Marsa 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Glej glej, jaz pa v paru baklavo in indijancka - nekaj kar sploh ne pase skupaj... od malega, potem pa vsakega pol ali manj pojedla, pa imela dost... same oci so te.. so rekli, pa pri pomfriju. Ruby - ratluk!! To pa ja, tudi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Jaz, ki sem sladkosneda, sem zdajle ostala brez besed. ne maram, baklave, ratluka, indijančkov ...pismo...Tole mi je vse na dohvat ruke, še sama jih kdaj pripravim, seveda za druge, ker sama ponavadi niti poskusim ne.Pih...no ja Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Glej glej, jaz pa v paru baklavo in indijancka - nekaj kar sploh ne pase skupaj... od malega, potem pa vsakega pol ali manj pojedla, pa imela dost... same oci so te.. so rekli, pa pri pomfriju. Ruby - ratluk!! To pa ja, tudi! Marsa ti očitno maraš malo, a izbrano , žlička sladkega pa kafe, en ratluk in zraven pravi čaj Tudi indijančka maram!Mama je vedno rekla, da je to 'zanikrna cenena slaščica (stepen beljak s kilo cukra in prelivom iz šećerne ploče ) za uboge šolarje, potrebne sladkarij' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 ratluk, baklava...itd...roko na srce, najboljše so pri "šiptarju" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz, ki sem sladkosneda, sem zdajle ostala brez besed. ne maram, baklave, ratluka, indijančkov ...pismo...Tole mi je vse na dohvat ruke, še sama jih kdaj pripravim, seveda za druge, ker sama ponavadi niti poskusim ne.Pih...no ja Oh, Cosmić, nemoj suviše fina da postaneš.... neću ja tebi pasulj da grdim , on te oterao od kuće.... Ja, gospa Cosma je resnično imenitna guspa, pa se sladka (včasih) z italijanskimi kolački Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Taitalijanske mam pa rada ...kako si vedela? Baje je ena spešl dobra slastičarnica v Trsti....hmmm kaj veš o tem? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Taitalijanske mam pa rada ...kako si vedela? Baje je ena spešl dobra slastičarnica v Trsti....hmmm kaj veš o tem? Ja , verjetno tista na Opčinah nad Trstom . 'Saint-honore', specializirani za minjon tortice, pa čokolatine (po želji tudi z inicialkami naročnika), marron glaceeje.... Drugače v ponudbi tudi njihova čuvena torta 'Samba' ,na bazi temne žlahtne in bele čokoladne mousse.... ...plačaš pa z učem ali ledvico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...z učem Vis Cosma, jaz pa ravno teh torticarskih tortarij ne maram... Jaz orehovo rezinco, ohridsko al kaj tacga, sam ne ono kot napolitanka, pac pa tak... hm... kaj jaz vem, se ne spoznam. no... - sva tud ze kaksnega rogljicka s timom zmazala kdaj. je nek cokoladni polz in sem se jaz ZMERAJ zmotila in rekla (pa ne zanalasc) cokoladni hrosc, da je bila ful ogabna asociacija, a vseeno ne dost, da ne bi s slastjo pojedla tistega hrosca pol. No saj al pa polz. Drugace pa... sire je tud fotr nosil, teh se tud spomnim (bila zelo majhna, pol se je odrolal, a v spominu imam to slatko pa sire... take slane... njami, to je meni blizje kot cukr... energije mam dost, pameti mi manjka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 ...plačaš pa z učem ali ledvico Pismo, ti si pa res od hudiča (p.s. a za eure ne dajo nč več al kaj? ) Marsa, sej...jest mam raje, kake cheezecake varijante, kot pa 5 žlic cukra intervenozno. Moj želodec cukr :xx!: , se nekako ne razumeta. Enkrat sem se v Avstriji prenažrla Esterhazy, oz. ni bila najbolje pripravljena, na vrhu je bil debel sloj cukra, ki sem ga v svoji požrešnosti pomalicala. Pol so me pa skor v bolnico peljal. Jao...želodec raztur totalen, slabo, bruhat...ma ni za govorit. Drugače šizim na Esterhazy ...pri nas jo dela samo Domača peka, pa še to je tko...no...oke...približno. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Ne, odkar so nam uvalili evrote, VSI in POVSOD plačujemo ali zaaramo na 'uč' ali ledvice :xx!: :xx!: :xx!: Ni več kešolinotov Zato pa je zacvetela industrija steklenih očes In tudi umetnih rok, pa celih izložbenih figur. Sploh pa je moderno naokoli hoditi s tretjo roko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Zato pa je zacvetela industrija steklenih očes Hm, Italijanska moda. Ja, saj mi smo vedno malo zadaj. Se pravi čez kako leto ali dve, tudi pri nas stekleni uči moderni pa to Lahko imaš pa tudi tretje stekleno oko, kar se mi zdi zelo praktično, zamenjava za kristalno kuglo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Tako je Vendar razmišljaš prav in moderno. Določene stvari, sploh pa praktične, je treba uvesti takoj. Tretje oko je prava stvar. Lahko noč Cosma in tudi vsem ostalim želim isto. Lepo in mirno ninkajte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sploh pa je moderno naokoli hoditi s tretjo roko.... Jo, jaz tud dost racunalota. