Ksenia 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 178bela, črna, sivapočutje, še kar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 rdeča, oranžna, nekaj belepočutje: 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Jaz sem danes oblečena v modro in belo barvo. Pa upam da to ne pomeni kaj slabega. Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Počutim pa se zelo zaspano hkrati pa zelo zelo igrivo Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 591/297 črna maja, modro jeans krilo, črni salonarji brez oranž-rdečega sp.perila danes ne gre ne gre počutim se definitivno bolje kot včeraj, ko je bila katastrofa v glavi pip Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 belo in vijolično....nekaj črne in rdeče počutje: melanholično 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 986 Danes Rozica cela, pa temno modra za v Shoping. Počutje malo bolje, zdravljenje, umiritev. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem danes oblečena v modro in belo barvo. Pa upam da to ne pomeni kaj slabega. Podravljena FR4Y€R]{4 na forumu Devetzvezdni KI. Kako naj bi tvoja oblačila pomenila kaj slabega?!!! Me veseli, da se oglašaš tu in upam, da boš kmalu izračunala tudi svoja KI števila. Lep dan želim vsem, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 rumena in bela,počutje odlično. 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>986 Danes Rozica cela, pa temno modra za v Shoping. Počutje malo bolje, zdravljenje, umiritev. Pozdravljena (predpostavljam ženskega spola) Izraz. Dobrodošla in me veseli, da se oglašaš na forumu Devetzvezdni KI. Želim ti, da najdeš tu tisto kar iščeš in da se še javiš kaj. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 9. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>rumena in bela,počutje odlično. 3 2 4 Odlično Wanesa To je res dobro, da se imaš odlično celo v karmičnem mesecu.Pomalem ti kar zavidam Hvala za prispevek (in prispevke). Lep vikend ti želim, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljena (predpostavljam ženskega spola) Izraz. Dobrodošla in me veseli, da se oglašaš na forumu Devetzvezdni KI. Želim ti, da najdeš tu tisto kar iščeš in da se še javiš kaj. Lep pozdrav, Vojko O, hvala lepa za dobrodošlico in ja dobro predpostavljaš, sem ženskega spola. Lep pozdrav tudi tebi Vojko. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 moja topla modra piđama Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Odlično Wanesa To je res dobro, da se imaš odlično celo v karmičnem mesecu.Pomalem ti kar zavidam Hvala za prispevek (in prispevke). Lep vikend ti želim, VojkoO,havala Vojko Danes pa svetlo modra in bela,počuje zelo dobro. 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Modre kavbojke, rdeča majčka, rdeči sandali......Počutje odličnoooooooooooooooo 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 belo, belo-modro, črno počutje: zaspano...(premal spanja)...drugač pa ok 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 modra, modra, modra178počutje, mal muckastno, ampak razneženo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 986 temno modra, bela Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2005 Pozdravljene "Barvice" Prav prijetno je čitati razpoloženja in ugotavljati, kako smo ali pač nismo pozorni na naša občutja. Verjamem, da sedaj vidite več kot pa ste takrat, ko na to še niste bili pozorni. Zanima pa me, kakšne občutke imate o mesecu juniju. Ste opazili kaj posebnega?Ste kakšno stvar slišali prvič?Ste občutili kaj posebnega?Se vam je kaj posebnega/nenavadnega zgodilo?Ste spremenili stil oblačenja, barve? In pozornost velja nameniti mesecu juliju, kajti julij je "napovednik" leta 2006! Hvala vsakemu, ki se potrudi za vsaj kratek opis. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Pozdravček...moji občutki v mesecu juniju...vsakega malo,predvsem pa delovno.....hm..ja spoznala nekaj novih ljudi,tudi v tem mesecu Kakšen julij bo ...bom pa videla...trenutno komaj čakam dopust. Lp,D(591) Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 torej, v mesecu juniju sem na poslovnem področju blestela - presegla svoj osebni rekord , če sem kakšno stvar slišala prvič - no ja vedno sem dojemljiva za novosti in učenje tko da verjetno sem, pa se mi ni zdelo nič posebnega (mogoče se česa spomnim naknadno), malce več sem se začela posvečati sebi in svojim občutkom, veliko sem bila v naravi, pripravljala čez cel mesec presenečenja za tiste ki so mi pri srcu, zapadala v svoje scenarije (to me daje še vedno), pričela odkrito govoriti o svojih čustvih... barva - modra, zelena...aja nihanja razpoloženj, ki niso odvisni več toliko od zunanjih dejavnikov, kot od mene same... pa glavoboli so se pričeli pojavljat... saj res, preroške sanje...tko 178 se je razkrila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 aha iz elegantnega prehajam na športni stil oblačenja--->tudi v službi. hmmmm, zanimivo. Celo nabavila sem si dvoje nove kavbojke, za razliko od prej, ko sem obvezno nosila črne hlače-ponavadi zlikane na rob ne vem, kaj je botrovalo temu x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Mesec junij?......Hm, da zame zelo poseben.... Poln neke nove,še meni neznane energije (čeprav je tudi prej ni primanjkovalo), spoznala veliko novih ljudi, dobro komuniciranje z vsemi, ki so mi prišli na pot, v službi in študiju vse tako kot sem si začrtala, pri stilu oblačenja bi pa predvsem lahko rekla-bolj izzivalno in nošenje barv,ki jih prej nikoli nisem nosila......Na splošno rečeno, zame uspešen in dober junij in dobro počutje v celem letu 2005...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 uu danes pa siva trenirka, pa temno zelena majca Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Bela in roza,počutje fantastično, 3 2 4Bila danes na izletu v Kamniku Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.