nataly 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Imam ful močne, goste, črne obrvi. Po novem jih pulim samo tam nekje okoli nosnega korena..hehehe Tudi moje so popolnoma različne. Leva ravna, desna privihana navzgor. In ziher bom ful dolgo živela...V glavnem izrazite in mogočne...meni so takšne všeč , za druge me pa prav briga. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Jaz pa ne pulim obrvi in se mi zdi fino, ker imajo same po sebi tak lok - ki pa je, kot pri Astri, kot je povedala, nekoliko nepravilen oz. ima ena obrv drugacen lok kot druga...Imam drugacne barve (temnejse) kot lase in ostale dlake (ki so svetlejse)...Mogoce se mi malo 'presekajo'... hmm, kaj je ze bilo?... aha, vogalne... mogoce pa je to to? V bistvu so mi vsec obrvi.. se mi zdi, da lahko dajo izraz cloveku... pogledu.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 saj - ce je govora o obrveh, skor nekak ne mormo mim Fredyja. kaj se mi je zadnjic *zgodilo*...ko je glih o tem govora.se mi sploh ni dal cvekat o tem, k sem bla slabe, nisem pa hotla... javno shinfat (niti s tem vec ukvarjat)-namrec, ko sem bla pri enem frizerju zadnjic 'novem' (pac prvic pri nekom), me je za moj okus kar zlo dobro postrigel oz. tko kot sem hotla ("med 'na fantka' in med 'na puncko' )...no ampak....pac me pedena in to, nenadoma ma v roki nekaksno britev al kaj in mi najprej izpuli eno dlako na obrvi (k je nekak mroda kokr mal 'ven strlela').... in me je presenetilo, k je blo kar odjednom, nc bla pripravljena.OK, pac, usluga dodatna...pol me pa zacne skor kar mal seckat ke okol in je kar nekaj v bistvu bril al kaj...sem rekla, aja ne, tega pa jaz nocem, si jih ne brijem, ne pulim in to... in kar ni nehal, da sem morala prakticno skor zavpit...pa se grozna tecna baba zoprna sem 'izpadla' al pa kot nad porascena, bepa joseph pa to... kao, jaz pa se se branim.sam sem bla prav besna!halo!moje lepe obrvi, pa kaj pol, ce so mal *divje* tud pa take!v lajfu si nisem spulila nicesar, pobrila necesa na faci - in si tud zdaj ne mislim! tud zato se nism nc nadalje menla pa navdusevala (k sicer bi se, k mi je blo vsec, kako me je postrigel), k se mi je zdel... tumach, no! in kaj je blo pol??! (no morda res tud dodatno mal tud zato, k sem se mal se ufurala al kaj) sam dejansko me je nekaj dni SRBELO vse..skoz hodila jih gledat... vsa nesrecna...v bistvu sem se pa nekak tud 'ustrasla', k se mi je zdel, da cim enkrat 'zacnes', da pol ti cist divje raste vse. no in jaz se ne brijem - razen pod pazduho in bikini. ker se ne rabim. in sem lohk vesela da je tko. a ni tumach? in nic ne recem, na nek nacin je resdda mordA blo clo lepse, bolj rpefinjeno al kaksno, mroda.sam kaj me briga.in sta se obe frendi strinjali, da je v bistvu boljs zdej, k so 'spet moje' (k so mi pac mal nazaj zrastle).. tko da, ocitno je ena moda in si mona, ce hoces met svoje obrvi, ce niso cist tenkcane kot od grete garbo. kje pa pise da hocm met jaz take? mogoc pa hocm met take kot Fredy... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 a ne?? ves kok sem bla paf! men tud ne, tenkcane (mislm ce niso naravne take pac) ja verjamem.sej ko bi pa na masazo prisla, bi me pa morda pa kar obril! sej mam jaz tud mal dlak ("ce je tko pa tko svetloba in podobno" ), sam glih zato - ni sans da zacnem!pol se s eposvetlijo... ko je sonce tko, se jih vid, k so pac svetle, sam tko pa kot da jih rpakticno ne bi mela, folk mi ne verjame, da se ne brijem. aja, jaz tud nc fous oni gor... se stirnjam da je cedna, lepa celo zelo, brez napak, sam ne shizim na tak tip lepote.pa cetudi bi, ne bi bla nc fous, tko kot nisem nicole kidman, ki ima, btw, ko ze govorimo o obrveh, meni svecne obrvi - take mal hudomusne, ce ne clo mal 'vrazickaste'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 evo jo:nicolehttp://www.bestcelebrityblog.com/images/blogs/9-2007/nicole-kidman-on-relationships-and.jpgmeni se tudi dopadejo njene obrvi.se mi pa niti malo ne dopadejo njena hitro rastoča usta. :xx!: sicer mi je pa super všeč, da imamo tako različne obrvi in različne okuse o tem kaj je lepo. mi je fajn, da si jih eni pulijo, drugi pa ne, bi se mi zdel pa totalen dolgčas, če bi si jih ali vsi pulili ali pa vsi pustili rast po svoje. marsa, unega tvojega frizerja bi pa jaz ugriznila v roko na tvojem mestu... morda je pa samo hotel vzpostavit intimo s tabo, ker si mu bila všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 hmmm...zakaj ne morem v tej temi slike pripet? