Ksenia 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 bela, črna, oranžna in zelena se ne spomnim kdaj nazadnje sem imela oranžno barvo na sebi178 počutje se izboljšuje aja dobro jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 oranžna je d best... men ful paše jo nosit... pa je nisem nikol do zdej... fuuulll paše ... si morm definitivno še kej oranžnega kupit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 saj nič čudnega, da maš rada rdečo, ko te pa podpira Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živijo Bast Hvala za prisotnost na forumu Devetzvezdni KI Jooooj, ali sem kdaj napisal, da naj 3 3 5 nosi zlato obleko - no ja, tudi lahko.Prava barva za 3 3 5 je temno modra in črna.. lp, Vojkonisem zasledila, da bi nam priporočal zlato .. citirala sem rubi (tudi 335 in tudi večinoma v črnem), ker se je v svojem čuvenem zlato-rumenem puloverju počutila sveže in lahkotno.. jaz pa v običajni črni brezvoljno... pa sem pomislla, da je mogoče čas za spremembe ... v zadnjem času se mi je namreč dvakrat zgodilo, da sem mi je pozornost prav neodložljivo usmerila v črn kos oblačila... prou tist črna, not good. enkrat je bla še situacija, in zagledam svoj črn modrc in me je kr zmrazil... unbeliveble! v moji garderobi namreč prevladuje črna že dvajset let (vmes eno leto rjavo ).. kaj je zdej to? danes se v črnem, rdečem in modrem počutim ok, naj bo večkrat tako. hvala za dobrodošlico in hvala tebi, pa ne le za prisotnost , ampak za ves trud in potrpežljivost, ki ga vlagaš v tale forum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 [hvala za dobrodošlico in hvala tebi, pa ne le za prisotnost , ampak za ves trud in potrpežljivost, ki ga vlagaš v tale forum ter za vsakomesečno napoved za vsa znamenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>safarioker in rumenooranžna.... ma še kar naprej mi nekaj na oker vleče. vojko, imaš kakšno razlago za to? počutje: ....občasno pa malček nihajoče 1 9 6 o aiwček, jutro Če bi oker imela še refleksijo, bi bila zlata! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>bela, črna, oranžna in zelena se ne spomnim kdaj nazadnje sem imela oranžno barvo na sebi178 počutje se izboljšuje aja dobro jutro Selene Tvoja barva uspeha: zelena in svetlo modra lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>nisem zasledila, da bi nam priporočal zlato .. citirala sem rubi (tudi 335 in tudi večinoma v črnem), ker se je v svojem čuvenem zlato-rumenem puloverju počutila sveže in lahkotno.. jaz pa v običajni črni brezvoljno... pa sem pomislla, da je mogoče čas za spremembe ... v zadnjem času se mi je namreč dvakrat zgodilo, da sem mi je pozornost prav neodložljivo usmerila v črn kos oblačila... prou tist črna, not good. enkrat je bla še situacija, in zagledam svoj črn modrc in me je kr zmrazil... unbeliveble! v moji garderobi namreč prevladuje črna že dvajset let (vmes eno leto rjavo ).. kaj je zdej to? danes se v črnem, rdečem in modrem počutim ok, naj bo večkrat tako. hvala za dobrodošlico in hvala tebi, pa ne le za prisotnost , ampak za ves trud in potrpežljivost, ki ga vlagaš v tale forum Hvala za komentar, Bast za 3 3 5 pa sta barvi uspeha temno modra in črna! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ter za vsakomesečno napoved za vsa znamenja Ujujuj Z veseljem, posebej, ko me takole pohvalite! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Temno modra, bela, zelena, siva. Počutje pa primerno petkovemu večeru.Pozdrav, 427 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>nisem zasledila, da bi nam priporočal zlato .. citirala sem rubi (tudi 335 in tudi večinoma v črnem), ker se je v svojem čuvenem zlato-rumenem puloverju počutila sveže in lahkotno.. jaz pa v običajni črni brezvoljno... pa sem pomislla, da je mogoče čas za spremembe ... v zadnjem času se mi je namreč dvakrat zgodilo, da sem mi je pozornost prav neodložljivo usmerila v črn kos oblačila... prou tist črna, not good. enkrat je bla še situacija, in zagledam svoj črn modrc in me je kr zmrazil... unbeliveble! v moji garderobi namreč prevladuje črna že dvajset let (vmes eno leto rjavo ).. kaj je zdej to? danes se v črnem, rdečem in modrem počutim ok, naj bo večkrat tako. ..................... ............................ ....................... ojla bast..... ja zanimiva zadeva to s črnimi oblačili kako deluje na ljudi... npr. moja mama je tud vidt ne more, kaj šele da bi jo dala nase! Čista groza!!!.... mi verjameš da je bilo miljon besed in razprav, da naj mam na seb za boga še kej druzga kot črnino.... men je pa glih črnina dajala neko moč.... po 15 letih sem se začela spogledovati tud z drugimi barvami...najprej rdeča...črno-bela kombinacija....peščeno-zlata....oranžna....sicer je lahko le v majhenm vzorčeku, ampak prav toliko barve je kot je rabim..... kdaj več, kdaj pa glih an mičken.... sicer zase vem, da bi se kar kej najdlo drugega v omari, če ne bi posiljeval kere barve so "in" v tekočem "modnam" letuampak.......... vedno se najde tud kakšen kos k je všečen.... sploh pa če ti ni dobr v črnini začni eksperimentirat.....kar bodi pogumna .... vzami si barvo, ki te bo osvežila .... dala občutek lahkosti.... po črnini bo prijalo!.... sicer pa vse tako, kot ti sama čutiš pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam, da bo tudi moj fant kdaj opazil še kakšno drugo barvo nase, ne le črno, ker jo nosi skoz in skoz že kakih 15 let, in to ne more biti normalno!!!! Kako ne začuti negativnosti? Jaz jo obožujem, pisana mi je na kožo, a bi vseeno crknila, če bi bila skoz v njej. Njegovo osnovno število je 5. Rojen je 3. 