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa momci nemojte se kregat. Da ne bo ko kozarac vrgo u glavu. Mick ti nemoj više Aakhutića zmerjat da se piše na ić, a ti Aakhut priznaj da imaš rad čevape, ražnjiče in da se redni gledalac TV Pink ter da se družiš tud sa čapcima. Pa nemojte, saj smo kulturni ljudi. evo imam jedno pivo za vas, da se smirimo. Kdo bo Nikšičko pivo? volk, svaka čast Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa balkanske slaščice -suva pita-kiselo testo z višnjami-urmašice, orasnice in vanilice (krasni piškoti ali 'sitni kolači', kot jih oni kličejo)-tufahije in seksi babuške-tulumbe (no, teh ne maram)-baklave -ratluk in halva(turški med )-užiške bajadere Vidi ti nje, đe nađe sve ovo, mašala ....Baklava je zakon, samo ne preveč sladka in ne preveč mokra.Halva za med zube, a ratluk uz kafu urmašice oz. moja bivša svekrva jim je rekla hurmašice so tud dobre.... samo ona je preveč zalivala s sladko vodo, za moj okus... Sicer je pa z bosansko kuhinjo to: Če imaš doma na zalogi 20 kg moke, ene 3 litre olja, ene 130 kg krompirja za ozimnico in malo vrtnin, pa OBVEZNO KISLO SMETANO v hladilniku pa skuto v skrinji, pa njihovo značilno "klagijo" - za valjat testo..... pol se greš lohk tri mesece bosansko kuhinjo.... Ajnfoh kot pasulj, da o kalorijah ne govorim Ovaj, šta sam ono još htijela reći Od prilike to je sve Pa dobar trk!LPNataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 .a tukaj pa ni repe in zelja na jedilniku? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>.a tukaj pa ni repe in zelja na jedilniku? O je, svinjsko zelje in repini čevapčiči,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2005 Segedin , pasulj. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Urnebes salata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Jaz tudi zelo maram urnebes 'solato' (Slovenci in Srbi imamo popolnoma različno pojmovanje solate (za njih je ajvar solata za nas pa namaz ) V Kp je ena nemarna in zasmrajena kafandžina Eden, kjer se pohujšajo, da predstavljajo srbsko kuhinjo :xx!: :xx!: . Neki Bosanci. V urnebes dajajo česen :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ajvaaaaaar... poletje prihaja, a ma kdo kakšen dober recept? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 jaz tud maram ajvar, aja bast, a na teh koncih si bla torej.. Pri 'nas', takorekoc... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ja , in sem probala ful ajvarjev... vsak drugačen, vsi fuuuul dobri ma so mi rekle ženske, da je priprava ajvarja cela znanost. paprike je najboljš pečt na prostem, pečene morjo bit lih prou, malancane in ostalo se dodaja v čist določenem trenutku... in tko, majo svoje male skrivnosti (kot itak vse kuharce). pa večkrat sem slišala, da se ženske v blokih organizirajo, pa skupi kuhajo ajvar. a ni to kul? js bi tud mela tegle za čez ceu let... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 Jooj zadnjič na morju sem zopet čevapčiče peku. Kakšen užitek je potem ko jih namakaš v ajvar, pa malo čebule zraven. Ohhh seveda brez piva pa ne gre. So čevapi malo bolj sočni ko jih zalivaš. Sem mau eksperimentiru z vinom refoškom, pa ga je kuru sto na uro, sicer pa je okus prav tako sočen in slasten. Mljask, mljask, mljask ! Pa je moja draga zraven nardila še prebranac, madona še sosedje so se zraven povabili , tolk je bilo okusno. Zdravo ali nezdravo, ta hrana je najboljša na svetu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 Nas je včeraj oče povabil k Jovotu. Smo naročili gurmanski menu za 4 osebe, nas je bilo 5. Komaj smo smazali prebranac, ostalo nam je še nekaj kobasice in 2 čulbasije. Tolk dobro je bilo i na kraju jedna čaša dobrog piva. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.