Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Danes nakombinirana v beli, temno modri in svetlo modri...Madona, pa še perilo je svetlo modro xcivx

Pozdravljena Cvetka v forumu Devetzvezdni KI.

Upam, da boš še sodelovala, vabim pa te tudi na ogled spletne strani Devetzvezdni KI, na katero lahko "skočiš" kar s klikom na podpis.

Tvoja KI števila pa so 6 5 6

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hej!

Jaz pa dons od A do Znj v crnem.

941

Totalno oblečena po tvojem mladostnem znaku (4), kar ni čudno, saj

črna podpira 4 in 4 podpira tvoje osnovno KI število - 9.

Lp, Vojko

Vojko J Kalan

Guest mačona
Moje cifre so 8 5 8. Ne vem, kakšni so vplivi, ampak naenkrat mi več ni preveč do črne, navdušeje me rjava, rumena, stekleno in jabolčno zelena. Na trenutke mi je zelo všeč rdeča, pa bronasta in olivna, intenzivno vijolčna - ampak samo detajli, turkizna. Te so mi všeč, ampak ne konstantno. V zadnjem letu mi je postala všeč tudi roza in bela, ter predvsem modra. Vojko pravi, naj se držim zlate in rumene. Evo, za poletje si ziher kupim nekaj rumenega ali bakrenega.

<{POST_SNAPBACK}>Moje cifre so 8 5 8. Ne vem, kakšni so vplivi, ampak naenkrat mi več ni preveč do črne, navdušeje me rjava, rumena, stekleno in jabolčno zelena. Na trenutke mi je zelo všeč rdeča, pa bronasta in olivna, intenzivno vijolčna - ampak samo detajli, turkizna. Te so mi všeč, ampak ne konstantno. V zadnjem letu mi je postala všeč tudi roza in bela, ter predvsem modra. Vojko pravi, naj se držim zlate in rumene. Evo, za poletje si ziher kupim nekaj rumenega ali bakrenega.

Že prej kaj rumenega - da bo šla šola kot po maslu in bo ostalo veliko časa za življenje!

lp, Vojko

Vojko J Kalan

:sori: Hojla :palec:

Zadnje čase nosim vse bolj v beš barvi ,v kombinaciji z jeansom...ali pa kombinacija črna- beš...in kaj ti praviš Vojko..a to gre na moja števila x?x :palec:

Lep večer,D(5 9 1)

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

<{POST_SNAPBACK}>:sori: Hojla :palec:

Zadnje čase nosim vse bolj v beš barvi ,v kombinaciji z jeansom...ali pa kombinacija črna- beš...in kaj ti praviš Vojko..a to gre na moja števila x?x  :palec:

Lep večer,D(5 9 1)

Z barvo dostikrat prilagajamo svojo energijo tako, da nam je dobro.

Boljše je, da jo prilagodimo notranje - sami.

Tvoja barva uspeha pa je črna in temno modra. Pa to ne pomeni, da bi se sedaj morala tako oblačiti. Najboljše je še vedno, da se poslušaš in oblečeš tisto, v kateri se dobro počutiš.

Dobro je vedeti, da mnoge umetne snovi v resnici nimajo barve, ki jo vidimo. Takšna barva je le pri beli svetlobi, v resnici pa seva drugačno energijo.

Torej - tu je govora le o barvah oblačil iz naravnih materialov, ki so konsistentni v svoji barvi.

Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Z barvo dostikrat prilagajamo svojo energijo tako, da nam je dobro.

Boljše je, da jo prilagodimo notranje - sami.

Tvoja barva uspeha pa je črna in temno modra. Pa to ne pomeni, da bi se sedaj morala tako oblačiti. Najboljše je še vedno, da se poslušaš in oblečeš tisto, v kateri se dobro počutiš.

Dobro je vedeti, da mnoge umetne snovi v resnici nimajo barve, ki jo vidimo. Takšna barva je le pri beli svetlobi, v resnici pa seva drugačno energijo.

Torej - tu je govora le o barvah oblačil iz naravnih materialov, ki so konsistentni v svoji barvi.

Vojko

:palec: Hvala,Vojko xDDx x;)x :palec:

Lp,D 591

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

moje noveo spodnej perilo kožne barve... ful seksi... pa kupla sem si rmeno majčko za moj uspeh x;)x x:Dx mi je zelo všeč...

1 9 6

počutje čist totalno zaljubljeno :icon1_blush: :wub:

spet se mi je na bolš poslabšal

Jaz pa danes, po celem tednu odsotnosi ( pocitnice xDDx ..) v zeleni tenirki in zelenem puloverju z crnimi crtami.Pocutje neskoncno utujeno...sem popoldan kar dve uri spala x:Dx x:Dx ..zvecer smo obiskali najboljse prijatelje, sedaj pa zopet pocasi proti postelji.

Jutri pa spet novim izzivom naproti, spocita in notranje umirjena

aja Vojko..sem videla , da si iz Kamnika..sem bila blizu tebe :palec: :palec: ( Kamnik-Velika Planina )

Mirno nocko vsem

Mojca 234 xrosex

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa danes, po celem tednu odsotnosi ( pocitnice  xDDx ..) v zeleni tenirki in  zelenem puloverju z crnimi crtami.Pocutje neskoncno utujeno...sem popoldan kar dve uri spala x:Dx  x:Dx ..zvecer smo obiskali najboljse prijatelje, sedaj pa zopet  pocasi proti postelji.

Jutri pa spet novim izzivom naproti, spocita in notranje umirjena

aja Vojko..sem videla , da si iz Kamnika..sem bila blizu tebe  :palec:  :palec:  ( Kamnik-Velika Planina )

Mirno nocko vsem

Mojca 234 xrosex

Točno

Saj piše na spletni strani.

Na Veliki planini že dolgo nisem bil.

Morda bomo šli pa pomladi na kakšen izlet....

lp, Vojko

Vojko J Kalan

Hojla, danes v bez hlacah , crni majcki z rdeco rutko, spodaj sinje modro

pocutje lepo, mirno, dopoldan sicer v sluzbi precej ljudi- guzva , pa sem vse zmogla... x;)x

Prijazen pozdrav, Mojca 234 xrosex

<{POST_SNAPBACK}>danes imela na sebi rumeno-zlat pulover (nova pridobitev v moji garderobni omari), črne hlače, črne čevlje... in grel me je črn plašč

počutje: sveže, lahko :mezik: ....  bom mogla še kdaj ponovit to kombinacijo xDDx

335

tud 335 in večinoma v črnem xDDx

tud danes v črnem, s temno modro

precej brezvoljna (sam v rumeno-zlatem si pa sebe sploh zamislt ne morem x8Dx )

bast.........lepo vidt sorodno dušico x:)x ....... sicer ti moram povedat da rumene barve na sebi zelo težko prinašam, ampak prav ta - barva starega zlata, pa še ta opis je zelo približn- mi je pa kar "sedla"

danes sem bila spet pisana

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...