Vojko 2. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zelo svetla pastelno zelena majčka brez rokavov, pisano krilo ... počutje - odlično 9 2 3 1. To, da se ogenjček dobro počuti v teh časih je pa zelo obetavno. 2. ali pa si še zelo mlada in glavno vlogo še vedno igra tvoj mladostni znak - svetlozeleno drevo 3. Mej se, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Ja Vojko, končno mi je pa le uspelo za prvi dve števili... 5 in 6 (09.1.1969)... barva olivno zelena danes, počutje umirjeno. Je pa res, da potrebujem čas za vse to... LD želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 danes v roza barvi,počutje kar fajn.3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Vojko, prosim za pomoč, namreč za poznak nisem sigurna, da sem prišla na pravi način, še manj pa kako pridem do 3-ga števila. Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko, prosim za pomoč, namreč za poznak nisem sigurna, da sem prišla na pravi način, še manj pa kako pridem do 3-ga števila. Hvala! Živijo Alena Greš desno na menu MOJA ZVEZDA izbereš svoje leto rojstva Spodaj desno je napisano VEČ klikneš na to Klikneš na podznak najdeš svoj mesec rojstva klikneš na mesec rojstva To je vse lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 uspelo.... 591 Vojko, lepa hvala in lahko noč želim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 zeleno, rdeče...pa nekaj bele in mareličnepočutje: ok 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 črno perilo, vojaško zeleno krilo, črna mikica z dodatki modre, roza... počutje, mah ja sej bo aja 178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 belo roza!1 9 6I feel good!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 v moji najboljši in najljubši barvi... v črni:))......... to je to! počutje: super:))))))) pa-pa 335 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahm, pol se 3-ja cifra avtomatsko določi? pol sem jaz 6-3-8 ? Odlično Bobnar! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> uspelo.... 591 Vojko, lepa hvala in lahko noč želim. Bo držalo. Po drugem konceptu (velja malo drugače le za tiste s številko 5) pa si lahko ogledaš tudi 2 9 7. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 svetlo oker, slonokoščena, svetlo modra in črnapočutje: ....eh.... 1 9 6 sem pa slišala zanimivo razmišljanje. da včasih vode prestopimo bregove, poplavimo okolico in nesemo vse s sabo....tudi hlodovino v svojo strugo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 turkiz modra, črna, roza....aja počutje - ah178jaz sem tudi slišala, da voda ugasne še ogenj da jo na poti ne ustavi nič, da čez vsako oviro najde pot... a ni dobra moja prijateljica, kako me na različne načine postavlja na noge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 belo, rdeče, nekaj črne in baker počutje: skulirano 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 črna v kombinaciji z rdečo in belo.Počutje dobro. 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Inštrukcije prosim, kaj pišete to za ene številke. Jaz sem 9, danes oblečena v črno z malo bele. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Izraz, poglej si objavo št. 3795 in Vojkovo spletno stran. Modra turkizna in jeans. 591/297.Počutje tekom dneva prijetno, zvečer glavobol... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 belo, rdeče in baker počutje: ...če odštejem rahlo čuden občutek v glavi... 1 9 6 vojko, ne odpre predvida za julij....razen, če je kakpna sprememba na novo, pa ne poznam fore....hm.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Črne hlače, črni salonarji, črno perilo, rdeča majčka....169 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Črne hlače, črni salonarji, črno perilo, rdeča majčka....196 Črna bo "v modi" pri tebi večinoma še letos. Malo tudi še drugo leto, potem pa gre v pozabo za nekaj časa..... lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Pri meni je v modi vijolčasta bejba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 AlenaU, hvala! 9 8 6 V službi čisto črna (a dej, dej, to pa je nekaj novega ) Doma svetlo modra in svetlo zelena. Počutje odlično. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Črna bo "v modi" pri tebi večinoma še letos. Malo tudi še drugo leto, potem pa gre v pozabo za nekaj časa..... lp, Vojko Vojko hvala.....res je, da letos nosim neverjetno veliko črne pa vse od nežno roza, do intenzivne pinki barve......le kaj dogaja? Prej mi je bila pinki :xx!:,črna pa vedno nekako IN (je taka elegantna in za vse priložnosti-univerzalna) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>črna pa vedno nekako IN (je taka elegantna in za vse priložnosti-univerzalna) Vedno brez rizika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.