Vojko 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>zelene hlace,crna jopica436 Pa počutje Cigančica, počuje, kakšno je? Očitno si z barvami popravljaš počutje., ki morda danes ni bilo najboljše.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Thanx Vojko, , jopica je bila zivordeca, a je nimam vec gor (sem dala rdece cunje prat), sem sam se v crnem. Ja, ogromno spet nosim crno barvo, rdeco pa itak, nenadoma imam v obtoku same rdece majice.. in zadnjic si hocem eno majico kupit - se zalotim, da me vlece k rdecim, ejj, dost, rabim se kaksno zeleno. Sam tezko dobim dobro, pravo barvo...Ves da mi je kovinska kar zanimiva... morda zato dost modre nosim s crno...Srebrna mi je zelo vsec, skoda ker mi ne pase.Kok je zanimivo tole, da smo vedno v skladu, a ne? p.s. aja saj res, pocutje - kar OK, v bistvu, dost zorganizirano in kar zdravo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvoji indijanki na slikci pa paše modra k črnim lasem..... in danes sem jaz v modrinipočutje - ko bi bilo vedno odvisno samo od mene...lep dan vam želi 178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 178 - dobr se slis, taka manekenska cifra. (*moja bi bla mal huda ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 manekenska cifra, pa se res dobr sliši, samo od kje ti pa asociacija na to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 ja pac, po cifri, stooseminsedemdeset. Sem *hotla* bit nekoc stevardesa, pa sem nekak 'izvedela', da je nekaksna 'meja' 172. No in ce sem si se tolk prizadevala , pa stegovala, me tolk niso nikol namerili (*najvec 171.5, za pol centima me je torej zmanjkalo).. no itak ne bi mogla tedaj, zarad pritiska oz. aritmije.No jaz vidim eno cifro nekaj, pa prec povezem, asociiram, mi 'nekaj pomeni' in tko. Se mi je pa zdelo, da bos kaj tacga rekla na to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 kera fotka tvoja coolska!: http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=2062 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 a daj nehaj, tu sem kar smotana, tak *bebav* izraz imam na obrazu. Kje si pa TO nasel? pa se - Vojko bo jezen, ker nic ne pase v to temo... sam res, odkod ti tole, ta je iz ene ex teme fotke, s kake 86. strani... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa počutje Cigančica, počuje, kakšno je? Očitno si z barvami popravljaš počutje., ki morda danes ni bilo najboljše.... lp, Vojkopocutje je ok,sam sem v sluzbi,pa zjutraj se hitela,ker sem zaspala pa sem oblekla prvo stvar ,ki je prisla pod roke....drgac sem dobre volje danes,zakaj ne bi bilo? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Pih, glej to, Vojko, v kaksnem sem pa zdajle. (vse zive zehte perem).. Imam pa zivozelene hlace (Tamara ) in fluorescentno zeleno majico.in belo perilo, 'za spremembo'... (se vedno 941) Pocutje - se boljse! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Pozdravjen Vojko in ostali! Ceprav sem devetka in pise, da je moja barva vijolična, jo le redkokdaj oblečem, mogoče enkrat letno...in ta dan je danes, vijolično bela jopica, svetle kavbojke, ostalo belo... Po občutku pa vem, da sedaj prihaja obdobje, ko se bom oblačila v kombinacijah bele, črne in rdeče, in to živo rdeče. Sem v petek šla malo po trgovinah in gledala samo črne, bele in rdeče barve oblačil... , sem se spomnila , pa roza oblačila so se mi dopadla... Počutje...malo zaspano, domov prišla zjutraj, drugače pa se v vtisih včerajšnjega večera in noči... skratka super Vsem želim lep sončen dan, tako lep kot je pri nas na štajerskem 9 5 9... najlepše številke... ful sem vesela, da jih imam Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pozdravjen Vojko in ostali!Ceprav sem devetka in pise, da je moja barva vijolična, jo le redkokdaj oblečem, mogoče enkrat letno...in ta dan je danes, vijolično bela jopica, svetle kavbojke, ostalo belo... Po občutku pa vem, da sedaj prihaja obdobje, ko se bom oblačila v kombinacijah bele, črne in rdeče, in to živo rdeče. Sem v petek šla malo po trgovinah in gledala samo črne, bele in rdeče barve oblačil... , sem se spomnila , pa roza oblačila so se mi dopadla... Počutje...malo zaspano, domov prišla zjutraj, drugače pa se v vtisih včerajšnjega večera in noči... skratka super Vsem želim lep sončen dan, tako lep kot je pri nas na štajerskem 9 5 9... najlepše številke... ful sem vesela, da jih imam MBM Živijo Lepo, da čitaš spletno stran, sem vesel.Resda piše, da je devet vijolična - to velja za devet je pa malo drugače za ljudi! Je pa še nekaj, kar ne piše na spletni strani.Vsak ima svojo barvo, ki jo lahko najde vsak sam. S pomočjo DZKja pa se jo tudi da. in to je kombinacija barve tistega polja, ko sta si osnovno KI število in mladostno število nasproti v LUO SHUju. Zate MBM so to barve bele vode. Barve bele vode so: - črna- temno modra- bela- paleta mavričnih (a zelo svetlih, skoraj belih barv - barv prave mavrice) lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 Aja Tista barva, katero omenjam. je barva uspeha, barva, ki nam daje podporo, da vse lažje in bolj uspešno naredimo, da se sami in nas drugi dvignejo višje! