borism 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Modro, črno, rjavo.....počutje za 9 3 4 4 Lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 crno crna, pozneje dodala se malo rdece pocutje fajn. umirjeno. malo nedruzabno.. (se dobila s prijateljicami, pa usla po 20 minutah, pa odpovedala dva obiska.. ne da se mi komunicirat danes.. rabim mir... ) 124 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 pinki hlače in majčka Počutje: odlično 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 Aha Saj bele vode imate cel mesec dober. Le izkoristite to, naberite moči, razgibajte se in naspite, da boste imele dovolj energije za naslednji mesec - mesec karmičnega (ekspresnega) učenja - ali pa mesec živčnih vojn - kar si boste izbrale. Predlagam prvo. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Moder predlog Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha Saj bele vode imate cel mesec dober. Le izkoristite to, naberite moči, razgibajte se in naspite, da boste imele dovolj energije za naslednji mesec - mesec karmičnega (ekspresnega) učenja - ali pa mesec živčnih vojn - kar si boste izbrale. Predlagam prvo. Lep pozdrav, Vojko ...kaj se nam obeta...grem kr nazaj spat.... belo, vijolično, nekaj črne in marelične počutje: zaspano 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha Saj bele vode imate cel mesec dober. Le izkoristite to, naberite moči, razgibajte se in naspite, da boste imele dovolj energije za naslednji mesec - mesec karmičnega (ekspresnega) učenja - ali pa mesec živčnih vojn - kar si boste izbrale. Predlagam prvo. Lep pozdrav, Vojko Se strinjam s tvojim predlogom.... Danes počutje kar OK.... zaenkrat! Oblečena v belo modro bež ............ 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Ne vem, kaj me je pičilo, ampak mesec dni nazaj sem si kupila oranžno majčko in kratke hlače! Prvič v življenju, da sem oblečena v oranžno in se celo počutim odlično, prava jaz! Dolgo si je nisem upala oblečti, ampak zdaj vidim, da mi celo čisto paše h koži, lasem, očem. pravi mali levček. Vojko, kaj meniš, bo ta ljubezen ostala? 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha Saj bele vode imate cel mesec dober. Le izkoristite to, naberite moči, razgibajte se in naspite, da boste imele dovolj energije za naslednji mesec - mesec karmičnega (ekspresnega) učenja - ali pa mesec živčnih vojn - kar si boste izbrale. Predlagam prvo. Lep pozdrav, Vojko Tisto prvo bo sigurno Drugače pa danes bila športna: črne hlače, rdeča majca Počutje: odlično, zvečer utrujeno, zdajle pa prebujeno 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 črno in vijolično počutje: če odštejem zaspanost je prav zelo ok.... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Črno, modro.....počutje.... (dons mam zobarja) 1 9 6 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 črno, črno, črno, črno...počutje, delavno pa malce nagajivo178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 črna in siva Počutje: zaljubljeno - kot vedno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Črna, modra, vijolična.4 8 1 Dan uspešen in miren. Nov korak naprej - sem z Merkurjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 belo in rdeče počutje: ok 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 belo, rdeče pa še kavbojke, počutje, no ja 178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 črno, modro - premalo, manjka mi še en žemper in štrikane zokne... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>črno, modro - premalo, manjka mi še en žemper in štrikane zokne... 1 2 8 razpoloženje se še nisem odločila Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 modro in zeleno razplolozenje: nekaj me glava boli, tak da bolj tak.., ne ravno najbolj ok.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 4 2 7 :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 belo in rdeče počutje: kuullll 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 svetlo zeleno, svetlozelena obleka z drobnimi cvetovi (torej še malo oranžne pa modre), bela jopica, kožni sandali, počutje - cmokec v grlu, pa bo že naj se vam naredi lep dan 178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 še kar naprej belo in rdeče in črna zapestnica počutje: 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 svetlo zeleno, črtasto (roza , belo, modro, vijolčno, svetlo zeleno)počutje živčno Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 očitno je zelena barva res taprava barva zame al pa rjave noge, kaj pa vem torej danes je zame en boljših dnevov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.