Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

ker sem en mal prehlajena,moje počutje ni najboljše,sem pa oblečena v elegantne svetlo modre hlače,top v svetlo modri barvi z oranžno,rumenozeleno sončnico na topu,svetlo modro perilo, 7,8

Gael

Deli na socialnih omrežjih

sprane kabojke TommyH , plava srednje orpijeta majčka na V izrez ,šuzi- Airwalk še uni full tastari model "One" bež,rjave barve, črni štumfi, hmmm kaj še mam? aja pa črne oprijete boksarce Fila x:Dx
honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>sprane kabojke TommyH , plava srednje orpijeta majčka na V izrez ,šuzi- Airwalk še uni full tastari model "One" bež,rjave barve, črni štumfi, hmmm kaj še mam? aja pa črne oprijete boksarce Fila  x:Dx

hot,hot,ho....sploh oprijete boksarice,hehehe :palec:

Jaz trenutno, bele kratke hlačke, bele tangice in oprijeta rdeča majčka z belimi rožicami.

Smisel življenja je največja sreča

Delam čisto eno drugo, izredno zanimivo stvar, ampak mi ta sporočila o tej temi prihajajo v box. Iz tega razloga sem se odločil, da napišem še jaz. Bemo.

Sive nogavice

Kavbojke.

Modre gate z nekim križec vzorcem.

Rjav pas

Jeans srajco.

Še mal pa grem v trenerko za doma. Pol mi pride ena, tako da bom mogoče še v tisti topic pisal, da mi ni dala. Če mi bo dala se pač v drugega, sorodnega, ne bom oglasil.

Andres

kaj pa so te številke pismo,men nč jasn.....??? x?x xDDx bi prosila za rasvetljenje x:Dx x;)x

hvala

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>kaj pa so te številke pismo,men nč jasn.....??? x?x  xDDx bi prosila za rasvetljenje x:Dx  x;)x

hvala

Hoj

Razsvetlitev pride od koga drugega, sam ti pa lahko povem, da ta števila predstavljajo tvojo rojstno energijo, katero nosiš s seboj in katere lastnosti dajejo okus tvojemu življenju.

Sicer pa so števila iz kozmologije Devetzvezdni KI, katere osnova je zakon petih elementov (isto kot pri Feng Shuiu - oziroma druga stran kovanca Feng Shui). In kateri je metoda s katero lahko dobro vidimo cel kup stvari koristnih za naše življenje od kompatibilnosti partnerstva, ugodnih smeri za selitev ali potovanje začetke projektov itn....

Upam, da vsaj malo pomaga.

Lep večer in vse dobro, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Bela srajca Toper, modre hlače Jutranjka, nogavice bele addidas, čevlji sv. rjavi Borovo, spodnje hlačke bele Beti, modrček Lisca -bel.

436 se mi zdi x;)x

pa lep pozdrav Vojko x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Hoj

Razsvetlitev pride od koga drugega, sam ti pa lahko povem, da ta števila predstavljajo tvojo rojstno energijo, katero nosiš s seboj in katere lastnosti dajejo okus tvojemu življenju.

Sicer pa so števila iz kozmologije Devetzvezdni KI, katere osnova je zakon petih elementov (isto kot pri Feng Shuiu - oziroma druga stran kovanca Feng Shui). In kateri je metoda s katero lahko dobro vidimo cel kup stvari koristnih za naše življenje od kompatibilnosti partnerstva, ugodnih smeri za selitev ali potovanje začetke projektov itn....

Upam, da vsaj malo pomaga.

Lep večer in vse dobro, Vojko

hvala ti Vojko,sem šla brat malo te strani. x:)x ..izredno zanimivo in malo bolj se mi že svita o teh stvareh. x;)x ..hvala.... x;)x :palec:

Kot sem omenila sem nekako razumela stvari,sama poškilila vanje..edino glede selitve mi negre nabolje xrolleyesx ....selila sem se 15 marca,v drug kraj..od prejšnjega še boj na sever ( vse skupaj je zahod).ta kraj pa bolj sili na vzhod,prejšni je bil bolj zahodno.....mi lako ti kaj več poveš?

<{POST_SNAPBACK}>hvala ti Vojko,sem šla brat malo te strani. x:)x ..izredno zanimivo in malo bolj se mi že svita o  teh stvareh. x;)x ..hvala.... x;)x  :palec:

Kot sem omenila sem nekako razumela stvari,sama poškilila vanje..edino glede selitve mi negre nabolje xrolleyesx ....selila sem se 15 marca,v drug kraj..od  prejšnjega še boj na sever ( vse skupaj je zahod).ta kraj pa bolj sili na vzhod,prejšni je bil bolj zahodno.....mi lako ti kaj  več poveš?

Imena krajev, točen datum.

Še prej pa poglej kaj v temi Selitev - potovanje, tam veliko piše o selitvah in potovanjih, nekaj pa je tudi na spletni strani !

Če pa se za temo zanimaš bolj, se lahko priključiš forumu Tao-si

Vojko

Vojko J Kalan

<{POST_SNAPBACK}>Imena krajev, točen datum.

Še prej pa poglej kaj v temi Selitev - potovanje, tam veliko piše o selitvah in potovanjih, nekaj pa je tudi na spletni strani !

Vojko

sem pogledala VOjko,pa na žalost nič našla....al pa neznam...

15 marec iz Bleda v Žirovnico.....ekola... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>sem pogledala VOjko,pa na žalost nič našla....al pa neznam...

15 marec iz Bleda v Žirovnico.....ekola... x;)x

Češpljica

Ekola, Se boš pa naučila.

Če ne drugega, to, da je dobro dati datum svojega rojstva in vse tiste podatke za katere sem te prosil, pa ni bilo nič.

Vidiš, ko bi malo pomislila, bi ti lahko že napisal odgovor, tako pa ne bo nič, ker grem delat druge stvari.

Tema je Selitev, potovanje in v njej so večkrat napisana vsa načela potovanja.

Zdaj tu ti povem le to, da se mi zdi, da sta ta dva kraja tako blizu, da to tvojemu zdravju ne bo škodilo, druge prepreke lahko rešiš sama in prednosti dobro izkoristiš.

Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...