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Vojko, a tvoja stran trenutno ne dela?klikam predvid, pa ni nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, a tvoja stran trenutno ne dela?klikam predvid, pa ni nič Selene Moja stran (skoraj) vedno dela. Po moje imaš en star link na svojem računalniku. Klikni tole http://www.9zvezd.com/page45.html in mi povej, če je v redu. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 ja tole pa dela če pa kliknem tvoj podpis pa ne... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja tole pa dela če pa kliknem tvoj podpis pa ne... hvala Hvala Selene Zdaj pa dela tudi to. Si res nisem mislil, da nekateri poskušate priti na stran samo z LNF! Pa mi jih je že nekaj napisalo, da ko kliknejo na predvid, da se jim nič ne pokaže - in niti pomislil nisem, da klikate na moj podpis. Jooooj. Pozabil sem ga spremeniti, ko sem prenovil stran..... Lep večer želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 [ sicer pa, vojko, zakaj ravno rumena in zlata? kot barva uspeha mislim. a pri tem gledaš vse tri številke?nikakor nisem zložila izhodišča skupaj. če je zlata, bi recimo kovina podpirala vodo in bi to nekako klapalo. ampak rumena je pa barva zemlje pri kitajcih. če pogledam kombinacijo 1 9 6 in ji dodam zemljo, potem še vedno manjka les za zaokrožitev cikla ....hm....sam menda sem se jaz mal zaciklala v tem razmišljanju.... počutje: ok 1 9 6 tole je bilo vprašanje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole je bilo vprašanje.... Hvala Amis Malo višje gori je tudi odgovor.Resda je brez naslovnika! Pa še enkrat: Vojko Objavljeno Danes ob 18:31 Aja Tista barva, katero omenjam. je barva uspeha, barva, ki nam daje podporo, da vse lažje in bolj uspešno naredimo, da se sami in nas drugi dvignejo višje! lp, Vojko In nekje sem tudi zapisal kako jo dobimo. Energija in barva uspeha in modrosti je v tistem razporedu energije, kjer je osnovno število KI točno na nasprotni strani. Na primer:Amis, tvoji dve KI števili sta 1 in 9 4 9 23 5 78 1 9 Takšno razporeditev najdemo v osnovnem LUO SHUju - magičnem kvadratu. 1 in 9 gresta preko 5. Energija 5 je torej zate energija modrosti, hkrati pa kaže tudi na barvo. Barva petice je rumena v vseh njenih niansah. Zlata pa sama po sebi kaže vse nianse, saj odbija svojo okolico in se njej prilagodi. Upam, da je to soliden odgovor na tvoje vprašanje. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 ne samo soliden, to je odličen odgovor na vprašanje. hvala vojko!!!to pomeni v bistvu, da se gleda le prvi dve števili. vmesna pa je tista, ki pomaga pri doseganju uspeha.sem res zasledila tvoj odgovor, vendar je bil problem, ker si nisem znala grafično predstavljat. pol ko vidim primer mi je pa jasno. mi je bilo pa nenavadno danes, kako se mi je razpoloženje čist spremenilo iz odličnega v bolj neprijetno, pa nisem zamenjala barv vmes. a je bil danes kakšen energetski preskok slučajno? hvala vojko jacilk ne 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 ma dons mam pa vse na seb.... sam rumene ne črna, bela, modra, vijočna... počutje... za razmišljat.... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 Zanimivo Mene pa ta mesec vlečeta črna in bela. Počutje je pa čisto kul, le včasih se ujamem, da sem malo bolj jezljiv! Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 danes imela na sebi rumeno-zlat pulover (nova pridobitev v moji garderobni omari), črne hlače, črne čevlje... in grel me je črn plašč počutje: sveže, lahko .... bom mogla še kdaj ponovit to kombinacijo 335 pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 rdeče, črna (pa mal roza pa modre- ne vem kako mi jih je uspelo uštulit) počutje... ma ful fejst res... sam fizično pa ne tok fejst... sam tud to bomo pošlihtal en, dva, tri... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvetka 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Danes nakombinirana v beli, temno modri in svetlo modri...Madona, pa še perilo je svetlo modro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.