Skoči na vsebino

Kadar ima prijateljica napačnega tipa

Tamburin

Recommended Posts

Ja, marsa in astra, najbrž imata prav!  :palec:

V tisti zaljubljenosti človek misli, da je vse mogoče - tudi to, da se bo kdo celo spremenil! Če ti n.pr. nekdo kaj slabega pove o tvojem novem partnerju, misliš, da bo tista vajina silna ljubezen vse spremenila, popravila, celo izbrisala preteklost...

Spet sem prišla do zaključka, da so izkušnje, ki jih občutiš na lastni koži, najboljša šola - šolnina pa najdražja.  x;)x

(PS: Astra, najbrž mi zato niso hoteli ničesar povedati, ker so vedeli, da jih ne bom poslušala. Šele zdaj vidim, v kakšnem strahu zame so živeli...)

Uh, me spet jezik srbi na tole temo...... Jaz sem poročena s človekom, katerega so mi odsvetovali vsi sorodniki in vsi sodelavci. Koliko so imeli oni pojma o tem, kakšen je, bi se dalo diskutirati, ker se je z vsakim max 2 x videl. Poleg tega pa tudi mene nihče od njih tako zelo dobro ne pozna v dušo, da bi vedel kaj jaz potebujem in česa si želim.

Preživela sva svašta skupaj, obadva sva se v obdobju kar sva skupaj korenito spremenila, jaz iz pridne punčke v zrelo osebnost, on iz porednega mulca v odgovorno osebo in prav zdaj se spreminja vse skupaj še na bolje in ni mi žal, da sem poslušala sebe. Verjamem pa, da verjetno tudi človek, ki bi mi želel najbolje v trenutku, ko sva se spoznala in bi razumsko pogledal na stvar ne bi rekel, da sva full za skupaj. xlove2x .

Jaz sem mnenja, da ne morem vedeti, kakšen je kakšen človek kot partner in kateri človek je za koga. Če bi opazila, da mi njen partner laže, bi ji to seveda povedala, kot za vsakega skupnega znanca, se pa ne bi vmešavala v njun odnos.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Seveda, Janja! Strinjam se s tabo (*tudi mojemu partnerju so pravzaprav mene precej odsvetovali - predvsem zaradi let, ker sem nekaj let starejsa)... Tako da vcasih je predsodek, vcasih pa celo fousija...

A tu govorimo predvsem o tem, ko je nekako jasno, da ta ni za onega in obratno... Npr. ce bom videla prijateljicinega najnovejsega tipa, s katerim se bo hotela porociti, kako se na zuru valja z drugo ali kaj podobnega... potem pac lahko dobim mnenje - tako o njem, kot tudi o njegovi 'ljubezni' do moje prijateljice...

Drugace pa sem itak za nevmesavanje... x:)x :palec:

Se celo v teh primerih (kao 'povsem jasnih') je delikatno...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...