kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Belo perilo, jeans dolgo krilo z belimi šivi, beli korzet z modrim trakcem, modri natikači, namesto torbice danes cekarček..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Bele hlače, svetlo zelena bluza, rdeče obuvalo. Počutje nabito. Ta trenutek zelena halja - počutje umirjeno. 4 8 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Zeleno, temno modro, črno. Svobodno. 4 8 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 ker sem en mal prehlajena,moje počutje ni najboljše,sem pa oblečena v elegantne svetlo modre hlače,top v svetlo modri barvi z oranžno,rumenozeleno sončnico na topu,svetlo modro perilo, 7,8 Gael Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 rdeče bela kombinacija Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 sprane kabojke TommyH , plava srednje orpijeta majčka na V izrez ,šuzi- Airwalk še uni full tastari model "One" bež,rjave barve, črni štumfi, hmmm kaj še mam? aja pa črne oprijete boksarce Fila Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sprane kabojke TommyH , plava srednje orpijeta majčka na V izrez ,šuzi- Airwalk še uni full tastari model "One" bež,rjave barve, črni štumfi, hmmm kaj še mam? aja pa črne oprijete boksarce Fila hot,hot,ho....sploh oprijete boksarice,hehehe Jaz trenutno, bele kratke hlačke, bele tangice in oprijeta rdeča majčka z belimi rožicami. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz trenutno, bele kratke hlačke, bele tangice in oprijeta rdeča majčka z belimi rožicami. hmmmmmm če si tole zamislim oz. predstavljam po svoje, zgleda zelo zelo sexy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 jest pa brez vsega..hahahahaha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest pa brez vsega..hahahahaha a se ne reče temu - evin kostim? al kako že? hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Bele in pink kratke hlače in pink majčka,počutje-odlično Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Danes sem svobodno gola! 196 Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Danes športno: pinki 3/4 hlače-Nike in pinki majčka v kombinaciji s sivo-[/color]Nike.... Počutje:fenomenalno Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 hmmm jz pa tko k Katrina.... danes tak dan za 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Delam čisto eno drugo, izredno zanimivo stvar, ampak mi ta sporočila o tej temi prihajajo v box. Iz tega razloga sem se odločil, da napišem še jaz. Bemo. Sive nogaviceKavbojke.Modre gate z nekim križec vzorcem. Rjav pasJeans srajco. Še mal pa grem v trenerko za doma. Pol mi pride ena, tako da bom mogoče še v tisti topic pisal, da mi ni dala. Če mi bo dala se pač v drugega, sorodnega, ne bom oglasil. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bele in pink kratke hlače in pink majčka,počutje-odlično Wanesa 3 2 4 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm jz pa tko k Katrina.... danes tak dan za 1 9 6 Zanimiv dan Aiwa, Katrin Bi bilo zanimivo izvedet še situacijo od Amis! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 kaj pa so te številke pismo,men nč jasn.....??? bi prosila za rasvetljenje hvala Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest pa brez vsega..hahahahaha Zanimiv dan danes. Kar nekaj takšnih v Evinem kostimu. Tvoja KI števila so 9 2 3 (9 5 9) lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa so te številke pismo,men nč jasn.....??? bi prosila za rasvetljenje hvala Hoj Razsvetlitev pride od koga drugega, sam ti pa lahko povem, da ta števila predstavljajo tvojo rojstno energijo, katero nosiš s seboj in katere lastnosti dajejo okus tvojemu življenju. Sicer pa so števila iz kozmologije Devetzvezdni KI, katere osnova je zakon petih elementov (isto kot pri Feng Shuiu - oziroma druga stran kovanca Feng Shui). In kateri je metoda s katero lahko dobro vidimo cel kup stvari koristnih za naše življenje od kompatibilnosti partnerstva, ugodnih smeri za selitev ali potovanje začetke projektov itn.... Upam, da vsaj malo pomaga. Lep večer in vse dobro, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Bela srajca Toper, modre hlače Jutranjka, nogavice bele addidas, čevlji sv. rjavi Borovo, spodnje hlačke bele Beti, modrček Lisca -bel. 436 se mi zdi pa lep pozdrav Vojko Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hoj Razsvetlitev pride od koga drugega, sam ti pa lahko povem, da ta števila predstavljajo tvojo rojstno energijo, katero nosiš s seboj in katere lastnosti dajejo okus tvojemu življenju. Sicer pa so števila iz kozmologije Devetzvezdni KI, katere osnova je zakon petih elementov (isto kot pri Feng Shuiu - oziroma druga stran kovanca Feng Shui). In kateri je metoda s katero lahko dobro vidimo cel kup stvari koristnih za naše življenje od kompatibilnosti partnerstva, ugodnih smeri za selitev ali potovanje začetke projektov itn.... Upam, da vsaj malo pomaga. Lep večer in vse dobro, Vojko hvala ti Vojko,sem šla brat malo te strani. ..izredno zanimivo in malo bolj se mi že svita o teh stvareh. ..hvala.... Kot sem omenila sem nekako razumela stvari,sama poškilila vanje..edino glede selitve mi negre nabolje ....selila sem se 15 marca,v drug kraj..od prejšnjega še boj na sever ( vse skupaj je zahod).ta kraj pa bolj sili na vzhod,prejšni je bil bolj zahodno.....mi lako ti kaj več poveš? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala ti Vojko,sem šla brat malo te strani. ..izredno zanimivo in malo bolj se mi že svita o teh stvareh. ..hvala.... Kot sem omenila sem nekako razumela stvari,sama poškilila vanje..edino glede selitve mi negre nabolje ....selila sem se 15 marca,v drug kraj..od prejšnjega še boj na sever ( vse skupaj je zahod).ta kraj pa bolj sili na vzhod,prejšni je bil bolj zahodno.....mi lako ti kaj več poveš? Imena krajev, točen datum. Še prej pa poglej kaj v temi Selitev - potovanje, tam veliko piše o selitvah in potovanjih, nekaj pa je tudi na spletni strani ! Če pa se za temo zanimaš bolj, se lahko priključiš forumu Tao-si Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imena krajev, točen datum. Še prej pa poglej kaj v temi Selitev - potovanje, tam veliko piše o selitvah in potovanjih, nekaj pa je tudi na spletni strani ! Vojko sem pogledala VOjko,pa na žalost nič našla....al pa neznam...15 marec iz Bleda v Žirovnico.....ekola... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem pogledala VOjko,pa na žalost nič našla....al pa neznam...15 marec iz Bleda v Žirovnico.....ekola... Češpljica Ekola, Se boš pa naučila.Če ne drugega, to, da je dobro dati datum svojega rojstva in vse tiste podatke za katere sem te prosil, pa ni bilo nič. Vidiš, ko bi malo pomislila, bi ti lahko že napisal odgovor, tako pa ne bo nič, ker grem delat druge stvari. Tema je Selitev, potovanje in v njej so večkrat napisana vsa načela potovanja. Zdaj tu ti povem le to, da se mi zdi, da sta ta dva kraja tako blizu, da to tvojemu zdravju ne bo škodilo, druge prepreke lahko rešiš sama in prednosti dobro izkoristiš. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.