majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Uf...končno tema, kjer se loh mal pohvalim... svoj nos imam pa res rada...je popolnoma raven...saj neki na men... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 nos je prouzaprou nekakshen FALICHEN SIMBOL 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 zdaj sem taka kljukast uhan(nosan) mi je dohtar končno not spravil...v prvih treh poskusih je bolelo k svina pol pa je nekaj uštimal...da je oteklina skoraj zginila oz. popustila in ga kr tak not spravo...vsaj pogruntal je kam ga more obrnit.......pa še neki Rus je in pol ga nas jaz še razumem...celi cajt je nekaj brundal ampak mu je le uspelo moj nos je malo prišvrkjen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Haha, grem stavit da tisti uvod ne pravi nič kaj dobrega o uhanih v nosu... meni so všeč lepi noski.... taki na zračnih bejbikah k dosti dihajo.. ampak BREZ uhančkov... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 prask, prask... srbi me leva x!x stran nosu, hmmm... bom kar nastavila ustnice.....mogoče se kaj prilepi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 malo večje srce s plemenitimi občutki...pa Ninotu dvakrat ne bi bila všeč če bi pa lahko izbirala, bi imela dolg raven nos, majhni mi niso všeč, dajo ženski preveč punčkast videz...moški mora imet pa tudi tak taprav nos, lahko tudi rimski, samo da ni premajhen Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 samo da ni premajhen tooo pesha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Enkrat sem slišala, da se pri tipu po nosu vidi, kolikšno "orodje" ima. (Velik nos -> veliko "orodje", majhen nos -> majhno "orodje"...) Fantje, a to drži? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Enkrat sem slišala, da se pri tipu po nosu vidi, kolikšno "orodje" ima. (Velik nos -> veliko "orodje", majhen nos -> majhno "orodje"...) Fantje, a to drži? Tamara- mislim da to velikokrat drži pa še palce prečekiraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ...pa še palce prečekiraj Hvala za namig! ... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 s pogostim dejanjem, vrtanja po nosu ,si s tem raztegnemo nos, si odebelimo plast nosnega mesa; rezultat je, debela kumara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Pokowc, vsaka mišica se ojača, če vrtaš po njej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Tamara- mislim da to velikokrat drži pa še palce prečekiraj se strinjam.... sem prebrala, da ti je Aira napisala, da še MALCE prečekiraj Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 haha tamle v fotkah se dobro vidi moj nos... kaj pravite strokovnjaki? keri tip nosa je? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 snobovski... visoki standardi...skratka ali pa kakor vzameš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 haha a zdaj sem pa snobish... ja res se sam z fajn ljudmi družim... in sam lepe ženske so mi všeč.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.