borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 OBRVI:tudi nekaj povedo… Vogalne in prekinjene:aktivna oseba,Lepo oblikovane:dobrota in popustljivost,Blago oblikovane:enostavna in iskrena narava,Goste in prave oblike:sigurnost v razsojevanju,Tanke:moralna slabost,Tanke in redke:slab karakter,Sestavljene(moški):trdo srce,(ženske):ljubosumnost,Razdvojene:bolj hladna oseba,Primaknjene očem:resnost,Visoko na čelu:surovost,Visoko nad očmi:nevsiljiva hrabrost,Kratke in goste:izražena sposobnost spomina….. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 kaj pa ''normalne''? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Avtor Prijavi Deli 27. september 2003 Bobnar pozdrav! Delamo na tem,da sestavimo telo.... Free,vse so normalne,če ne pa vzemi pinceto... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Bobnar pozdrav! Delamo na tem,da sestavimo telo.... Free,vse so normalne,če ne pa vzemi pinceto... ne, ampak zago! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 dolge obrvi (dlake v obrveh) - dolgo življenje Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Ful je tezko opredelit tele zadeve pri sebi...Jaz sem vedno mislila, da imam obrvi precej visoko nad ocmi... Zdaj pa nisem vec ziher... Ne morem se tudi odlociti, ali imam goste ali kaj...Menim, da imam se kar lepo oblikovane in se kar goste... precej 'normalne'...Zanima me, kaj pomeni 'vogalne'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Ful je tezko opredelit tele zadeve pri sebi...Gledam v svoje obrvi...in nikakor da najdem...izraz zanje... BorisM...kaj ko bi pripopal zraven slikce...goste niso, tanke niso, vogalne (predvidevam pod pravim kotom?) niso, blage? lepo? oblikovane...(hmm kakor za koga...) kratke, izražene...niso mi najbolj jasne te definicije, da bi se lahko našla... Moje obrvi so v začetku debelejše, ki se nad sredino očesa stanjšajo (na priblibližno 0,4 cm) in se tako nadaljujejo do konca očesa... Obrvi se končajo v diagonali med nosnico, koncem očesom..in obrvjo (tk kot mora bit ) Komplicirano...zijam v ta špegel že pol ure...pa nč pametnega da vidim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Avtor Prijavi Deli 27. september 2003 Sanjalica,prav fletna tale tvoja izjava na koncu.Se že smejim od 22:30,to da že polure zijaš v špegu in nič pametnega ne vidiš.Ne smem komentirati takšne iskrene izjave.Jutri zjutraj se poglej bo drugačna slika pri sončni svetlobi,zdaj pa previdno odstrani tujke na telesu.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Grda izjava BorisM ...(glede na to, da me ne poznaš )... Tujke da naj odstranim...da odstranim lasuljo, protezo, steklen uč, macke_up (še dobro da imam permanentne obrvi, sicer bi bila tud brez njih), ....hmm a bom kaj bolj pametnega/všečnega videla???? Dobro...da se lahko ozrem tudi vase...in se malce potolažim... No, BorisM...kako je z mojimi obrvmi????? (celotni post je napisan kot črni humor - hec! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 dolge obrvi (dlake v obrveh) - dolgo življenjeA pol jst še nisem na 1/4 svojega življenja?Imam ful dolge dlake, tako da mi je še kozmetičarka rekla, da v 20-ih letih, kar dela kot kozmetičarka, še ni videla tako dolgih in močnih dlak v obrveh... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Lisica Tamara! Takole po delckih odmerjas dozo sebe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Sej sem cela (oz. samo glava) tudi nekje med čestitkami! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 hahja, bors...moje originalne obrvi so kot medved, veš sam se negujem tko,da... .puberteta je mim in sedaj je bolj modern look Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Men je hecno...desno obrv imam popolnoma drugačno od leve... Sem prosila kozmetičarko...da jih nekako uravna...pa pravi, da ne gre, ker je lok obrvi drugačen... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2003 Avtor Prijavi Deli 28. september 2003 Grda izjava BorisM ...(glede na to, da me ne poznaš )... Tujke da naj odstranim...da odstranim lasuljo, protezo, steklen uč, macke_up (še dobro da imam permanentne obrvi, sicer bi bila tud brez njih), ....hmm a bom kaj bolj pametnega/všečnega videla???? Dobro...da se lahko ozrem tudi vase...in se malce potolažim... No, BorisM...kako je z mojimi obrvmi????? (celotni post je napisan kot črni humor - hec! )Sanjalica,upam da si lahko spala.Upam in želim,da danes gledaš skozi druga očala kot včeraj... Praviš grda izjava;tale je težka...mislim neupravičena iz tvojega praga.Saj vem ti si SI drugače razlagala TUJKE.Nisem mislil na lasulje,proteze....ampak na DVA KLOPA.