Marsa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 aha, saj je res, spet sem ful v crnem. Thanx Vojko, si pa res brzinski! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes v svoji priljubljeni "barvi"..... črni.....od nog do glave....... počutje?.... zaskrbljena, ker pač ene stvari sicer ne gredo tko kot bi mogle it in mam slab občutek...hmm...... sicer pa ok 335 pa-pa Samo v marcu in aprilu, potem pa svetlejše barve! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Siva, siva, siva.....in bela bunda.Sem že v pogonu. MucaMaca 1 9 6 Ti pa vedno vse "tankaš" proti vodi 1. Se vidi kateri je tvoj osnovni KI znak!lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 črna... nenavadno zame... pa bež sako za poživitev še vedno nekaj virozna, a gre na bolje (187) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 tud jaz danes pretežno v črnem... črni čevlji, črne hlače, črn plašček in močno roza pulover (tole ZEEEELOOO nenavadno zame) 252 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 črno rdeča kombinacija počutje oki doki smoki heheheh 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Čisto malo vijolčne, drugače pa stekleno zelena, svetlo modra in temno modra, turkiz. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 cela črna in mal bele Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 jaz dons tud v črnem...z belo srajčko Al misliš Vojko da že mal prehitevam s svojimi svetlimi barvami?? počutje: zjutraj zaspala .... neko napetost v ozračju čutim.... ni glih moj dan 335 pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cmok. Mislim da 489 Živijo Diana cifre so prave, le vrstni red malo obrneva! Tvoja KI števila so 8 4 9 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pomota! 24.9.1983torej 849? Uf, zdaj vidim, da si že sama pravilno izračunala. Lepo. Kul. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz dons tud v črnem...z belo srajčko Al misliš Vojko da že mal prehitevam s svojimi svetlimi barvami?? počutje: zjutraj zaspala .... neko napetost v ozračju čutim.... ni glih moj dan 335pa-pa Ti le prehitevaj. Nekateri se obnašamo po dnevu, drugi po mesecu, tretji po letnem času četrti po rapoloženju, peti po modi in šesti in sedmi...... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jaz tudi danes v črnem in rdečem. Zjutraj zaspana in utrujena, za mano je naporen dan...tako in tako... ...pa ena viroza se bliža..al kaj za en vrag... Aja, pa napetost v zraku je tud, ja. Lep pozdrav, Vojko! 1-3-3 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 črno rmena.... počutje bi lahk blo bolš.... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 safari oker in rumenooranžna počutje: kr ok 1 9 6 aiwček.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 hehehe upoštevava vojkota Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 dve pridne rumene deklice... tralala... ej ... počutje se mi na bolš obrača... sej sem vedla da delo osvobaja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 dva kanarčka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ohoho hehe... pa še res je... dobr da vsaj nisem tok blond u glavo... bi blo res tu mač Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Črn puloverček, kavbojke in črne supergice... Počutje: delavno!! 225 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 rmeno črna, z mičken vijolčne... i feel great 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 safarioker in rumenooranžna.... ma še kar naprej mi nekaj na oker vleče. vojko, imaš kakšno razlago za to? počutje: ....občasno pa malček nihajoče 1 9 6 o aiwček, jutro Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 juterček amisek xrosex ja tele rmeno zlate oker... sploh niso tok švoh... sam jz se morm mal navadit... mi bo še kšno čakro odprl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.