Larsy 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 1 9 6 roza-bela majčkasvetlomodre kavbojkebele supergice počutje: še mal zaspano Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Zelena majica, črne hlače, zeleni štumfki...v tej zeleni se vedno odlično počutim 288 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Lepo Pomlad, čeprav te lahko kdaj večinska zelena tudi izčrpava Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepo Pomlad, čeprav te lahko kdaj večinska zelena tudi izčrpava A res? Pa glih včeri sem rekla, da k se bom jaz poročila bom mela pa zeleno obleko... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 zelene hlače, črna majca...umirjene barve, počutje umirjeno....kaj pa tiste številke pomenijo, mi pa ni nič jasno.. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Cashy, številke pomenijo kakšno energijo nosiš s seboj od rojstva, npr. po prvi številki si TI "9-OGENJ", za naprej si pa poglej na Vojkotovih straneh (klikni njegov podpis), lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 črno, črno, črno....nekaj bele in rdeče počutje: psihično super, fizično pa med 2 in 3.....he he....kakšna disharmonija med telesom in duhom.... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Jeans, moder....v jeansu se nikol nisem počutla preveč dobr! Drugač še rdeča majca pa jopica, da mal popravljata vse skup! 288 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Modre kavbojke.... bel top... živo roza tunika.... bele supergice.... Počutje: mislim, da me bo razgnalo od energije! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Rdeča trenirka! 2 5 5,počutje:suuuuperrrr(kot bi rekla Wanesa) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Jz pa glih z vizite! U belm jasn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Priden! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 ....jeans hlače,rdeča majčka,črna srajčka...počutje odlično lp,D 591 Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Vse črno + vijolična jopica Danes sem že zjutraj dobre volje Lep dan bo, vem! 288 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 črno črno črno...nekaj rdeče in bele in turkizi počutje: glavobol in raztresenost 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Danes sem se že oblekla v rdeče črno komnbinacijo, pa me je pol nekaj kar začelo stiskati v prsih...... :xx!:Sem se preoblekla .... sedaj sem pa v belo modro bež kombinaciji= I feel good! 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 prav zanimivo, kako smo različno oblečene. če svoje napišeta še aiwa in kokica, bo barvna paleta za 196 popolna.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>prav zanimivo, kako smo različno oblečene. če svoje napišeta še aiwa in kokica, bo barvna paleta za 196 popolna.... He he.... Bi blo zanimivo, ja... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 pismu ,vojko,ne vem kaj je z mano,ze en teden sem cist nora na tole belo oblekco,pa sploh nic ne nosim drugace belega... 389 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Svetlo modre kratke hlače in majčka..... Počutje: odlično 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>daj slikokoka Vsaj presledke bi lahko uporabljal Ja fotka, takoj za teboj Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Modro-sivo jeans krilo, črna majčka, črne japonkice 1 9 6 Feelin` so good! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 ma sm nova,je treba izkoristit tele znižanjasvetlo modre ravnokar z dorino čokolado zapacane hlačepa eno rozno majčko Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pismu ,vojko,ne vem kaj je z mano,ze en teden sem cist nora na tole belo oblekco,pa sploh nic ne nosim drugace belega... 389 Kul Samo oprat jo je tudi dobro. No ja, saj vem, saj jo lahko vsak dan... Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kul Samo oprat jo je tudi dobro. No ja, saj vem, saj jo lahko vsak dan... Lp, Vojko ne oprat,pocakam ,da bo rumena Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.