rubi 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 majčka v vzorcu pitona v oker- rjavi barvi, črne hlače, črne mrežaste nogavice, črne čevlje, črna jaknca, črni lakasti torbi počutje: ok vse dokler mi ni začela bolt glava...... in kot zaklet nobenga aspirina.......grozn vse do lekarne..... kljub vsem težavam uredu 335 pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>tud 335 in večinoma v črnem tud danes v črnem, s temno modro precej brezvoljna (sam v rumeno-zlatem si pa sebe sploh zamislt ne morem ) Živijo Bast Hvala za prisotnost na forumu Devetzvezdni KI Jooooj, ali sem kdaj napisal, da naj 3 3 5 nosi zlato obleko - no ja, tudi lahko.Prava barva za 3 3 5 je temno modra in črna.. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem kot mavrica a mi prav paše Svetlo moder pulover, spodaj bordo rdeč puli, temno rjave žametke, rdeče periloUbijalske kombinacije, vem , pa kaj pol, počutim se odlično Pozdravljena Chandra Najpomembnejše je to - da se dobro počutiš. Kaj bi vse drugo... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Oooo Vojko..... zlate obleke se pa neb branla....bi jo mela kar v trezorju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oooo Vojko..... zlate obleke se pa neb branla....bi jo mela kar v trezorju In kaj bi z njo potem? Bi v trezorju "splesnela" lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 jaz pa danes v oranznih hlacah in modrobelem crtastem puloverju (*pravzaprav je isti kot na trenutni ikonci) (**obozujem crte pocez; ker nisem ne debela ne majhna, si lohk privocim)... *vceraj pa sem bila v barvah (kombinaciji), ki mi je med najljubsimi in se ful dobr skratka pocutim v tem - oranznozno-zeleni (a samo cez dan sem bila v tem, zvecer pa sem imela crne hlace in crtasto rdeco majico).(941) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa danes v oranznih hlacah in modrobelem crtastem puloverju (*pravzaprav je isti kot na trenutni ikonci) (**obozujem crte pocez; ker nisem ne debela ne majhna, si lohk privocim)... *vceraj pa sem bila v barvah (kombinaciji), ki mi je med najljubsimi in se ful dobr skratka pocutim v tem - oranznozno-zeleni (a samo cez dan sem bila v tem, zvecer pa sem imela crne hlace in crtasto rdeco majico).(941) Zanimiva barvna kombinacija. Bi moral videt, da bi vedel! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 splesnela ??..... pomojem ne bi mela časa pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>splesnela ??..... pomojem ne bi mela časa pa-pa Po moje tudi ne. Po prvi javni nošnji, bi kmau dobila nenapovedan obisk! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Danes v rjavo, modro, sivo, beli kombinaciji.....počutje za devetko 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 v svetlo modri.... totalno...razpoloženje.... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 danes za spremembo moj čuveni rumen- z zlatimi nitkami pulover iz garna, črne hlače, črne čevlje, črn plašč...... razpoloženje..... za ponedeljek super..... sicer pa še čakam nenapovedan obisk - mogoče vela tud za pulover 335 pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes v rjavo, modro, sivo, beli kombinaciji.....počutje za devetko 3 4 4 NI čudno, ko pa je trojkica v devetki.Imaš tudi srečo, kajti 4 je v hiši bele vode 1 in te napaja (3,4) ti dve pa napajata 9! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>v svetlo modri.... totalno...razpoloženje.... 1 9 6 Superca, ko si v takšnem dnevu "in the mood".Kajti načelno je to dokaj težka kombinacija.Morda je to zato, ker je 1 v hiši 8, nato energija teče proti hiši 6 kjer je tvoja 9 in 6 krepi vodo 1 - tvoje bistvo. V drugačnih kombinacijah je za vodo 1 težko biti v katerikoli hiši prsti (2,5,8) lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes za spremembo moj čuveni rumen- z zlatimi nitkami pulover iz garna, črne hlače, črne čevlje, črn plašč...... razpoloženje..... za ponedeljek super..... sicer pa še čakam nenapovedan obisk - mogoče vela tud za pulover 335pa-pa Kul Rubi! Poglej kaj sem napisal Borisu.Zate velja skoraj enako. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>rdeča ba(j)sket majica brezrokavna...rdeča trenirka spodaj, bele spodnje hlačke z rožicami rdečkasti lasje, temno rdeči nohti. Pozdravljena Diana na forumu Devetzvezdni KIUpam, da se še oglasiš s svojimi prispevki. Če bi vedel od kdaj imaš skoraj vse rdeče, bi morda uganil, katero je tvoje KI število.No, izračunaš si ga lahko na moji spletni strani. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Aiwa svetlomodra.. moja malenkost pa oranžno -črna... Počutje srednje..kot se za rekonvalescentko po eni ornk bolezni spodobi. MucaMaca 1 9 6 ....še pet minut pol pa hop v rdečo pižamco in ja...med svetlo modre rjuhe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Aiwa svetlomodra.. moja malenkost pa oranžno -črna... Počutje srednje..kot se za rekonvalescentko po eni ornk bolezni spodobi. MucaMaca 1 9 6....še pet minut pol pa hop v rdečo pižamco in ja...med svetlo modre rjuhe. Kaj pa če je Aiwa izbrala boljše barve? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 rdeči štumfi, temno modre hlače (pižama) z nekimi belimi in rumenimi vzorci, svetlo siva majica (trenerka), pa oranžen pulover za čez...barvni kaos počutje: prva liga, kljub virusom... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 važn da maš rumeno u pižami al kje že jz sem rdeče črna... za zvečer se bom preoblekla... 1 9 6počutje je gudi... sam bi lahk blo bolš... mal mi energije manjka... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Črna, rdeča, roza. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Siva, siva, siva.....in bela bunda.Sem že v pogonu. MucaMaca 1 9 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 danes v svoji priljubljeni "barvi"..... črni.....od nog do glave....... počutje?.... zaskrbljena, ker pač ene stvari sicer ne gredo tko kot bi mogle it in mam slab občutek...hmm...... sicer pa ok 335 pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 jaz tud - crna od nog do glave dons.. 941 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz tud - crna od nog do glave dons.. 941 Ti boš letos še velikokrat v črni! Ta mesec pa sploh! Razen seveda, če nalašč ne boš hotela! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.