kokica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Črne elegantne hlače in oprijeta pinki srajčka s črtami..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za komentar in dobrodošla na forumu DZK In kakšna so tvoja KI števila? lp, VojkoHvala za dobrodošlico in oprosti mojemu neznanju,ker sem začetnica na tem področju. KI števila???? Help me....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 bež hlače,bela bluzica z olivno zelenimi črtami 591 Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 dons bomo pisani... sej sem mela že vse sorte enih barv dons gor... mogoče bom pa mal črne za zaščito, k me nekdo hoče ob živce spravt. 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 chrne hlache, chrno-belo-roza majchka... ....sam nich se mi ne da... ...si moram mal prebrat predvid... 6 5 6 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Kera barva??Črna tako kot vedno Pa a se komu lub razložit kwa so to KI števila??Prosim k mi ni jasn in se mi ne lub iskat okol, pa če bi bil kdo tko prjazn da bi nahitr mal napisu kva je to? Uživejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Črne tangice, vijola modrc, pink majčka, temno modre kavbojke, črni čevlji, jakna, torbica, zapestnica z roževcem, srebrni prstan. Počutje: fantastično, samo z razumom moram ravnati! 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Danes,ko je tako slabo vreme sem oblekla rdeč kostimček in oprijeto črno majčko z V izrezom, na noge pa črni špičaki z visoko petko. Tako, da preženem slabo vreme.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes,ko je tako slabo vreme sem oblekla rdeč kostimček in oprijeto črno majčko z V izrezom, na noge pa črni špičaki z visoko petko. Tako, da preženem slabo vreme.... Živijo Kokica Pozdravljena na forumu Devetzvezdni KI.Vabim te, da si pogledaš tvoje KI število na spletni strani in upam, da se še kaj javiš. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 črne hlače,pink majica Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 črn pulover in sive hlače Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Črno perilo, hlače, jakna, čevlji in torbica, roza pulover, zapestnica z roževcem, živo rdeče nalakirani nohti. Počutje: ne znam opredeliti, vsekakor ni slabo, samo ne vem, kaj me še čaka. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 jeans, bordo in svetlomodro počutje: od do in 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 bele hlače rdeča majca Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 kavbojke, črn puli, zelene superge počutje krasno... sam mičken utrujena.... 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 kavbojke,rdeča majca Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Bež hlače z zavihki, nežno bež-roza prosojna srajčka, bež suknjič. Počutje: zaspano, zebe me in ne preveč dobre volje Bo že.................... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 hmm dones pa mam ene stare,sprane,strgane kavbojke pa eno belo,staro,tenko - bombažno majico z dolgimi rokavi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Danes sem nag... enostavno jih nimam ! Počutje enkratno...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 jutro... za enkrat še nč nimam... razmišljam kaj čn oblečt. najprej grem laufat tko da bom dala črno trenirko, pa modro majčko in modre superge...potem bomo pa vidli za kašne barve bo počutje trenutno počutje... ful polno energije 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Svetlo modra, živo vijolčna, črna. 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 jst sem pa zhe dva dni temno modro-crna in mi je vsech razpolozhenje.pochutim se uchljivo in razumno,predvsem pa imam precej navdiha za uchenje kakrshnokoli389 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2005 Danes jeans hlačeolivnozelena srajcačrno siv telovnik Počutje umirjeno Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Zjutraj športno: črne jazz pants in rdeča majčka; Popoldan: sprane kavbojke in črna oprijeta majčka s kratkimi rokavi Počutje: božansko umirjeno Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 svetlo modra cel dan počutje dobro Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.