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Frida in Fredi, to sta lepi par Meni je frida kul, z brki in vsem. Ne moti me pri njej. Mam eno tako frendico in je ful faca....in je čisto tko,kot mora bit Nicole mi je všeč kot tip ženskice itd nič posebnega drugače z obrvmi.Itak same po sebi niso pomembne, kako pašejo k vsemu je pač važno... Marsa, jaz te podpiram totalno, bi isto začela kričat in vse...mislim...kaka predrznost!Mene je tudi kozmetičarka parkrat tko nekaj avtomatično hotla. V stilu: *a bi še malo obrvi uredili* in je že karščipala...jaz pa tko, zelo na glas: NE, NEBI! mislim.... Jaz si pulim ene par obrvic, ki so izven konteksta, sploh imam eno, ki na kake pol leta udari, taka, ala Brežnjev...in tista pač gre. Ostalo...nimajo da tikajo sploh!!!In ta odnos...da ti kar uletijo nekam, kamor jih ni nihče povabil...to, da je to pri frizerju pa sem prvič slišala sploh!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Frida in Fredi, to sta lepi par hehehe...saj ravno sliko oz. njegocega smajlija sem prej hotel prilepit prej zraven (direkt linkat mi pa ni pustilo) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Frida in Fredi, to sta lepi par Marsa, jaz te podpiram totalno, bi isto začela kričat in vse...mislim...kaka predrznost!Mene je tudi kozmetičarka parkrat tko nekaj avtomatično hotla. V stilu: *a bi še malo obrvi uredili* in je že karščipala...jaz pa tko, zelo na glas: NE, NEBI! mislim.... Jaz si pulim ene par obrvic, ki so izven konteksta, sploh imam eno, ki na kake pol leta udari, taka, ala Brežnjev...in tista pač gre. Ostalo...nimajo da tikajo sploh!!!In ta odnos...da ti kar uletijo nekam, kamor jih ni nihče povabil...to, da je to pri frizerju pa sem prvič slišala sploh!!!a ne? mene je tud cist shokiral, sej pravm, da sploh nisem vedla kako naj reagiram najprej...a ves kr neki bit kao proti, kaj pa pol, pa res mi je ena mal ven strlela, podobno kot pravis, da mas ti vcas...sam ne pa na silo, mater, sploh pa z mano tko postopat, k ce pa cesa ne maram, so pa to pri-, po- in podobna -silstva. res cist odstekana izskunja, 1 teden sem se praskala pod obrvmi pa vsake pol ure se v spegu gledala. ne sej sem takoj rekla, da tole mi pa ni blo vsec (k da drugac sem zadovoljna s strizenjem)...in frenda je kr gkledala pa tecn ji je blo k me je ona pripeljala...pa mu je rekla, k je bla tam, da sem bla s frizuro zadovoljna, sam da okol obrvi sem bla pa besna!in zdej pa ze ne morem nazaj pridt, k se mi ne zdi kul, da podpiram to oz. tko se ne mormo it. mah saj vem, (za)kaj je blo (tud).jaz pac vcas tko delujem na dolocene moske - valjda zato k "sem tok pametna" al kej, pol pa morjo kateri al mal show offa zganjat al pa mi pokazat, kako se stvarem streze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 Po moje pa greš komot nazaj in sam rečeš: sem prišla na striženje, ne personifikacijo obrvi po tvoji viziji, a smo zmenjeni? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 ja, sej, sam.... sem menja, da mors met s frizotom nekaksno 'kemijo' (ne mislim spolne), mors mu bit vsec itd., ti pa mu mors zaupat. in ce me pretirano popravlja, mu nisem vsec in on men ne, zaupam pa pol tud glih ne.No ja, bomo vidl. mi mora it na roko in to, men znat ustreci, ne da se gremo tekmovanje, kdo je bl pameten in tak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 Ja...očitno se je vajina kemija nehala pod skalpom Morda je bil pa samo tak moment...saj veš, da včasih pač pol vidiš, da eni ljudje za nekaj so, za drugo pa ne... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 res je in itak sm clowk k da se kaksno sanso pa tko....bom vidla kok bom despert z "dolgimi" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 Jezus -če si ne bi pulila obrvi bi bila točno kot Frida . Sem dvakrat si dala uredit obrvi, jokala poleg kot dež, bolelo ko sto hudičev, imam take močne, mogočne obrvi, da je ljudi kar strah..zdaj pa obupala in pulim med nosnim korenom in če je slučajno katera izvenserijska. Na račun obrvi mi frizerka zadnjič hitro povedala, da si kdaj slučajno ne bi kakšne svetle barve na lase dajala, ker druga kot temno, temno in še enkrat temno ne pride v poštev...tak. Celo brčice mi že rastejo tudi ta mlajši..V bistvu jih vse ženske po mamini strani imajo. Zapuščina Mrakov(tako so jih imeli po domače) in po tem bile ženske znane - gosti lasje, močne obrvi, pa brčice. Sestra veselo puli, jaz še nič, še ni tako opazno. Sestrične tudi redne gostje pri kozmetičarki..hmm Sicer pa ja - mora bit neka kemija med frizerjem(ko) in mano - konec koncev ji lasje prepustim in popolnoma moram zaupat, da ne bo kakšnih solz potem(sem že jokala madona veter..pred maturantskim plesom me ena avša tako uredila, da bi lahko ubijala)...Ful mi je žal za eno frizerko, ki je po preteku pogodbe odšla..bog ve kam..sem vprašala lastnico salona, kje je..pa ni hotla povedat..jaz pa tudi več tja ne grem..zamenjala frizerko in sem zdaj tudi zadovoljna. