lea 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 zdaj sem v kratkem dvakrat dozivela, da je bila moja objava cenzurirana. prvic, ker sem nekje omenila prepovedano substanco! nisem vedela, da je TISTA beseda tudi prepovedana, da se je niti omeniti ne sme?!drugic pa danes, ko je nekdo komentiral eno izjavo nekoga , ki ne sprejema drugacnosti. jaz sem pa komentirala komentar in sem bila del zgodbice. ne bom omenjala imen!torej! tole v drugo me je precej presenetilo in sicer zato, ker sem dobila obcutek, da se je cenzura zgodila samo zaradi komentarja na nestrpno izjavo, ne pa zaradi izjave same!!?? po forumu sem prebrala ze precej nestrpnih izjav, pa je vedno bilo kao, da pac izraza vsak svoje mnenje in, da joj kaksni so osebki, ki se cutijo ogrozene, cim se nekdo ne strinja z njimi, blablabla, v glavnem brez cenzure?ne razumem!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Ja, jaz nič ne vem o tem, ker moja izjava še nobena ni bila popravljena. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Zanimivo, jaz še tudi nisem opazil kaj takšnega ... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. september 2003 Avtor Prijavi Deli 26. september 2003 lej, lej, zdaj se bom pa se zacela pocutit ogrozeno al pa srecko, ker se mi je ze 2x to zgodilo!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 No, to pomoje ni treba, saj bo že prišlo pojasnilo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Lea - prevec osebno si vzela tole in si me presenetila.V zvezi s prvo objavo, ki omenjas - pojma nimam, za kaj je slo, a zaradi tvoje objave zagotovo nisem nikdar brisala nicesar... Potem bi se pac spomnila...Tista beseda? Pojma nimam - katera?Morda pa si komentirala v kaki temi, ki sem jo celotno izbrisala. Iz tega ali onega razloga. Vdrugo pa je bilo danes pravis... Ja, tega pa se seveda spomnim.Slo je za seznam zdravilcev, ki je podal nekdo novega zdravilca, pa je bil potem en komentar popolnoma neumesten, ker se ni navezoval na zdravljenje podanega zdravilca in niti ne na temo.Pa me je v tej temi pa zmotilo. Ne rabi biti tam tega.Ni pomembno, ali je zdravitelj Rus ali Kitajec - ce dobro zdravi.Priznam in oprosti, da tvojega posta se opazila nisem, kaj je bilo, spomnim pa se tvoje ikonice.Ker bi tvoj komentar in se koga, ki je komentiral, izzvenel v prazno in bi bil brez pomena, sem izbrisala tudi tisto - vse ostalo. Ja - veliko je nestrpnih komentarjev, se strinjam. Vseh niti ne vidim, na nekatere pa se tudi ne oziram. Pac, si mislim, vsakdo ima pravico izraziti svoje mnenje.Ce pa me na nekaj zaljivega ipd. nekdo opozori, pa brisem - po predhodnem vpogledu, seveda. Zagotavljam pa, da NIKDAR se nisem brisala besede, ce ni bila zaljivka in ni obravnavala imena nekoga.To sem storila recimo 5x ali kaj takega v enem letu in pol.Tako da - tista - beseda, kakrsnakoli ze je bila, me zagotovo ni motila. Hmm... vseeno pa - ceprav si me presenetila, pa je kar prav, da si tole izpostavila, da vidim, na kaj vse kdo pomisli... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 p.s. Pravzaprav pa sem pomislila, ko sem zagledala naslov tele teme, da mi bo kdo oponasal, da ima forum PREMALO cenzure... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Meni se vseeno generalno gledano zdi, da je večina kar strpnih tule, sem in tja pa filmčki pokajo, ampak saj smo ljudje, a ne ? Lepa beseda LN forum najde Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. september 2003 Avtor Prijavi Deli 26. september 2003 ja, ja, ocitno me je brisal vojko, ker sem komentirala njegovo novo fotko, na kateri ima na glavi eno rutko z Nekimi rastlinicami gor!ja, jaz nisem za cenzuro !saj, da ponovim!ni me zmotilo, da sem bila izbrisana. ker sem bila del tiste zgodbe, jasno, totalno v kontekstu provokacije in totalno izven konteksta teme. pac, zdelo se mi je, da je bilo vse skupaj izbrisano zaradi komentarja (ne mojega), ki je res dal veliko tezo izjavi in ne zaradi nestrpnosti izjave. no, upam, da sem uspela pojasnit svoje obcutke!