Marsa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 najbrz da se premal, ne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ...dan...No vids, d res ubstaja "Sveti duh"! Mi je neki cenzuriru!....denje .... Binga-Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 haha. jp, res je, stara, tisto je blo cist mim... ti si se hecala, blo je pa off...ker mamo drug kontext teme.... ti si pa sam upadla, hojladrija... pa ni tko... so zgodbe tud not pa tak... haloooo... komu vse se moram zagovarjat zdaj tlele... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Okay. Ne gre za cenzuro na tem forumu, temveč na Večerovem blogu (pa se mi zdi brezveze novo temo odpirat). Markedzanijevo sporočilo za javnost Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Okay. Ne gre za cenzuro na tem forumu, temveč na Večerovem blogu (pa se mi zdi brezveze novo temo odpirat). Markedzanijevo sporočilo za javnostZanimivo. Ali imajo pav ljudi na Večeru, ki pregledujejo vse nove zadeve ali pa jih samo opozori na kake ključne besede? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Tukaj so članki, ki so bili cenzurirani ali zavrnjeni od raznih časopisov/revij. http://www.indexprohibitorum.si/files/index_logo.gif Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Do danes je bila moja definicija demokracije: sistem v katerem govoriš, kar hočeš in delaš, kar ti rečejo. Izgleda, da jo bom moral malo oklestiti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Največji bedniki kar se cenzure tiče so tisti iz Mladine, poden vseh podnov, pa kao levičarji borci za pravico in poštenost, tako dvolične revije še nisem srečal..Kup si za foro 1x Demokracijo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.