Vojko 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes nakombinirana v beli, temno modri in svetlo modri...Madona, pa še perilo je svetlo modro Pozdravljena Cvetka v forumu Devetzvezdni KI.Upam, da boš še sodelovala, vabim pa te tudi na ogled spletne strani Devetzvezdni KI, na katero lahko "skočiš" kar s klikom na podpis. Tvoja KI števila pa so 6 5 6 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Hej! Jaz pa dons od A do Znj v crnem. 941 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hej! Jaz pa dons od A do Znj v crnem. 941 Totalno oblečena po tvojem mladostnem znaku (4), kar ni čudno, saj črna podpira 4 in 4 podpira tvoje osnovno KI število - 9. Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Moje cifre so 8 5 8. Ne vem, kakšni so vplivi, ampak naenkrat mi več ni preveč do črne, navdušeje me rjava, rumena, stekleno in jabolčno zelena. Na trenutke mi je zelo všeč rdeča, pa bronasta in olivna, intenzivno vijolčna - ampak samo detajli, turkizna. Te so mi všeč, ampak ne konstantno. V zadnjem letu mi je postala všeč tudi roza in bela, ter predvsem modra. Vojko pravi, naj se držim zlate in rumene. Evo, za poletje si ziher kupim nekaj rumenega ali bakrenega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moje cifre so 8 5 8. Ne vem, kakšni so vplivi, ampak naenkrat mi več ni preveč do črne, navdušeje me rjava, rumena, stekleno in jabolčno zelena. Na trenutke mi je zelo všeč rdeča, pa bronasta in olivna, intenzivno vijolčna - ampak samo detajli, turkizna. Te so mi všeč, ampak ne konstantno. V zadnjem letu mi je postala všeč tudi roza in bela, ter predvsem modra. Vojko pravi, naj se držim zlate in rumene. Evo, za poletje si ziher kupim nekaj rumenega ali bakrenega. Že prej kaj rumenega - da bo šla šola kot po maslu in bo ostalo veliko časa za življenje! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Hojla Zadnje čase nosim vse bolj v beš barvi ,v kombinaciji z jeansom...ali pa kombinacija črna- beš...in kaj ti praviš Vojko..a to gre na moja števila Lep večer,D(5 9 1) Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hojla Zadnje čase nosim vse bolj v beš barvi ,v kombinaciji z jeansom...ali pa kombinacija črna- beš...in kaj ti praviš Vojko..a to gre na moja števila Lep večer,D(5 9 1) Z barvo dostikrat prilagajamo svojo energijo tako, da nam je dobro.Boljše je, da jo prilagodimo notranje - sami. Tvoja barva uspeha pa je črna in temno modra. Pa to ne pomeni, da bi se sedaj morala tako oblačiti. Najboljše je še vedno, da se poslušaš in oblečeš tisto, v kateri se dobro počutiš. Dobro je vedeti, da mnoge umetne snovi v resnici nimajo barve, ki jo vidimo. Takšna barva je le pri beli svetlobi, v resnici pa seva drugačno energijo. Torej - tu je govora le o barvah oblačil iz naravnih materialov, ki so konsistentni v svoji barvi. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že prej kaj rumenega - da bo šla šola kot po maslu in bo ostalo veliko časa za življenje! lp, VojkoJa, pa res! Pa še kakšen kamen, pa bo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z barvo dostikrat prilagajamo svojo energijo tako, da nam je dobro.Boljše je, da jo prilagodimo notranje - sami. Tvoja barva uspeha pa je črna in temno modra. Pa to ne pomeni, da bi se sedaj morala tako oblačiti. Najboljše je še vedno, da se poslušaš in oblečeš tisto, v kateri se dobro počutiš. Dobro je vedeti, da mnoge umetne snovi v resnici nimajo barve, ki jo vidimo. Takšna barva je le pri beli svetlobi, v resnici pa seva drugačno energijo. Torej - tu je govora le o barvah oblačil iz naravnih materialov, ki so konsistentni v svoji barvi. Vojko Hvala,Vojko Lp,D 591 Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala,Vojko Lp,D 591 Pa še kdaj. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 moje noveo spodnej perilo kožne barve... ful seksi... pa kupla sem si rmeno majčko za moj uspeh mi je zelo všeč... 1 9 6 počutje čist totalno zaljubljeno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Jaz pa danes, po celem tednu odsotnosi ( pocitnice ..) v zeleni tenirki in zelenem puloverju z crnimi crtami.Pocutje neskoncno utujeno...sem popoldan kar dve uri spala ..zvecer smo obiskali najboljse prijatelje, sedaj pa zopet pocasi proti postelji.Jutri pa spet novim izzivom naproti, spocita in notranje umirjena aja Vojko..sem videla , da si iz Kamnika..sem bila blizu tebe ( Kamnik-Velika Planina ) Mirno nocko vsem Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa danes, po celem tednu odsotnosi ( pocitnice ..) v zeleni tenirki in zelenem puloverju z crnimi crtami.Pocutje neskoncno utujeno...sem popoldan kar dve uri spala ..zvecer smo obiskali najboljse prijatelje, sedaj pa zopet pocasi proti postelji.Jutri pa spet novim izzivom naproti, spocita in notranje umirjena aja Vojko..sem videla , da si iz Kamnika..sem bila blizu tebe ( Kamnik-Velika Planina ) Mirno nocko vsem Mojca 234 xrosex Točno Saj piše na spletni strani.Na Veliki planini že dolgo nisem bil. Morda bomo šli pa pomladi na kakšen izlet.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Hojla, danes v bez hlacah , crni majcki z rdeco rutko, spodaj sinje modro pocutje lepo, mirno, dopoldan sicer v sluzbi precej ljudi- guzva , pa sem vse zmogla... Prijazen pozdrav, Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 temno rdeča srajcačrne hlačeskoraj črn suknjič počutje Kuuuuuul Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 jeans srajcabela majicajeans hlače počutje senilno 528 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 kavbojke, ostalo vse črno, zgornje štunfe rdeče-oranžne apatična 335 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 bordo rdeče in črno...pa vijoličen plašč... počutje: 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 kje maš pa rmeno? črno - turkizna kombinacija... 19 6 razpoloženje en mau niha Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2005 Hojla Je še kje kakšna 1 9 6 ???? Da vidimo, kako blizu so vaše barve in občutki! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 se mi zdi da je vsaj še ena... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes imela na sebi rumeno-zlat pulover (nova pridobitev v moji garderobni omari), črne hlače, črne čevlje... in grel me je črn plaščpočutje: sveže, lahko .... bom mogla še kdaj ponovit to kombinacijo 335tud 335 in večinoma v črnem tud danes v črnem, s temno modro precej brezvoljna (sam v rumeno-zlatem si pa sebe sploh zamislt ne morem ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvetka 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Svetlo moder puli, temno zelene hlače in črn jopič.Počutje: poskočno in predvsem nasmejano 6 3 8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Danes sem kot mavrica a mi prav paše Svetlo moder pulover, spodaj bordo rdeč puli, temno rjave žametke, rdeče periloUbijalske kombinacije, vem , pa kaj pol, počutim se odlično Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 bast.........lepo vidt sorodno dušico ....... sicer ti moram povedat da rumene barve na sebi zelo težko prinašam, ampak prav ta - barva starega zlata, pa še ta opis je zelo približn- mi je pa kar "sedla" danes sem bila spet pisana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.