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Fino, ko si komentirala nazaj, Lea..Ja, seveda, ne bdim vec samo jaz nad vsemi forumi - nekateri imajo svoje moderatorje, pa tem ne samo da ne popravljam, urejam, brisem, pac pa jih niti ne spremljam - ker ne morem vsega, pa se mi zdi ravno to fino, da vem, da se tam lepo dogaja, brez da moram jaz karkoli...Gre pa za tvoj nacin razmisljanja, Lea - prec si torej pomislila, da nekaj ni kul, sla si odpret temo...Takoj si dvomila... v urednike foruma...Jaz sem se prakticno morala odzvat, saj bi se ti 'potem pa res cudno in posebno zdelo', ce bi jaz tole objavo ignorirala, zdaj pa si takoj tocno vedela, da je nisem brisala jaz... Normalno pa je, da bom jaz uletela (ki pa lahko odgovarjam samo za svoje pocetje).Skratka - toliko enih besed, moj namen pa je bil obraten... Da se cimbolj diskretno in brez slabih obcutkov skensla zoprni balast v eni temi...Zdaj pa se vedno tule odgovarjam...Upas, da si uspela pojasnit svoje obcutke... Jaz pa upam, da sem ti uspela zadovoljivo pojasnit to, kar te je zanimalo. Ker bo morda vskocil se kdo, ki bo imel kaj za pripomnit, ker imamo pac odprto temo, pa postnem tole obvestilo, ki je na vsaki strani foruma: "... Urednistvo si pridrzuje pravico brisanja objav iz kakrsnihkoli razlogov. " Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. september 2003 Avtor Prijavi Deli 26. september 2003 eh, dej no marsa! a zdej se pa ti pocutis ogrozeno al kaj!kaj se pa tebi zdi cuden moj nacin razmisljanja! reagiram, delujem, vprasam. jaz nic ne dvomim v urednike, sploh pa ne v vaso moc ! bo izpadel, da sem paranoicna se na koncu. lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Lea... Ne ogrozeno, pac pa morda navelicano nekoliko... Pa ker vidim nekoliko vnaprej, si takoj predstavljam lahko tok stvari... In ce se nekaj izpostavi, se o tem pac debatira.Jaz pa zdajle ne casovno, ne fizicno nisem ravno v trenutku, ko bi z vso energy bila na forumu...Dokler se chaska in pogovarja malo takole, je kul, ko te pa nekdo klice na odgovornost oz. da moras se nekaj opravicevati in utemeljevati, pa nikomur ni prijetno. Tudi meni ne. Tako se ne pocutim ogrozena, mi je samo nekoliko odvec.Kot pa pravim, pa je cisto kul, saj morda se kdo pomisli na kaj takega... Jaz pa niti pomislim ne, da bi lahko bilo tako. Ker pa sem 'gor' (pa ceprav sem morda kljub temu ta hip na gorenjskem ali pa na rentgenu, preprosto se ne diskonektam), se pricakuje moj odgovor.. No, in se ga seveda navadno tudi dobi. Ker jaz pac tako furam. Ne vem, kaksna bos 'na koncu' izpadla - vem pa, kaksna si 'na zacetku' - saj si ti odprla temo..Jaz pa - po pricakovanju - odgovarjam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Marsa, tvoje dejanje je bilo edino možna in pravilna pot. Nekdo je v svojem postu zbujal narodnostno nestrpnost, kar je kaznivo dejanje po 1. odst. 300. čl. kazenskega zakonika. Mar ni bolje brisati, kot dopustiti možnost, da se policija vtakne v LN? Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. september 2003 Avtor Prijavi Deli 26. september 2003 konec debate lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Lea Marsa zbriši temo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. september 2003 Avtor Prijavi Deli 26. september 2003 lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Uh, Rachek - zlepa si je ne bom upala izbrisati! V resnici ni tako zoprno brisanje samo kot presojanje o tem... Kje je zdaj ta meja... Dejansko je lahko toliko zaljivega, nestrpnega, sovraznega... motecega... a pravzaprav ne brises tega, ker res to potegne se cele gore vsega s sabo... med drugim tudi v takemle primeru... tebi se zdi logicno, da tole pa res brez pregovarjanja izbrises, ne racunas pa, da bo nekoga zmotilo, ker je zraven brisan tudi njegov -ali pac drug- komentar... Se pac zanasas, da vsi tako vidijo to kot ti sam in vidijo, da je to edino smiselno... Kot pravim, nic pa ni narobe