Vojko 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne oprat,pocakam ,da bo rumena Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 no,danes sem pa rjavka,bolj zemeljski odtenki...natur. pa nisem se z belo obleko,po blatu valjala Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Danes v hladni nedelji.....belo, svetlo modro in črno, ob počutju za osmico, lepo nedeljo! 3 4 4 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 Rdeče modro Počutje solidno. v pričakovanju. Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 belo in rumeno dopoldan....rdeče in črno za na tekmo.... počutje: dopoldan-ni za komentirat spljoh popoldan- kljub mrazu prva liga 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 svetlo zelena majica s kratkimi in cez temno vijolicna z dolgimi rokavi, kavbojke pocutje fajn252 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Bež hlače, črna majica..... Počutje:bedno :xx!: 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bež hlače, črna majica..... Počutje:bedno :xx!: 1 9 6 Saj bo boljše. Danes je 1 ravno v petici, pa te je malo matralo. Za take dni ti priporočam kaj živo rdečega ali pa sivega. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Kombinacija črne, zelene, modre; različni odtenki.4 8 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 črno in belo počutje: zaenkrat odlično 1 9 6 vojko, hvala za predvid Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 črno in modro....1 9 6počutje... ne vem še Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Črne hlače, zelena majca pa zelena jakna. Tečna, utrujena, brezvezna 288 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj bo boljše. Danes je 1 ravno v petici, pa te je malo matralo. Za take dni ti priporočam kaj živo rdečega ali pa sivega. Vojko Hvala Vojko..... Danes počutje že boljše..... Barva oblačil: roza hlače, črna majca, črn suknjič z roza črtami..... Počutje: dobro 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 Rdeče, bela, modra, siva Počutje čez dan odlično,zvečer malo utrujen in nekoliko nestrpen. Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Hojla, jaz danes v crnih hlacah in rdecem puliju k kratkimi rokavi.Sem rabila rdeco, ker je bilo v sluzbi grozno .Ljudje tecni , same reklamacije in nezadovoljstvo, tako da sem komaj dihala.Potem se je stanje umirilo.Sedaj ok. razen tega, da sem utrujena.Bom sla kar pod odejo Prijazen pozdrav, Mojca xrosex 234 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla, jaz danes v crnih hlacah in rdecem puliju k kratkimi rokavi.Sem rabila rdeco, ker je bilo v sluzbi grozno .Ljudje tecni , same reklamacije in nezadovoljstvo, tako da sem komaj dihala.Potem se je stanje umirilo.Sedaj ok. razen tega, da sem utrujena.Bom sla kar pod odejo Prijazen pozdrav, Mojca xrosex 234 Lahko noč lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 moder jens,črna...v službi..beš,svetlo modro počutje...nič kaj dobro...utrujeno lp,D 591 Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>moder jens,črna...v službi..beš,svetlo modro počutje...nič kaj dobro...utrujenolp,D 591 Malo manj delaj, predvsem pa bi bilo dobro, da bi se v tem času manj ukvarjala s tem, kar delajo in govorijo drugi.... pa bo boljše! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo manj delaj, predvsem pa bi bilo dobro, da bi se v tem času manj ukvarjala s tem, kar delajo in govorijo drugi.... pa bo boljše! lp, Vojko Hvala,Vojko Bom upoštevala nasvet...doma bo že šlo,v službi malo težje... Lep dan,D 591 Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 belo in črno počutje: zaspano, utrujeno....drugač pa ok 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 modre kavbojke, bel top, bela jakna, bele supergicevelik nasmeh 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 svetlo modra trenirka in zgornji del pižamce( zlo pisan-modra, oranžna,umazana rumena, vijolična in črna) počutje: bedno :xx!: boli glava, pa trebuh :xx!: :xx!: lep dan vseeno špela 766 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Modro črna kombinacija..... Feeling: OK, sam ne zarad oblačil oz. barv....1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 viola-crno pocutje superca389 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 belo, vijolično, črno počutje: ko šus 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.