Larsy 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 1 9 6 današnje barve: bež, modra, bela počutje: nabito z energijo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 siva in roza,počutje super,3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 591kombinacija modrega jeansa in opečno oranžnepočutje tekom dneva zelo dobro , ta moment pa brez energije lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ma za popenit..... :xx!: ...pa zakaj zmer sproti pozabim, kako se poišče vsa tri števila? najdem prvega (rojstno leto) pol pa tema kako naprej..... bi bil kdo tako prijazen, pa bi mi pomagal, prosim.... .....(za take mojstre, bi bilo dobro imeti stalno prisotna navodila na dobro označenem mestu)...... sicer sem pa že dva dni v popolnoma beli barvi doma in nisem najboljše volje....mogoče imam kakšen mazohističen sindrom al kaj.....pa se ne spravim v ustrezne barve........hm.... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 591(297)v češnjevo rdeči tekom dnevapočtje čez dan perfekten, popoldan pa čista polomija, zdaj boljš (v rumenem) Amis, s števili imam majhen poblemček tudi jaz, a se ne dam, počasi bom to že osvojila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Dopoldan : bež kostimček Popoldan: črna majčka, črne športne hlače Počutje: odlično 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 belo modra majca, kavbojkepočutje kar dobro, malo sicer na trnih647 lep dan vsem! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 591(297)v rjavo beli kombinaciji tekom dnevapočutje odličnozdaj v modrem jeansu - še vedno se počutim odlično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Črno/belo krilo, bela majčka, črn suknjič, črni salonarji in torbica..... Počutje : zelo dobro, morda malo dremljavo 1 9 6 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Pozdravljen Vojko! Hvala za tako prijazen pozdrav, en lep pozdravček tudi tebi. O devetzvezdnem Ki-ju sem že nekaj brala. To tvojo stran sem že imela shranjeno med priljubljene sam je nisem mela časa mal bolje pogledat, no si bom pa tokrat. Vseeno ne vem, če sem pravilno pogledala, ugotovila sem da je moje število 4 podznak pa 8. Kako pa dobiš tretje število?Drugače se pa danes počutim super, moja barva danes je oranžna in bež. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Vojko če kliknem na tvoj podpis tam, kjer imaš moj znak, ni povezave, saj pri meni, samo povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 591(297)v črni, počutje odličnolp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljen Vojko! Hvala za tako prijazen pozdrav, en lep pozdravček tudi tebi. O devetzvezdnem Ki-ju sem že nekaj brala. To tvojo stran sem že imela shranjeno med priljubljene sam je nisem mela časa mal bolje pogledat, no si bom pa tokrat. Vseeno ne vem, če sem pravilno pogledala, ugotovila sem da je moje število 4 podznak pa 8. Kako pa dobiš tretje število?Drugače se pa danes počutim super, moja barva danes je oranžna in bež. Lp Pinka Če se danes počutiš odlično - je to izredno dobro, saj je tvoj karmični dan. Tvoje tretje število lahko ugotoviš na spletni strani, ko klikneš na mesec svojega rojstva Zate je tretje število 1 - Torej tvoja življenjska pot vodi k človeku - posamezniku. Lahko čisto osebno, lahko pa tudi preko knjig, slik, itn.... Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vojko če kliknem na tvoj podpis tam, kjer imaš moj znak, ni povezave, saj pri meni, samo povem Urejeno Hvala Selene Lep večer, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 heh... ze dolgo me ni bilo tu! Haj Vojko!! In vsi ostali! Moje barve danes:dopoldne: oranzhna majca, ostalo jeans (svetlomodra/sinja; superge, ruzak, jakna),popoldne, zvecer: oranzhna majica (druga, temnejse in mocnejse barve), rdece kavbojke (ruzaka nimam, jakne tud ne, ker sem doma... mam japanke - rdece pisane crtaste ) (9 4 1) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Danes: bež krilo in suknjič, črna majčka, črni salonarji in torbica. Počutje: odličnooooooooooooo 169 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 rdeče, belo178počutje - zaenkrat še pojma nimam, kr neki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Danes bodo moje barve bela in oranžna, sam iz pižame se moram še preoblečt. 481 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Športlih.... Rdeče, črno....... Počutje danes borbeno in energično 169 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Športlih.... Rdeče, črno....... Počutje danes borbeno in energično 1 9 6 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. september 2005 Avtor Prijavi Deli 11. september 2005 Ves v temno modrem Počutje skulirano Vojko 6 2 9 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Črno, belo z nekaj rdeče! Odhajam na sprehod. Tam so moje misli najbolj jasne. Myrjam 6 5 6 Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 591(297)živ vsem skupaj,včeraj v modrem jeansu s kombinacijo oranžne, počutje perfektno danes v modrem jeansu s kombinacijo črne, počutje mal utrujeno (najbrž zaradi včerajšnjega ponočevanja )lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 danes rdeča in bela,počutje odlično 3 2 4 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 svetlo moder jeans, temno vijolična majica, nekaj črne počutje: zjutraj kr ok kasneje neki brezveze zvečer fajn povzetek: dans je blo svega i svačega..... 1 9 6 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.