Skoči na vsebino

Obrvi

borism

Recommended Posts

• Komentarji 65
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pošastno :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

pošastno :xx!:

x:Dx

... men pravzaprav nobene, ki ste jih v teh dneh dali, niso vsec, no razen morda one dite al kaj je. pa se tist *pogojno*. pac, ni grozn, sam tud kej za okol past ni. pac ene narisane obrvi.

ona prva z roza usteci je kar groteskna, kot bi s photoshopom al cim se kej igral: drobizkana facica, mini usteca, roza!, krhek videzek, etericen, punckast, pol pa neki predpraznicki tam. x:o)x x:Dx

cist neskladno.

Ona angelina j. je tud grozna s tistimi obrvmi tamle, kot bi se une roke, k so jo mazale, mal prevec zatresle, pa bi prevec not sla s svincnikom, pa se je to popravljal tko, da se je preprosto vse pobarval, vse placke zapolnil.

grozn.

Silki si/je rekla, da so take kot tvoje. Ni res: te so narisane. Tvoje so skladne s tabo.

Men so sicer cist vsec mocne orbvi (prej kot cist tenkcane).

Mislim da se zdaj z vsem tem njihovim oblikovanjem, britjem, risanjem itd., v bistvu pogosto iznici njihova naravna lepota.

smisel licenja naj bi bil poudariti lepo. a ze obstojece, naravno.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

ja, skorpijoni so *obrvasti*. x:)x

maradona ma na isti dan r.d. kot Mitja, Bjork pa nekje na konc sco... 22, 23 (11)??...

sicer Luna, venera: sco (mocne obrvi)..

seveda tud oven.

:sniky:

x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest VilaSonca
ja, skorpijoni so *obrvasti*. x:)x

maradona ma na isti dan r.d. kot Mitja, Bjork pa nekje na konc sco... 22, 23 (11)??...

sicer Luna, venera: sco (mocne obrvi)..

seveda tud oven.

:sniky:

x;)x

zakaj sem pol jaz močno obrvasta, če imam v Škorpijonu samo Saturna, skratka nič, moj ASC pa tudi nima veze z Ovnom/Marsom/Škorpijonom/Plutonom, v Ovnu sploh nimam nič, razen 5. hiše. pač Venera, Luna, Mars v Levu ali ASC v Strelcu z Jupitrom in Uranom menda niso "krivi"? ali smotani Uran tako zaobrne? :vragec: ali pa tudi če grem v detajle in čekiram stopinje Venere, Lune ipd, so vse na Dvojčkovih in .... aja, nekaj imam na Ovnovi stopinji! Venero! na 25 °. morda je to "krivo". x:px ali pa foter, on mi je "daroval" lase, obrvi, barvo .... :inocent:

tole z obrvmi in ovni zame ne drži - jaz imam sonce, luno, merkur v ovnu, pa sploh nimam močnih obrvi - čist normalne so; tp. niso ne tankcene, ne debele, sršeče, lepo v enem loku se vijejo na očesom. Res pa je, da si jih na zadnjem koncu loka obrvi na spodnji strani malo populim (cca.5 dlak) glih toliko, da se ne napraši pinceta x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

No, zame drži 100%. Asc v sco, venera in jupeter tudi v sco(12.hiša).

Izrazite, močne črne obrvi in lasje -žima konjska. Nekaj sivine se sicer pojavlja ali ajd. Nič še barve ne tiščim gor. Pulim pa samo tiste na sredini. Blazno boleče početje tole, tak, da prišparam za dneve, ko mazohistično raspoložena.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

civ

bjork ma 21ega rd. sicer pa ja, sco mamo močne obrvi x:Dx

aha thx, torej ga ma pravzaprav dons! xDDx :palec: (:flower:)

Bjork je lepa ženska.Tud obrvi ma lepe.Skandinavka lepota.

Kaj nardič če si rdečelas in se pobarvaš na temnejšo.Pobarvat tud obrvi al pustit?

Lasje črni,obrvi rdečkaste,brada rjava:D

ja men je vsec, k je posebna... ja, skandinavska (drug tip, k sta pac dva bl izstopajoca), bl tak 'hunski' tip.... ta naveza...

aja, nc, pustis... ce se ufuras, si jih lohk menda tud pr frizerju pofarbas... tko k tud trepalnice.

No js tolk bliz oci nc nocem packart z ultra stosi... x:)x

sicer mam pa tud jaz za nekaj odtenkov temnejse obrvi od las in dlak. pac tko je. ja vmes so pa tud rdeckaste in vse to.

Jih ne barvam, v glavnem.

ti jih pa kr dej, ce cs. xDDx

zakaj sem pol jaz močno obrvasta, če imam v Škorpijonu samo Saturna, skratka nič, moj ASC pa tudi nima veze z Ovnom/Marsom/Škorpijonom/Plutonom, v Ovnu sploh nimam nič, razen 5. hiše. pač Venera, Luna, Mars v Levu ali ASC v Strelcu z Jupitrom in Uranom menda niso "krivi"? ali smotani Uran tako zaobrne? :vragec: ali pa tudi če grem v detajle in čekiram stopinje Venere, Lune ipd, so vse na Dvojčkovih in .... aja, nekaj imam na Ovnovi stopinji! Venero! na 25 °. morda je to "krivo". x:px ali pa foter, on mi je "daroval" lase, obrvi, barvo .... :inocent:

ne vem zakaj, macona. x:o)x

sej so seveda pac tud geni itd. ...

ampak a nimas ti nekaj enga saturna nekje.. al ovna nekaj?

skratka, saturn je tud lasat, pa s tem tud obrvast lohk.

ovnove stopinje?

ne vem, tega ne gledam tko, se mi zdi pa prevec nevizualno oz. podatek, iz katerga si ne bi upala sklepat videza. x:)x

tole z obrvmi in ovni zame ne drži - jaz imam sonce, luno, merkur v ovnu, pa sploh nimam močnih obrvi - čist normalne so; tp. niso ne tankcene, ne debele, sršeče, lepo v enem loku se vijejo na očesom. Res pa je, da si jih na zadnjem koncu loka obrvi na spodnji strani malo populim (cca.5 dlak) glih toliko, da se ne napraši pinceta x:px

ja, sej... ti rak al kaj, devica (al kaj mas okol in ozad) odtehta.

jaz mam pa vse to in se mars v ribah, pa tud nisem vsa mehkotna, matasta pa zasanjana pa taka.... pac, manj je vec, v astrologiji sploh velikrat.

~

Jasno da nimajo vsi skorpijoni, vsi z luno v sco itd. tega.

ampak zanimivo pa je, da jih ma VELIK s takim polozajem prav to. x:)x

No, zame drži 100%. Asc v sco, venera in jupeter tudi v sco(12.hiša).

Izrazite, močne črne obrvi in lasje -žima konjska. Nekaj sivine se sicer pojavlja ali ajd. Nič še barve ne tiščim gor. Pulim pa samo tiste na sredini. Blazno boleče početje tole, tak, da prišparam za dneve, ko mazohistično raspoložena.

ja ti pa res! xDDx

~

ze znani slovenci: janez jansa, janez drnovsek, fredy miller (x!x x:o)x)... - luna v sco. x;)x

xcivx

Picasso

..

ja, sej... ti rak al kaj, devica (al kaj mas okol in ozad) odtehta.

..

haha, pa mam res venero in saturna v raku, pa 5.hišo v devici x:px

lepo, da si nazaj in da se spet mal beremo xsrcx

WB x:Xx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...