Skoči na vsebino

Barva mojih oblačil danes!

Vojko

Recommended Posts

junij...hm....v sebi mirna, navzven pa kakor kdaj....bolj sama kot ne in mi je odgovarjalo. več razmišljanja na temo dzk in feng shui, več fizičnih vaj in kolesarjenja. spoznala nekaj novih in fajn ljudi. nekatere pogrešala. veliko stvari delala v stilu: živi in pusti živeti. garderoba....bolj v skladu s karakterjem....če je to sploh še možno x:Dx ....veliko folka nekako odšlo iz mojga lajfa. to se je začelo že lani. prišlo nekaj novih. in vsake toliko prikaplja delo, ki ga imam rada in ni le za dodaten vir zaslužka.

julij....če bo tako 2006, potem bo začetek bolj žalosten in neprijeten....in bo verjetno prinesel spremembe, ki se itak že dolgo pripravljajo. glede na to, da grem konec tedna na dopust....bom zgleda po slabem štartu mal počivala x^x :vragec: ...sicer pa v juniju štartala nov oseben projekt, ki se še nadaljuje. zadovoljna s potekom. vse kaže, da se bom še drugo leto ubadala s tem, da bom še bolj poslušala sebe in bodo zunanje okoliščine vedno manj moteč faktor.

vojko, hvala za opozorilo. je fajn, ker sem/smo potem bolj pozorni in nam to prinese nova spoznanja.....teh je bilo veliko že junija.... xsrcx

1 9 6

:vio: x:)x :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

belo in rdeče

počutje: zaenkrat super...če odštejem pomanjkanje spanja...pa to, da se je dan šele začel x;)x

1 9 6

:vio: x:)x :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pozdraljeni "Barvniki" !

Se še komu (ali samo meni) zdi, da tisti, ki že dolgo spremljate svoje počutje - ste budni glede počutja in barv - počutite boljše - celo odlično!?

Lep večer vam želim, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

<{POST_SNAPBACK}>Vojko, jaz se itak več ali manj vedno super počutim x:)x  x;)x

bela in zelena,počutje super, 3 2 4

Odlično

Želim tebi in vsem drugim čim več dobrega počutja

veselja, dobre volje in sreče

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

178

rjavo, rdeče, bež

počutje boljše kot prejšnje dni, vsaj če se dan po jutru pozna..

aja Vojko, sem šla na slikanje s Kirlianovo kamero oblečena v modro - pokazalo mi je med drugim težave s 5. čakro, pravi gospod, ja barva, ki jo nosite je prava x;)x

hvala za namig x:Xx

Jaz sem pa numerološki analizi ugotovila, da sta moji srečni barvi zelena in bela, ki sta trenutno moji najljubši barvi poleg oranžne. Kao pa ne smem nosit rdeče, ki pa moram rečt, da vsi pravjo da je moja barva, ker naj bi mi tud pasala. Nosim jo pa z užitkom, ker mi da energijo.

Lep pozdravček x:Dx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...