Skoči na vsebino

Nos

borism

Recommended Posts

NOS:naj bi pomenil….

Popoln nos,ki ima isto dolžino kot čelo in ima v podnožju male nosnice je zmeraj pokazatelj velikih materialnih kvalitet,

Lepa linija nosa:rad ima dobro vzgojo,

Veliki nos:dobro srce,

Mali:občutljiva oseba,

Dolg in okrogel:nepoštenost,

Mali in tanek:živa inteligenca,

Debel in zaokrožen:dobročutnost,

Sploščen:sposobnost za originalne ideje,

Kljukast:grabljivost,

Ušpičen:vase zaprta osebnost,

Zavit na vrhu:podvrženost k dominiranju,

Nagnjen k ustnicam:plemenitost občutkov,

Pokončen:blag karakter,

Ozek v korenu:zvita in nezaupljiva oseba,

Širok vrh nosu:izredne sposobnosti,

Ozek:nepomirljiva in stroga oseba,

Zelo »mesnat«:oseba gurman,

Rdeč:nezmernost,

Odprte nosnice:srčnost in zaupljivost….

Upam,da ste se našli,če ne naj vam ogledalo pomaga….

Deli na socialnih omrežjih

NOS:naj bi pomenil….

Popoln nos,ki ima isto dolžino kot čelo in ima v podnožju male nosnice je zmeraj pokazatelj velikih materialnih kvalitet,

Lepa linija nosa:rad ima dobro vzgojo,

Veliki nos:dobro srce,

Mali:občutljiva oseba,

Dolg in okrogel:nepoštenost,

Mali in tanek:živa inteligenca,

Debel in zaokrožen:dobročutnost,

Sploščen:sposobnost za originalne ideje,

Kljukast:grabljivost,

Ušpičen:vase zaprta osebnost,

Zavit na vrhu:podvrženost k dominiranju,

Nagnjen k ustnicam:plemenitost občutkov,

Pokončen:blag karakter,

Ozek v korenu:zvita in nezaupljiva oseba,

Širok vrh nosu:izredne sposobnosti,

Ozek:nepomirljiva in stroga oseba,

Zelo »mesnat«:oseba gurman,

Rdeč:nezmernost,

Odprte nosnice:srčnost in zaupljivost….

Upam,da ste se našli,če ne naj vam ogledalo pomaga….

Nos je pokazatelj (tudi) fizičnih kvalitet našega srca. Priznam, da do zdajle nisem razmišljal, če oblika nosa kaže tudi na bolj prefinjene kvalitete.

Velik zdrav nos, je veliko zdravo srce.

Vse kar se dogaja na nosu - se dogaja s srcem, zato glejmo barvo kože svojega nosu, ali imamo veliko aken (debelost, premalo fizične aktivnosti, zameščeno srce, neprava prehrana, slabo debelo črevo).

Temen nos - slabo prekrvavljeno srce

Srce pa je vedno povezano tudi z ledvicami, zato je potrebno paziti tudi na ledvici.

Ledvici imata polovično hiter utrip kot srce.

Pretirano pitje odvajalnih čajev, ali alkohola ali drugih pijač, ki pretirano vzbujajo ledvica, nam vzburja tudi srce.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Pri nosu pa se sploh ne najdem... Ne vem, ali imam dolgega ali ozkega ali spicastega (s tem da je tu na sliki videti okrogel) ali kaj... pa se - imam v bistvu krivega, a ne pa kljukastega... Pa to je pridobljeno in ne po naravi...

Ful tezko.... kaksen nos da imam zdaj...

Vedno sem mislila, da imam ful majhen nos, potem pa sem enkrat 'ugotovila', da imam pravzaprav dolgega, 'modiglianijevskega'...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

rahlo krajši nos od čela se mi zdi, zvita in nezaupljiva oseba, hm morda tud tega ne znam dobr prebrat in primerjat na slikci, srčenin zaupljiv to pa ja
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:vragec: jaz se tudi ne najdem, kaj pa svinjski nosek v obliki vtičnice?

http://www.up.ac.za/academic/veterinary/fmd/images/s-pig-ves.jpg

Sicer se pa tudi v resnici ne najdem, ni niti ozek, niti širok, niti orlovski, niti kljukast tak, glih ta prav, pa malo prifrknjen pa sem in tja posut s pegicami.

Boris, analiza? :eek: xDDx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaz tudi x;)x Malega, ravnega, malo privihanega - čisto malo in malo, ne preveč široke nosnice.

Poko....okusen? Kakšnega okusa?? Lepotec??? Samo nos?? Kaj pa ostalo?? hmm...a se v nos rediš?? x:Dx x:Dx

Tamara..čisto ok nos je x;)x nič črnski x8Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 6 months later...

Kaj pravite na vrtanje po nosu?

V neki mladinski oddaji na radiu, ki sem jo slucajno zasledila pri vracanju iz sluzbe, so govorili o tem, da je to pravzaprav koristno.. Ne vem zakaj.

Kako ste otroku preprecili vrtanje po nosu? Ob tem se spomnim na necakinjo, ki je svoj cas "veliko vrtala" in nemalokrat "mucke iz nosa" nesla naravnost v usta. Bljak.. Ampak otroci pocnejo vse vrste bedarij pa ne vemo zakaj.. x:)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Aakhut, bljak! :xx!: x:Dx A nimaš robca?

Ja, Boris, kar drži! :palec: Rada imam dobro vzgojene ljudi okoli sebe in pokazatelj materialnih kvalitet, tudi to! :palec: :$$: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

:vragec:

hmmmm.....

jst svoje muce zmeri na monitor frcnem

666 nosovrtnikou...tralala

aakhut- identificiraš se z enimi ful negativnimi simboli x:o)x . pazi- ni pametno drezat v hudiča, nikoli ne veš kje ima mlade ...eee, no ja- saj veš kaj sem hotela povedat x:o)x :inocent:

Jaz sem pa slisala, da je ravno nasprotno, da ni pravzaprav kul tole, neke zilice ti lahko popokajo ali kaj ze, obcutljivi zivcni koncici so v nosu, ni kul neprestano drmati.

Itak - bljak, za take stvari sem pa kar natancna in picajzlasta, skoraj kot bi bila devica. x;)x x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem pa slisala, da je ravno nasprotno, da ni pravzaprav kul tole, neke zilice ti lahko popokajo ali kaj ze, obcutljivi zivcni koncici so v nosu, ni kul neprestano drmati.

Itak - bljak, za take stvari sem pa kar natancna in picajzlasta, skoraj kot bi bila devica.  x;)x  x:)x

kako si pa svojega tamauga ukrotila? x:)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Sploh ga ni bilo treba krotiti v enih stvareh (kot ni bilo treba mene, ko sem bila majhna)... oba sva kar nekako vedela te stvari, kaj jaz vem, ne spomnim se, da bi kaj posebnega zganjala, valjda tudi z zgledom morda...

V enih stvareh sem presenetljivo natancna.

Tamali je podoben (ce ti je kaksen podatek, oba sva ribi, oba imava kar potentnega bika - on luno, jaz venero).

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...