Surangeni 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Jaz pa črno perilo, črna majica, rdeče lanene hlače (oj contesa!) in črne čevlje oz. sandale oz. kakor koli bi temu človek lahko rekel dobro se počutim, ker imam umite lase, čeprav bi danes rada imela dolge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 zeleno, malo črne in bele doma pa belo in zeleno počutje: prva liga.....sam ni z barvami povezano...se mi zdi...ker včeraj so bile enake, pa je bil bolj šit od dneva... okjov ,ejratnemok ejovt mašergop ad ,tanzirp marom... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa črno perilo, črna majica, rdeče lanene hlače (oj contesa!) in črne čevlje oz. sandale oz. kakor koli bi temu človek lahko rekel dobro se počutim, ker imam umite lase, čeprav bi danes rada imela dolge. Pozdravljena Surangeni na forumu Devetzvezdni KI. Upam, da tu najdeš kaj sebi primernega, vesel pa sem že, ker si se odločila sodelovati. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zeleno, malo črne in bele doma pa belo in zeleno počutje: prva liga.....sam ni z barvami povezano...se mi zdi...ker včeraj so bile enake, pa je bil bolj šit od dneva...okjov ,ejratnemok ejovt mašergop ad ,tanzirp marom... Imam občutek, da se bele vode 1 odlično počutite v tem vodnem letu. Najbrž je zato, ker ima rumena prst 5 manj vpliva - oziroma vpliva skozi belo kovino 6. Prav zanimivo. Lep pozdrav in hvala vsem sodelujočim Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Bela oprijeta majčka, 7/8 pinki oprijete hlače, beli plutovinasti sandalčki..... Počutje: perfektno, čeprav malo utrujeno (a se ne dam ) 169 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Nežno roza majčka, dolgo roza krilo, velik pisan pleten cekarček, roza sandalčki....ne vem kaj mi je, ampak letos sem si nakupila full garderobe v pinki, nežno roza, ciklam in belih tonih..... Počutje: perfektno, čeprav mi je malo vroče 169 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 eeee.... loh prašam kaj so une tri številke k jih ma vsak na koncu? xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>eeee.... loh prašam kaj so une tri številke k jih ma vsak na koncu? xsmx xsmx eeee to je pa višja matematika.....hehehe to so kombinacije barv..majo eno svojo špraho....hahaa Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 dons bom v oblekci k morm it vn v tej vročini... sam se še nisem odločla v keri. počutje je jutranje... pa zih bo ful super fajn.... še zmer mam taka močna čustva 1 9 6 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imam občutek, da se bele vode 1 odlično počutite v tem vodnem letu. Najbrž je zato, ker ima rumena prst 5 manj vpliva - oziroma vpliva skozi belo kovino 6. Prav zanimivo. Lep pozdrav in hvala vsem sodelujočim Vojko v sredo in četrtek v temno modri in rdeči...počutje je blo danes belo, zeleno, črnopočutje: zelo kul drugače pa vojko, tole leto res ni tako slabo...če odštejem občasne energetske mrke in podobno navlako...pa močna notranja dogajanja, ki znajo bit na momente zelo utrudljiva. je pa neka trdnost in stabilnost znotraj in pol se tud u zoprnih situacijah najde ustrezna rešitev....zanimivo in precej zblojeno leto....no, pa smo spet pri paradoksih.... 196 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 se podpišem. pr men je tud tko. ful se dogaja, ampak paše. pa so čudne in težke stvari tud, ki pa se zelo v redu rešijo in se pol še bolš počutim. tko da zgleda krasno leto. polno sprememb. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>v sredo in četrtek v temno modri in rdeči...počutje je blo danes belo, zeleno, črnopočutje: zelo kul drugače pa vojko, tole leto res ni tako slabo...če odštejem občasne energetske mrke in podobno navlako...pa močna notranja dogajanja, ki znajo bit na momente zelo utrudljiva. je pa neka trdnost in stabilnost znotraj in pol se tud u zoprnih situacijah najde ustrezna rešitev....zanimivo in precej zblojeno leto....no, pa smo spet pri paradoksih.... 196 Ej, Amis Sem kje napisal, da bo leto slabo! Me pa zelo veseli, da marsikaj opaziš in podeliš tudi z drugimi. Kul. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se podpišem. pr men je tud tko. ful se dogaja, ampak paše. pa so čudne in težke stvari tud, ki pa se zelo v redu rešijo in se pol še bolš počutim. tko da zgleda krasno leto. polno sprememb. Hvala lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 9 2 3 Črna majčka brez rokavov in naramnic (taka za vroče poletne dni) in črtaste barvaste kratke hlače... to je to... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Trenutno v pinki majčki na naramnice in črne spodnje hlačke,ker je vroooooče..... Počutje: malo boli glava,drugače vredu..... 169 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, Amis Sem kje napisal, da bo leto slabo! Me pa zelo veseli, da marsikaj opaziš in podeliš tudi z drugimi. Kul. Lep pozdrav, Vojko ne vojko, seveda nisi napisal, da bo leto slabo, saj tudi nisem mislila tako ....v bistvu sem sama tista, ki je mislila, da bo slabše....sori... danes: črno belo, nato rdeče modre kopalke....počutje: ...prva liga...ves dan uživanje ob reki...drevesa, skale in prod... nafilala akumulator 196 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 jst bi tud nafilala že kej akumulatorje... danes jeans in bela majčka... aja sem upoštevala Vojko tvoj nasvet in kar nekaj modrine in zelenine se je znašlo v moji omari 178 vas lepo pozdravlja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst bi tud nafilala že kej akumulatorje... danes jeans in bela majčka... aja sem upoštevala Vojko tvoj nasvet in kar nekaj modrine in zelenine se je znašlo v moji omari 178 vas lepo pozdravlja In kakšni so občutki v novi garderobi?Upam, da ni preveč velika luknja zazijala v blagajni! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 vijolično, zeleno, malo bele in črnepočutje: zmatrano....sem se zbujala celo noč 196 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 .. danes oranžna prevladuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>.. danes oranžna prevladuje. Pozdravljena AlenaU na forumu Devetzvezdni KI Upam, da tu najdeš kaj zase. Kar veliko je že napisanih vsebin z zaključeno celoto. In ko ugotoviš svoja KI števila, prosim tukaj pri barvi oblačil napiši še ta. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kakšni so občutki v novi garderobi?Upam, da ni preveč velika luknja zazijala v blagajni! lp, VojkoVojko še ne vem za občutke, ker sama sebe ne razumemne ni luknje v blagajni. Danes v črnem perilu, črni mikici ter svetlozelenem krilu 178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Črna oprijeta majčka brez rokavov, črne hlače , srebrn lak za nohte, srebrn nakit.......počutje danes:odlično-divje,vendar vroooooče...... 169 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 zelo svetla pastelno zelena majčka brez rokavov, pisano krilo ... počutje - odlično 9 2 3 Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Prijetno presenečena na dobrodošlici! ...še nisem uspela vsega pregledat, a definitivno bom, Vojko hvala za napotek. Vseeno, danes v črnem - vem, da je to moja barva... števila rabim pa še preverit.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.