5. 1977 - VOJKO, HELP!!! Lahko napoveš, kdaj se mu bo kaj zasukalo, kdaj bo dal kaj barv nase? Namreč s to črnino vpliva tudi name, ko sem v njegovi bližini. Kot barva mu je všeč bakrena in vijolčna in temno modra, a nič ne da od tega nase. Jaz bi ga rada videla v svetlo modri, ker bi mu lepo pasalo k očem. Mačona Tvoj fant je pač čisto poseben tič - sicer pa to že veš, ali ne?5 9 1 (tudi dnevna energija je 9) Devetke se zelo rade oblačijo v črno. In on je "bil" devet do predkratkim, saj je še izredno mlad. Pa tudi sicer nerad kaže svojo pravo naravo, zato se še vedno oblači v barve devetke - rdeča črna, bela. Poleg tega pa je celih 9 let devetka v hiši bele vode 1, kar zopet pomeni bolj temnomodro in črno barvo. Tudi njegova življenjska smer je proti 1. In čemu ne bi pustila človeka, da nosi barve kakršne si želi? Menim, da bo spremenil barvno paleto oblačil, ko bo odrasel! - za to pa obstaja velika možnost v letu 2006. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 rubi, moja situacija je podobna! opažam, da me črna prizemljuje, uteleša... oblečem jo v situacijah, ko vem, da moram oz. želim biti jaz jaz. in to je itak skor vedno . doma, in ko si lahko privoščim zblojenost, pa nosim tudi rdečo, olivno zeleno in belo. kakšni vzorčki pa mi nikoli niso legli, furam itak skoraj izključno kavbojke in bombažne majice, in to največ dvobarvne... vojko, a pol moji dogodivščini, (ko se mi je naenkrat prou huddo uprla črna) pomenita pač vpad dnevne energije, ki je bla drugačna od siceršnje? nenavadno mi je, da se to v vseh teh letih še ni zgodilo... pa v istem času ni dogajalo v mojem lajfu nič posebnega, nič kar bi sicer vplivalo na mojo percepcijo... edino vplivu tibetancev (delam jih cca. 5 mes.) lahko to pripišem... danes tale 335 v rdeči, beli in plavi (titovi zastavi ) dobrovoljna (kljub pričakovanim neprijetnostim čez nekaj ur) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 oranžna počutje fantastično 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bi oker imela še refleksijo, bi bila zlata! lp, Vojko jupiiiii...hvala za odgovor... danes pa: rdeče, vijolično, svetlo sivo, belo in črno... počutje: zjutraj prav na dnu...pol je pa naraščala krivulja in sem zdaj zelo fajn 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 jaz pa danes v crno zelenem od glave do pet. Pocutje - odlicno. 941 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ful si bla dobr oblečena. res men je blo ful všeč! jz pa kavbojke in oranžna... mal zlatooranžne... počutje zelo dobro 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 črno in modro, pa mal rdeče počutje: zaenkrat 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ja js sm bla oblečena v modro,rdečo,črno in rumeno.... a je res da baje rdeča prinaša srečo?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 bla sm.....u vojaški majci pa jeans hlačah..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>bla sm.....u vojaški majci pa jeans hlačah..... Oh CarolI am but a foolDarling I love youthough you treat me cruelYou hurt meand you made me crybut if you leave meI will surely dieDarling there will never be another'cause I love you soDon't ever leave mesay you'll never goI will always want you for my sweetheartno matter what you doOh carolI'm so in love with you Dobrodošla na forumu Devetzvezdni KI! lp, Vojko P.S. pa stran obišči in si izračunaj svoja KI števila! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 HMMM.......newe...dans sm bla u oranžnem pa u modrem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 rubi, moja situacija je podobna! opažam, da me črna prizemljuje, uteleša... oblečem jo v situacijah, ko vem, da moram oz. želim biti jaz jaz. in to je itak skor vedno . doma, in ko si lahko privoščim zblojenost, pa nosim tudi rdečo, olivno zeleno in belo. kakšni vzorčki pa mi nikoli niso legli, furam itak skoraj izključno kavbojke in bombažne majice, in to največ dvobarvne... ENAKO..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Jaz sem pa ponavadi v rdeči, oranžni, roza, ker mi te nasplošno najbolj sedejo, pa včasih mi pašejo bež odtenki. Opažam pa zadnje čase, da kr nekej belo nosim, ne prebavljam pa temno modre, pa tud črno zelo redko oblečem. 8 6 7danes torej: bela, roza, rdeča, počutje supersem bila pa predvčerajšnjim v rjavih odtenkih-obup, sama sebi sem bila brezvezna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh CarolI am but a foolDarling I love youthough you treat me cruelYou hurt meand you made me crybut if you leave meI will surely dieDarling there will never be another'cause I love you soDon't ever leave mesay you'll never goI will always want you for my sweetheartno matter what you doOh carolI'm so in love with you ---------------------------------------------------------------------------------------- ?????????????????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.