Če pa ta dva klopa nista tujka,sta pa domači živali.Potem se pa opravičujem.Včeraj nisi nič kapirala,narava te je res prevzela.Saj pravim danes je nov,lep dan mogoče ti bo ogledalo vrnilo nasmešek?!Vseeno lep dan ti želim,uživaj danes-jutri bo dež. Lp,Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Včeraj nisi nič kapirala,narava te je res prevzela. Saj pravim danes je nov,lep dan mogoče ti bo ogledalo vrnilo nasmešek?!Včeraj sta me prevzela ... mošt in kostanji Hmm in če bi naj se danes še bolj smejala kot včeraj...obstaja bojazen, da mi bo čeljust "zaskočila", ker sem se včeraj...ves čas režala... In BorisM , črke so samo črke...ti smajliji malo sicer omilijo napisano, če pa ima kdo tak malo čuden smisel za humor kot ga imam jaz, prihaja žal velikokrat do napačne interpretacije napisanega.... Trudim se s temi smajliji, ki jih dodajam, vendar mi zgleda ne uspeva....kakorkoli barva glasu, izraz v očesu, obrazna mimika so le tisti atributi, ki povedo o človeku veliko, veliko več... kot ti smajliji Oprosti, če nisi razumel, da sem se ves čas hecala... p.s. Pa danes se nič ne gledam v ogledalo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 dolge obrvi (dlake v obrveh) - dolgo življenjeheh, torej bom zivel 1000 let! sploh pa bi lahko naredili analizo vsega skupaj!!! da vsak napise kaj misli, kako vidi sebe glede na tvoje podano 'borism' (mos, ustnice, obrvi, usesa, brada, lica, oci, lasje, etc...) le da bo malo dela se; teme, ki jih navajas bi lahko zdruzili v eno!in dobili psiholoski profil aktivnejsih uporabnikov!? - recimo, morda. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2003 Avtor Prijavi Deli 28. september 2003 Sanjalica,kar poglej se v ogledalo(tudi manekenke niso zmeraj zadovoljne z svojo postavo).... To je tako,če ne preneseš kritike... Ti,mošt je močan letos,mislim zaradi veliko sladkorja... Samo včeraj nisem nič opazil,da bi se ti zatikalo,pa saj pri ženskah nikoli ne veš,ker ste "dobre igralke". Lp,Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 BorisM; ko sem se kot mladenka (uh, kje je že to ...) ukvarjala z manekenstvom, nisem niti za hip bila zadovoljno z nobenim delom svojega teleščka... Danes... pa sem... ; sprejemam se takšno kot sem... Ampak še zmeraj se ne vem neobremenjeno pogledati in se oceniti...če so moje obrvi ozke, razmaknjene, široke, ... Za ustnice vem... so čist fajn za poljubljanje (ups...rade poljubljajo )Kritiko pa vedno sprejmem, samo če je le-ta argumentirana. Pa včeraj...se mi je in zatikalo in zatipkavalo...ves čas sem (se) morala popravljati... Mošt pa je res ... ubitačen letos...zato smo danes pristali na kuhanih kostanjih (brez mošta - jutri je le služba...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 BorisM; ko sem se kot mladenka (uh, kje je že to ...) ukvarjala z manekenstvom, nisem niti za hip bila zadovoljno z nobenim delom svojega teleščka... Danes... pa sem... ; sprejemam se takšno kot sem... Ampak še zmeraj se ne vem neobremenjeno pogledati in se oceniti...če so moje obrvi ozke, razmaknjene, široke, ... Za ustnice vem... so čist fajn za poljubljanje (ups...rade poljubljajo )Kritiko pa vedno sprejmem, samo če je le-ta argumentirana. Pa včeraj...se mi je in zatikalo in zatipkavalo...ves čas sem (se) morala popravljati... Mošt pa je res ... ubitačen letos...zato smo danes pristali na kuhanih kostanjih (brez mošta - jutri je le služba...)Sanjalica Jaz te imam pa ves čas za mladenko :xx!: Uuuf, pa menda nisem jaz že tako starrrrr! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 dolge obrvi (dlake v obrveh) - dolgo življenjeA pol jst še nisem na 1/4 svojega življenja?Imam ful dolge dlake, tako da mi je še kozmetičarka rekla, da v 20-ih letih, kar dela kot kozmetičarka, še ni videla tako dolgih in močnih dlak v obrveh... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Jaz te imam pa ves čas za mladenko :xx!: Uuuf, pa menda nisem jaz že tako starrrrr!Ti...mladenič... Jaz... mladenka... (a se temu pravi: preteklik? ) p.s. A se obrvi z leti in s spreminjanjem značaja človeka tudi spreminjajo??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 .seveda, začnejo ti odpadati.kot vsa dlaka z leti, ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 shit tega pa ne znam ocenit, me kdo opiše glede na mojo slikco ? hvala Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 ma ja, men se zdi, da celotna slika zaokroza celega cloveka!!nekje sem dober clovek z dobrim srcem drugje pa hladen z hladnim???menim, da je celota tista, ki opredeli in se vec - predvsem energijav kaksni smo in kaksno oddajamo!!! v sklopu tega se oblikujenase telo, zunanjost, etc...oz. mam se velik del v in na seb Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.