lia 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 (528 ali 228 nešto tome slično) črno, belo, modro počutje super, letos še nikoli tako dobro, odvezal kamen z vratu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 zelena, modra, rjava, roza... hehehe kaka okol hodm... hehehe počutje super duper... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 oker, bordo in sivo....nekaj bele in črne in obvezni jantar in mavrični meseček počutje: kombinacija in 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 vsa v črnem... počutje: kr neki..... 335 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oker, bordo in sivo....nekaj bele in črne in obvezni jantar in mavrični meseček počutje: kombinacija in 1 9 6 Poglej Aiwo!!! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ej, a lahko to še kaj bolj komentiraš? domnevam, da si je izbrala bolj skladne barvne kombinacije? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Rumena, črna, vijolična.481 (Upam, da je prav?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 turkizna v redu 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 rdeče, črno in sivo ...jp, kaj zelenega bi dobro delo, pa kaj ko nimam počutje: odlično zaenkrat 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 jz sem bla včer prov zelena, dons mam pa turkizno... se mi zdi da me kr pomirja, k dam pol še turkizne uhančke gor... in turkiz mi paše, čeprov mi kot barva nikol ni bla waw. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 jst pa danes zeleno-sivo obleko s crnimi stikanimi vzorci,crno jopico.pocutim se razumno in tudi navdiha imam danes dosti.3 9 8 ali 389(joj spet pozabila) Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 bež bela črna Počutje kar ok...... lahk bi bilo boljše... 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 modro bela kombinacija, počutje pa je kar ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Na bruhanje mi že gresta črna in rdeča. Nažalost imam vse ostale cunje umazane in nimam preveč izbire. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst pa danes zeleno-sivo obleko s crnimi stikanimi vzorci,crno jopico.pocutim se razumno in tudi navdiha imam danes dosti.3 9 8 ali 389(joj spet pozabila) 3 8 9 je prav. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>modro bela kombinacija, počutje pa je kar ok Živijo Nathy Pozdravljena na forumu.Tvoje ki števila so 3 3 5 Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 tralili tralalala.... dons nekak tko oblečena k včeri, samo počutje je ene 5 x bolš 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>3 8 9 je prav. Lep pozdrav, Vojko ja,ja sem zhe shla pol prechekirat.....si bom zapomnila. danes sem spet zelena,v bistvu je ful barv na meni.prevladuje zelena,turkizna(hlace) ,temno vijola(jaknca),s tem da so vzorci na hlacah in majici :rdeci,rumeni,modribezh..... pravi cigumigu danespocutim se dobesedno super Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigryca 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 moj znak 9, podznak 1;oblečena drap, belo rozapočutje - me kar duši v prsih... al še kaj manjka za komentar? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Barva - bela Počutje:Malo me trga v nogah, ampak bo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 rdeče črna... pošutje blazno škorpjonsko... gremo novim dogodivščinam naproti 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 rdeče-črna naj kombinacija Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 divja... še tmno rdeče nohte mam... hehehe... pa rdeče čewle... sam torbica ne gre zram Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>rdeče-črna naj kombinacija Mhm. Samo občasno si človek mora oddahniti od nje. Drugače pa mi daje neverjetno moč. Danes črna in bež. Počutje veselo in spomladansko. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Naspidiran dan v rjavi, azurno modri in beli barvi. Na koncu, ko je že zmanjkovalo energije pa še rdeč plašček. LP! 3- 9- 8 Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.