lana1 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Jaz pa danes v toliko barvah....uf . Bela, modra-temno in živo modra, temno roza, marelična, zelena, črna, siva.Počutje pa izredno dobro in delavno. 427Aja, za las sem se izognila prometni nesreči, ko smo se nekaj razvrščali v križišču, zaradi prometne nesreče tik pred tem. Počutje zato še boljše (pri tisti nesreči prej, pa je bil samo "pleh" uničen) Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa danes v toliko barvah....uf . Bela, modra-temno in živo modra, temno roza, marelična, zelena, črna, siva.Počutje pa izredno dobro in delavno. 427Aja, za las sem se izognila prometni nesreči, ko smo se nekaj razvrščali v križišču, zaradi prometne nesreče tik pred tem. Počutje zato še boljše (pri tisti nesreči prej, pa je bil samo "pleh" uničen) Samo, da je mimo, pa makar za las Aja, danes je dan 1, torej je 2 v 6 - nesreča in 4 v 8 - nerazumevanje tvoje situacije s strani drugih. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 zelena.... glava me ful boli... 1 9 6 pol pa še preberem kar je vojko napisu, pa vidm da ni lih čist brez razloga... upam, da bo hmal minil... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Aiwa Vojko, hvala za komentar Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes je dan 1 v mesecu 7 v letu 4 1 in 5 sta si običajno v precejšnjem nasprotju in posledica je laho tudi napetost v glavi, posebej, ker je tudi 9 letos v hiši vode. Proti glavobolu bi tak dan pomagalo delo na vrtu lp, Vojko aha...tole bilo izvedeno včeraj, brez da bi prebrala nasvet ... oker, bordovijolično, pa temno rjava usnjena jaknapočutje: super (petkov sindrom ) 1 9 6 evardzop epel ap ibet ,okjov Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 heheh zanimivi pozdravčki amis mene pa dons ful daje.... kot da sem se prehladila... glava... grlo ni čist ta pravo...hm... takole se pa jz ne grem... :!!: enga čarovnika za zdravje... no kokr semrekla sem v zeleni... pa malček rdeče inčrne... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Evo Vojko, eno vprašanje: Jaz sem 1-9-6 (Aiwa, hvala za pomoč), moj dragi pa 1-6-9.A to zgleda dobra kombinacija? (vsaj za silo )he he Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 em tinči... tole je tema... kako si barvno oblečena... če greta vidva s tvojim ljubijem skup je ena druga tema.... imenuje se dinamika in kompatibilnost partnerstva torej, kašne barve maš na seb? aja... malenkost je blo z veseljem... sploh pa maš tanartabol cifro Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Aja... ups... sorči.....Dons bodo padle rdeče hlače, gor pa kej črnega..... Spodnje perilo tud rdeče v tem primeru.... Nogavičke pa črne, čevlji črni... No sej drugega pa kej več ni.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Danes vsa v črnem, edino pulover imam svetlomoder, pa bele uhane.Počutje: Skrajni čas, da se pošteno naspim. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 stare sprane jeans-ke,bela majčka z dolgimi rokavi.. ko grem pa vn pa še bež jopca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Jaz mam pa dons pistacija zeleno in rjavo kombinacijo. Počutje umirjeno, se počutim, kot siva miš, definitivno so zame sončne barve. Ko sem v rdeči, oranžni, roza pa kr zasijem. 8 6 7 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 dans sm bla pa u mini kiklci ...počutje slabo kr so usi wame zijal.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 včeraj v črnem in temno modrem vsa zgažena, danes oblečena v iste barve, pa vsa (aja, edin štunfe včeri modre, danes rdeče, morda me te spidirajo.. ) 335 btw, carol, seal & co... če ni osebnega ki števila, je opis barv oblačil in počutja za vojka brezpredmeten... sorry . tud tebi vojko, da se vtikam v urednikovanje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 črne hlače, belo majčko s sivo- oker- črnimi elipsami (tko neki približno zgleda), črno bela jaknca..... počutje:........... pomoje sem za na dopust................. 335 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čez mesec in pol tega sploh vedela ne boš več. Potopi se vase. lp, Vojko Hvala Vojko........... sicer je pa to verjetn telepatija..... prov včer sem začela na tem..... pa nisem prebrala tvojga posta ........ahhhh, kako že...... iz tvojih ust v božja ušesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Vojko........... sicer je pa to verjetn telepatija..... prov včer sem začela na tem..... pa nisem prebrala tvojga posta ........ahhhh, kako že...... iz tvojih ust v božja ušesa Karkoli že Rubi. Ni pomembno zakaj, pomembno je, da se razvija.... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Mickeni.... dons si pa čist po.... mojem receptu .... škoda da te ne vidm.... sicer pa..... ne bi mogu bit zdej že v pižami? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 mam oblečena sama modra oblačila, bolj temno modra pa tak čist čist moder puloverček svetlo mal pa sivkast.... hja bele nogavičke, bele coklce.... ahja... danes sem tako "blue"... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 Joooj kako ste pridni, Hvala, Hvala Le še tako naprej. Sam sem danes v modro sivi kombinaciji.Počutje sproščeno Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 črne hlače, črn pulover s srebrnim orlamentom, črne mrežaste nogavice, črni čevlji, črno-bela jakna počutje: mislim, da gre na bolš 335 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>črne hlače, črn pulover s srebrnim orlamentom, črne mrežaste nogavice, črni čevlji, črno-bela jakna počutje: mislim, da gre na bolš 335 Ja, ni čudno, da imaš vse črno, saj je ta mesec 3 v hiši vode. In imaš srečo, Voda ti polni akumulatorje - če le dovoliš! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Danes ga spet nekaj serjem s tole črno, edino majco mam pa z vzorcem leoparda ali nekaj takega, da sem malo bolj sebi podobna. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 temnorjavo z bež in turkizno na črnem zaenkrat čisto ok, 187 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Črna kavbojke, črn pulover. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.