očitno posledica tega, da je tvoj podznak v beli prsti 8 - bež- Tvoja barva uspeha pa je zelena! Vojko Vojko, zanimivo. Očitno sem kar usklajena z energijami, vsaj barvno . Zelena mi pa sede že tam od poletja. In danes v modrem jeansu, črni, beli in temno zeleni. Počutje pa-odklop. Malce dopusta in gora knjig, skratka, uživam.Lana, 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>V zadnjemčasu ugotavljam, da je postala bež (v različnih odtenkih) kar stalnica v moji garderobi, seveda kombinirana z drugimi barvami... danes je bila to črna. Po eni strani še vedno lebdim nekaj centimetrov nad tlemi, a je bila danes občutna tudi neka teža, ki pa mi ni prišla preveč do živega. lp od 187 Hvala za tale komentar Coccinelle 1 je letos v hiši 21 = črna, svetlo mavrične barve2 = črna 8 = bež 8 je v tem mesecu v hiši 5 5 = paleta rumene od svetol zelenorumene do svetle oranžnorumene Ker je bila danes 8 v hiši 5; 5 pa upravlja z energijo bele vode 1, si čutila "težo". Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 bež in vijolično, pa nekaj črne in bele zanimivo, tud meni nekaj na bež vleče že od lani jeseni. mislim, da je še nikol v življenju nisem tolk nosila. mogoče me pa v zemljo vleče sicer pa, vojko, zakaj ravno rumena in zlata? kot barva uspeha mislim. a pri tem gledaš vse tri številke?nikakor nisem zložila izhodišča skupaj. če je zlata, bi recimo kovina podpirala vodo in bi to nekako klapalo. ampak rumena je pa barva zemlje pri kitajcih. če pogledam kombinacijo 1 9 6 in ji dodam zemljo, potem še vedno manjka les za zaokrožitev cikla ....hm....sam menda sem se jaz mal zaciklala v tem razmišljanju.... počutje: ok 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živijo Navihanka Lepo, da se javljaš v forumu Devetzvezdni KI. In - danes si (kot sem napisal v pozdravu) Navihana. Sicer pa bi ti lahko bolje povedal, če bi lahko kje izvrtal tvoje rojstne podatke ali pa vsaj KI števila. Vojko 344thanx ,vojko.danes mam vinsko rdece krilo,vijola zhabice,spet temno vijola jakncapodatki 24.07.1979 ,03:10 ura rojstvaa bo to dost? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>thanx ,vojko.danes mam vinsko rdece krilo,vijola zhabice,spet temno vijola jakncapodatki 24.07.1979 ,03:10 ura rojstvaa bo to dost? Dost Tvoja KI števila so 4 3 6 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 178 črno, kavbojke, popoldne še nekaj rdečegapočutje - dopoldne žalostna, sedaj pa že mace besna, glavobol že nekaj dni... tako slabo se že nisem počutila dolgo časa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Hej! jaz imam pa danes temnordece hlace in oranzno majico. Nic posebnega sicer zame...A - nekaj sem po kaksnem letu ali celo vec zasimpatizirala z rumeno, kar je cist neverjetno, ker je sploh ne nosim, imam eno majico oz. dve. No nisem se cist odlocila, a da sem sploh pomislila nanjo... Oranzna pa je pac nekje 'na sredi'.se vedno pogresam kaj zelenega oz. vec zelenega. 9 4 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Pozdravljen Vojko! Danes v belih hlačah, rdečem puloverju, črnih čevljih, črna je tudi jakna, pa bela torbica... spodaj belo... Počutim se zelo dobro, odlično ogenjček Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 danes mam pa zagasene vojasko zelene hlace,zgoraj rjava majcka,cez spet temno vijola jaknca,pa rjavi cevlji pa se na glavi oranzna svilena ruta...4 3 6?pocutim se cool.v bistvu se danes pocutim kot da vse vem in nasploh sem umirjena. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Hojla, jaz pa danes v crnih hlacah, rdecem puloverju, spodaj roza-rdece...pocutje neskoncno utrujeno ...nekaj se dogaja... pa ljudje so bili danes popoldan takooo "tezki" .. moja utrujenost pa kar ne poneha.. bom sla kar vodoravno Prijetno noc vsem Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 temno modro in rdeče, pa belo počutje: 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 hej, a take cifre mas, amis? Glej glej.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ja take....a mi ni blo videt Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja take....a mi ni blo videt v bistvu je bilo, saj morda sem ze kdaj 'opazila', 'ugotovila'...ker mam dve med tvojimi tud jaz... joj kok so zanimive te cifre in da tko vse klapa, ne mors verjet vcasih..Po razlicnih sistemih pridemo do podobnih ali celo prakticno enakih ugotovitev, fascinantno, res!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>178 črno, kavbojke, popoldne še nekaj rdečegapočutje - dopoldne žalostna, sedaj pa že mace besna, glavobol že nekaj dni... tako slabo se že nisem počutila dolgo časa... Tvoji indijanki na slikci pa paše modra k črnim lasem..... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>v bistvu je bilo, saj morda sem ze kdaj 'opazila', 'ugotovila'...ker mam dve med tvojimi tud jaz... joj kok so zanimive te cifre in da tko vse klapa, ne mors verjet vcasih..Po razlicnih sistemih pridemo do podobnih ali celo prakticno enakih ugotovitev, fascinantno, res!!! Kako bi drugače Marsa. Saj je to isti svet! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Saj, dobr si rekel! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 vojko, nič odgovora na vprašanje danes pa: rumeno, belo, rumenooranžno(hi hi, uspelo mi je dobit ustrezno barvo ), pa še vijolično in črno ... počutje: barvam ustrezno....mavrično... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>vojko, nič odgovora na vprašanje danes pa: rumeno, belo, rumenooranžno(hi hi, uspelo mi je dobit ustrezno barvo ), pa še vijolično in črno ... počutje: barvam ustrezno....mavrično... 1 9 6 Amis Še vedno ne vidim vprašanja! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Jaz sem pa danes v crnem in rdecem. Vse imam crno, le jopico imam rdeco. 9 4 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 zelene hlace,crna jopica436 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa danes v crnem in rdecem. Vse imam crno, le jopico imam rdeco. 9 4 1 Marsa letno je devetka je v hiši 1 = črnamesečno je v hiši 6, 6 je kovinska (ti ne paše) a podpira tvojo letno energijo 1 = črnaRdeča, le kaj bi z njo.Če je živo rdeča je to energija rdeče kovine 7če je temno, ali oranžno rdeča, pa je energija ognja. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.