pravzaprav, da je taka tema odprta, saj se bo morda lahko se kaj razlozilo, na kar sama ne pomislim... Vcasih teme tudi zdruzim, pa morda kdo ne opazi svojega odgovora, ker tako zdruzena tema vkljucuje odgovore v obeh temah, ki pa so v casovno pravilnem zaporedju, tako je tudi tam morda kaksen komentar iz konteksta - pa se v teh primerih sem popravila tako, da sem v komentarju potem dala ime tega, komur je bil namenjen komentar, ce tega ni navedel v citatu objavljalec sam.Prav tako popravljam v postih kake nepravilnosti, linke, ki se ne zlinkajo, smeskote, ki so brez presledka pa se potem ne pokazejo v graficni obliki, pa ce nekdo postne 3x drug za drugim, ker se zmoti, in podobno...Skratka - kolikor se vtikam, se kvecjemu v pomoc, izboljsam, ne pa da bi kar radirala zadeve. Ce pa je tema, ki ni aktualna in ima tri odgovore in je (zaradi prostora na forumu in/ali ker se je vmes odprla nova, ki pa se je prijela in se vanjo komentira) res dokaj nezanimiva/neaktualna/passe, pa seveda pac vedno tvegam, da je med temi tremi, ki pa so v temi le komentirali, kdo, ki mu to ne bo prav. Ker pa nikoli ne bo mogoce ustreci v vseh tockah prav vsem in nenazadnje ker v koncni fazi odgovarjam za vse (razen specificnih forumov) tukaj jaz, se zanasam pac na svojo vest oz. prepricanje. Sicer seveda, Lea, komot konec debate, kar se tice tvojega vprasanja oz. konkretno. Tema pa naj kar ostane odprta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Pa saj smo v bistvu vsi na obisku pri tebi, Marsa in že zato imaš ti dosti več pooblastil kot kdorkoli drug.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 ja, ja, ocitno me je brisal vojko, ker sem komentirala njegovo novo fotko, na kateri ima na glavi eno rutko z Nekimi rastlinicami gor!ja, jaz nisem za cenzuro !saj, da ponovim!ni me zmotilo, da sem bila izbrisana. ker sem bila del tiste zgodbe, jasno, totalno v kontekstu provokacije in totalno izven konteksta teme. pac, zdelo se mi je, da je bilo vse skupaj izbrisano zaradi komentarja (ne mojega), ki je res dal veliko tezo izjavi in ne zaradi nestrpnosti izjave. no, upam, da sem uspela pojasnit svoje obcutke!leaLea Tam sem zbrisal eno tvoje sporočilo, ja. Pa še Mickovo pa še svoje ....Teme imam kar solidno razdeljene in kadar se v temah pojavijo komentarji, ki nimajo zveze s temo samo, jih zbrišem. Takrat sem to res naredil prekmalu, zdaj to naredim čez teden ali dva. Nikoli nisem ničesar brisal zaradi tega, ker mi ne bi pasala slika ali komentar. V nekaterih temah pač brišem poste (običajno z zamikom), ker komentarji, ki so napisani nimajo nobene zveze z osnovno vsebino posta. Kot take jih imam pravico brisati in bom to še naprej delal, saj neumestni komentarji v tematske serije postov pač ne spadajo. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. september 2003 Avtor Prijavi Deli 26. september 2003 vojko!absolutno ti dam prav!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Lepo Lea, da das Vojkotu pa kar takoj prav in to absolutno! Tudi jaz ti dam prav, Vojko, vendar ne ravno absolutno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Lepo Lea, da das Vojkotu pa kar takoj prav in to absolutno! Tudi jaz ti dam prav, Vojko, vendar ne ravno absolutno... Hvala vama Pa saj se tudi sam učim! Absolutno prav na tem forumu pa imaš edino Ti: Marsa! Lep dan želim vsem, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Seveda, Vojko, natancno tako - saj se vsi ucimo, vsak med nami pa tudi odgovarja oz. v vseh primerih pac ravna po svoji vesti in prepricanju. Absolutno prav? To seveda ne.. Absolutno pravico... to pa ze bolj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Hm po cenzuri mi pa ne diši na temu forumu, hehe, pravzaprav bi jaz to prvi zavohal, in občutil.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 No tkole, tud tole sem nasla, pa nalasc osvezujem. menim, da ni nikakrsnih tezav s kako cenzuro tule. vam se pa zdi da ja? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.