Skoči na vsebino

Režiserji

pokowc

Recommended Posts

Osebno poznam najmanj dva režiserja. Mogoče je še kakšen, vendar se ga ne spomnim. Moje mišljenje je, da so režiserji med najinteligentnejšimi ljudmi.

Res zelo rad bi videl film o Soški fronti. Če ne to, vsaj o Škabrijelu. Moram reči, da ob herojstvu (slovenskih)vojakov na Soški fronti postanem vzhičen. x8Dx Ob ogledu kobariškega muzeja, sem celo izjavil, da mi je žal, da nisem takrat živel in bil na fronti!

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Deli na socialnih omrežjih

Vojko - :palec: (*ampak mal pa vseen tud mi pomagamo... :mezik:)

Jaz tudi poznam kar precej reziserjev, nekaj od njih je mojih dobrih in dolgoletnih prijateljev oz. znancev...

Tamalemu sem 'pripisala', da bo reziser. Ker ima tak celosten strateski um in velik smisel za vizualizacijo in prostor in filing in vse...

Vceraj sem mu rekla: ti bos pa al arhitekt al pa reziser...

Je rekel - ja, ravno arhitekt hocem postati. x:)x

Ce bi pa jaz bila, bi pa take filme delala odbite, kot je npr. Stanovalec... zelo mi je vsec crn humor...

Spektaklov ziher ne bi snemala (se mi bi skegljalo :eek: od vsega), prej kaksen 'Sund'... x:o)x xDDx

Tudi SF, sploh pa action...

Al pa take ful nad produkcija, estetske, s ful budgeta - ful dobrih avtov, dirkanje z avti in premetavanje, colni, plaze, bejbe etc... - a la James Bond... xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...