Vojko 20. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>svetlo zeleno, črtasto (roza , belo, modro, vijolčno, svetlo zeleno)počutje živčno Pozdravljena Zasavka Vabim te tudi na forum Devetzvezdni KI - na TAO-SI Tvoja KI števila so 6 4 7 Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 črna, svetla safari zelena...pa kakšen kristalček počutje: mal zaspano, drgač pa ok 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 beloroza, potem črno pa belo178 počutje, navihano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 roza,bela na poti v službo modra zaljubljena...zasanjana...in prizemljena hkrati...ful dobre volje... 7 6 6 Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 črna,rdeča,počutje odlično, 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 črno, rdeče, rjavo, zelenopočutje, po takšnem pogovoru lahko samo 178 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljena Zasavka Vabim te tudi na forum Devetzvezdni KI - na TAO-SI Tvoja KI števila so 6 4 7 Lp, Vojko šele danes sem videla tvoje vabilo. v ponedeljek sem si računala moje število in mi je celo uspelo. lp Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 a nisi voda a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a nisi voda a nisem voda, sem "pleh" Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 591/297črno, kremno-rozapočutje kr uredulp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>591/297črno, kremno-rozapočutje kr uredulp Pozdravljena AlenaU na forumu Devetzvezdni KI.Upam, da najdeš zase kaj takšnega, kar ti pride prav. In tvoja KI števila, katera so? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Hojla, jaz danes v crnih hlacah, bez bluzi, bez natikacih, .... ..pa se bez torbica.. zanimivo, sploh nisem opazila, da sem cela bez... pocutje precej utrujeno...semm cele dneve v sluzbi...je v soboto inventura.. Prijazen pozdrav, Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Čokoladne barve hlače in rdeča srajčka...Počutje : zaspano225 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 črna 858 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 In tvoja KI števila, katera so? lp, Vojko En pozdrav tebi Vojko. S tem vprašanjem si me pa zares zmedel. Ampak ne, ne, se ne dam. Moje KI število je 591 , zato sem naknadno prejela tudi drugo število 297.Sej počasi bom že spoznala in osvojila tole pot. Vem, da sem v pravi smeri, kajne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>In tvoja KI števila, katera so? lp, Vojko En pozdrav tebi Vojko. S tem vprašanjem si me pa zares zmedel. Ampak ne, ne, se ne dam. Moje KI število je 591 , zato sem naknadno prejela tudi drugo število 297.Sej počasi bom že spoznala in osvojila tole pot. Vem, da sem v pravi smeri, kajne. Seveda si, le naprej AlenaU Pomembno je le še vedeti kdaj in kje, kako 5 9 1 in ..... 2 9 7 Lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 bela, rumena 324 počutje super Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>bela, rumena 324 počutje super Wanesa Belo imaš mesečno zunanjo energijo - 2 je v 6 in rumena - bistvo tvoja dnevna energija 3 v hiši rumene prsti 5 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 986Danes mi nekaj rjava pa modra vštric gresta, malo nenevadno zame. Počutje ok, malo zmatrana, to pa itak že cel teden. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pomembno je le še vedeti kdaj in kje, kako 5 9 1 in ..... 2 9 7 Lp, Vojko hi-hi rabm delat na tem - vem, a tud s pomočjo LNF! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Jaz pa danes v sluzbi na inventuri v crnih hlacah, ostalo pa vse rdece ..pocutje super inventura blazno hitro koncana..skratka vse OK.. Prijazen pozdrav, Mojca 234 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Danes je moja barva turkizna!!!! Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes je moja barva turkizna!!!! Pinka Lepo pozdravljena na forumu Devetzvezdni KI. Upam, da se tu dobro počutiš in da si že našla kakšno lepo idejo zase. V tej temi poleg oblačil običajno zapišemo tudi dnevno počutje in pa osebna KI števila - ta si lahko izračunaš na spletni strani Devetzvezdni KI. Tu si lahko prečitaš tudi letni in OSEBNI letni, OSEBNI mesečni predvid. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 591danes kombinacija rjave in lešnikove barvepočutje aktivno in prijetnolp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.