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 Jezus -če si ne bi pulila obrvi bi bila točno kot Frida Na račun obrvi mi frizerka zadnjič hitro povedala, da si kdaj slučajno ne bi kakšne svetle barve na lase dajala, ker druga kot temno, temno in še enkrat temno ne pride v poštev...tak.ma ne vem, no, ne bi tok posplosevala...k npr. jaz imam pa svetle lase, svetle dlake, pac pa obrvi precej temnejse.... pa mi tud blond cist pase (ne sicer tok k rdeckasti toni, sam ipak - pac mi pase, sej mam naravne take med psenicnimi, lesnikovimi in podobnimi) Celo brčice mi že rastejo jebiga, ves kolkim zenskam!!! tud tistim svetlejsim...vcas mi je prav neverjetno, kako se vidjo..koga sem ze zadnjic gledala? hm... - mogoce penelope cruiz al kero ze, k se je prav vidl, da ma nad usti belkasto liso (od pobritja) Sicer pa ja - mora bit neka kemija med frizerjem(ko) in mano - konec koncev ji lasje prepustim in popolnoma moram zaupata ne?jaz mam kr sreco, v glavnem pa moske frizerje...zenske so me pa (se) bl vedno tko vidle, arhaicno (kar mal tud sem), pa so mi neke frizurce stimale, k nc ne recem, da mi niso pasale, sam ne maram las na faci oz. da morjo bit TOCN tko pa tko (charleston look, vse naprej pa to)....al so me pa vidl nekak *posebno*, pa me pol tud tko postrigl, men pa to ni vsec. jaz sem tle za minimal: si operem lase in je to to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 "Nikad ne pricaj sa frizerom o politici." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 ampak ok, hvala za nasvet - ne bom (in itak ne bi, k mam zanimivejse shprehe ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 bog pomagaj jaz se s tem ne bi hvalil pa se. naravna danost in tak. (hudir bo Ja - tudi jaz videla liso na faci Penelope Cruz. Ženska temnolasa in ni druge. ok ...mal zares pa mal za hec... Grobe in ne pretirano oblikovane obrvi - ljubi avanture in hitro doseže orgazem. Težko vzdržuje zvezo na dolgi rok. Ne omislite si je za ženo, ker skače čez plot. hmm Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 No, te so mi grozne. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Da spet mal obudim temo ..pfuj kok močno so pofarbane :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Tele so tudi ekstremno grde:http://www.angelinajoliewatch.com/wp-content/uploads/2007/01/angie-eyebrows.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Tele so tudi ekstremno grde:...http://www.angelinajoliewatch.com/wp-content/uploads/2007/01/angie-eyebrows.jpg ....kaaaaj??? ..kopija mojih... ...sam na men so izjemno ljubke...pih.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Angeliline obrvi: mogoče bi lahko bolj populila, da bi bilo vmes več prostora med obrvema... amapk, no, pa kaj... sicer pa oblika-->lepaMeni je pa oblika čisto mimo, predebele na notranji strani, čist preveč poudarjene... skratka, no go. Je tole boljše:http://today.ccopinion.com/images/angelina-jolie.jpg Čeprav lepa oz. vsaj približek lepote meni ne bo nikoli. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 moje obrvi so goste, usločene, debele, dlake močne in temne. to naj bi bil znak ustvarjalnosti in temperamenta. ....kaaaaj??? ..kopija mojih... ...sam na men so izjemno ljubke...pih.. take obrvi na Angelinin obraz ne pašejo, ker ji dajo pretirano resen, strog videz, niti ne smejo biti tako temne pri tako svetli polti. tebi, Silki, pa verjamem, da pristajajo. razen tega nima smisla poudarjati obrvi, če imaš ogromne ustnice. če imaš pa micine kot so moje, že narava poskrbi za bogate obrvi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 nimaš PREvelikih ustnic. barvno si uravnotežena po sliki sodeč. ne gre se zgolj za velikost in proporce, tudi za svetlost/temnost ... pa še kaj ... počutje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.