Vojko 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Oh CarolI am but a foolDarling I love youthough you treat me cruelYou hurt meand you made me crybut if you leave meI will surely dieDarling there will never be another'cause I love you soDon't ever leave mesay you'll never goI will always want you for my sweetheartno matter what you doOh carolI'm so in love with you ---------------------------------------------------------------------------------------- ?????????????????????? Carol to je staaaaaara staaaara lepa popevka tukajle imaš pa muziko http://www.geocities.com/Broadway/Alley/1623/ohcarol.mid lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 jaz pa bila dons v rdece crnem, zdaj pa sem cist v crnem. 941 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Carol to je staaaaaara staaaara lepa popevka tukajle imaš pa muziko http://www.geocities.com/Broadway/Alley/1623/ohcarol.mid lp, Vojko haha....ok pol...em...pa sj drgač je moie ime juana carolina...ubistwu anka.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 yoy kwa si faca ti VojKo.....LOL....em tale popevka pa ni lih po mojm okusu....kok ste wi sploh stari kle gor?? k js sm čist zblojena mau... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 kAdAr u SqL PiŠeM tEsT:rdečabolečine:črnaprijateljstvo:rumena..... to se moie ugotowitwe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 črne hlače, bela majčka s srebrnimi potiskanimi krogci, črn plašč, črni čevlji, črna lak torba..... počutje: zaskrbljena.... neki ni glih čist tako kot bi moglo bit 335 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>črne hlače, bela majčka s srebrnimi potiskanimi krogci, črn plašč, črni čevlji, črna lak torba..... počutje: zaskrbljena.... neki ni glih čist tako kot bi moglo bit335KkO To?? sama sm bla podobno oblečena pa mi je blo čist qŁ.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ahh..... barvice nč krive..... ps.: najd si svoje KI število.... in si jo dopiši po opisu barv oblačil, ki si jih imela in počutja ta dan....... pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 črna, turkizna.... glava boli hehehe bo minil.... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 bež in bordovijolična počutje: mal glavobola že tri dni pa zategnjene mišice na vratu...sicer pa nekam resna...ampak ne slabo... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 kaj dans vse 196-tke boli glava Ve kdo, kdaj smo na vrsti 876 Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ...upaj, da čim kasneje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>KkO To?? sama sm bla podobno oblečena pa mi je blo čist qŁ.... Karola, ti pa daš včasih kakemu plešastemu focn Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Karola, ti pa daš včasih kakemu plešastemu focn sooory ne razumem kitajsk..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 aja mene je nehala bolet glava... sam zjutri je blo mal krizice... nč pretresljivga hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Hojla! Trenutno sem v črno-rjavo-sivi kombinaciji, izračun pa mi ne gre čisto sem v skupini 9, nadaljnega izračuna ne najdem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ... sem že našla: 9 in podznak 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 vsa v....črnem......... počutje:..... kr neki...... brez volje........ 335 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 prej oranzno rdece, zdaj oranzno modro. 941 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Temnozelena halja, roza trenirka (hlače), temnordeči copati.Vojko, za haljo vem, da je 4. Ali je roza 9, ter temnordeča 7? Počivam cel dan, uživam, in se učim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj dans vse 196-tke boli glava Ve kdo, kdaj smo na vrsti 876 Danes je dan 1 v mesecu 7 v letu 4 1 in 5 sta si običajno v precejšnjem nasprotju in posledica je laho tudi napetost v glavi, posebej, ker je tudi 9 letos v hiši vode. Proti glavobolu bi tak dan pomagalo delo na vrtu lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>yoy kwa si faca ti VojKo.....LOL....em tale popevka pa ni lih po mojm okusu....kok ste wi sploh stari kle gor?? k js sm čist zblojena mau... Hvala Carol Kaj ma veze kolk smo star A poznaš kakšnega "starca", ki je po duši mlajši od kakšnega tvojega sošolca? Sam sem srečal tudi to. Mej se in uživaj mladost (vsak trenutek, kajti nikoli ne boš mlajša - vsaj pravijo tako) lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj dans vse 196-tke boli glava Ve kdo, kdaj smo na vrsti 876 8 7 6 ima bolj ugodno kombinacijo glede glave!Pri tebi znajo biti včasih slabše težave z izločanjem! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla! Trenutno sem v črno-rjavo-sivi kombinaciji, izračun pa mi ne gre čisto sem v skupini 9, nadaljnega izračuna ne najdem... Maedhoriell Pozdravljena v forumu Devetzvezdni KI.Hvala ti za tvoj prispevek in upam, da se še javiš. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsa v....črnem......... počutje:..... kr neki...... brez volje........335 Čez mesec in pol tega sploh vedela ne boš več. Potopi se vase. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.